Moze li se njega strpat u zatvor jer ovo sto on radi je ili za zatvor ili za ludnicu.
Ne sine, ovo sto demokratori rade je za zatvor....pozivaju na drzavni udar....ovo je sve u okvirima zakona..... Skupstina upravlja vladom a ne obrnuto...ne moze da predsednik Skupstine kaze necu da zakazem ako to trazi pola poslanika....
Moze li se njega strpat u zatvor jer ovo sto on radi je ili za zatvor ili za ludnicu.
Možda i njemu neki ker prepreči put.
Jel ti to pretis?
"Ako Koštunica ne zakaže sednicu, onda će Đelić"
Ministar ekonomije i regionalnog razvoja Mlađan Dinkić dao je rok premijeru Vojislavu Koštunici da danas do 13 časova zakaže sednicu Vlade Srbije i ukazao da, ukoliko premijer to nije u stanju, sednicu može zakazati vicepremijer Božidar Đelić.
Dinkić je izjavio da očekuje da će Đelić sutra otputovati u Brisel i potpisati politički sporazum koji je EU ponudila Srbiji.
Na pitanje novinara da li će Đelić imati mandat od Vlade Srbije da to uradi, Dinkić je odgovorio potvrdno, a na pitanje kako, rekao je: "Videćete."
"Od bilo kog je neodgovorno da u ovako složenoj situaciji blokira rad Vlade Srbije", ocenio je lider G17 plus.
Kako saznaje B92 u G17 plus, ukoliko Koštunica odbije da sazove sednicu, postoji ideja da se, uz pozivanje na član 12 Poslovnika, postavi pitanje da li je predsednik Vlade prekoračio svoja ovlašćenja.
I(zvor: U92
A ovo je direktan poiziv na drzavni udar..... demokratori......
« Poslednja izmena: 06. Feb 2008, 18:22:56 od Rasha_Zemun »
Ne sine, ovo sto demokratori rade je za zatvor....pozivaju na drzavni udar....ovo je sve u okvirima zakona..... Skupstina upravlja vladom a ne obrnuto...ne moze da predsednik Skupstine kaze necu da zakazem ako to trazi pola poslanika....
Jel ti to pretis?
Ako skupština upravlja vladom kako onda premijer može da ne posluša skupštinu? Ako je 52% građana za to da se podpiše sporazum sa EU kako premijer sme da ignoriše to?
I ne pretim, kako bih mogla? Nisam ja telekinetičar da nekom prevrnem kola voljom. A nisam ni ubica. Ili možda jesam
Samo dosta mi je tih seljačkih prebrojavanja krvnih zrnaca. Ako neki pilićar i notorni alkos iz Levča ima istu težinu glasa kao ja kako onda smeš da prozivaš mene da sam izdajnik?
hahah znate sta je za zaljenje,razumem sve ali da ljudi koji su clanovi ds navijaju da padne vlada u kojoj i oni sede,kakva sizofrenija.Pada vlada a dali ce i UO da padaju?nekada je bilo jasno jedna vlada ista govna,a danas svako svoje govno voli vise nego drugo u istoj vladi,a tomi za to vreme rastu glasovi,8 godina nista nismo naucili.
Jel ti to pretis?
Ako skupština upravlja vladom kako onda premijer može da ne posluša skupštinu? Ako je 52% građana za to da se podpiše sporazum sa EU kako premijer sme da ignoriše to?
I ne pretim, kako bih mogla? Nisam ja telekinetičar da nekom prevrnem kola voljom. A nisam ni ubica. Ili možda jesam
Samo dosta mi je tih seljačkih prebrojavanja krvnih zrnaca. Ako neki pilićar i notorni alkos iz Levča ima istu težinu glasa kao ja kako onda smeš da prozivaš mene da sam izdajnik?
Slazem se, daj sednicu Skupstine pa da vidimo da li ima mandat....da li ce mu Skupstina dati mandat da potpise...ako ima 126 poslanika koji e da glasaju za potpisivanje....putuj igumane i potpisuj....ako nema, m`rs!
Ne prozivam ja zbog krvnih zrnaca (a sto si ti bolja od bilo kog drugog, sto se tice prava glasa, pa makar bio to i notorni alkoholicar), nego zbog stavova koji se kose sa interesima zemlje....
I nije to zbog misljenja o boljem putu vec zbog zalaganja za saradnjom sa neprijateljima zemlje....a neprijatelj je svako ko te ugrozava.....