nema ljudi aman.Shvatate da albanija to nece,ameri ih tretiraju kao bogove naravno iz njihovog interesa.To odpada jedino sto mozda moze da se desi je taj severni deo,leposavic,socanica itdd da se pripoji
@danilobg pa stavio sam pod navodnike "rep prosek". Uostalom sve i da nisu iste - plate su bedne i tamo.
Ne pričaj napamet.
Diplomirani ekonomista u domaćem preduzeću dobija od 250 do 600 EUR platu neto. U američkom, nemačkom ili francuskom preduzeću u Srbiji isti taj ekonomista dobija 1000 evra platu neto.
Naravno da Nemac neće da plaća ekonomistu ovde 5000 evra, ali će plaćati duplo bolje nego što može da zaradi u srpskom preduzeću.
Nikada se neće odreći Kosova, nikada neće priznati nezavisnost Kosova
То у пракси не значи ништа.
To u praksi znači da Tadić za razliku od Koštunice i Nikolića neće pozvati naciju na kolektivno skakanje u ambis ako Kosovo postane nezavisno.
Ne priznajemo, ali idemo dalje.
Мислиш да скоро 50% Србије хоће у амбис? Батали.
Skoro 50% nije glasalo za Tomu zbog Kosova već zbog nemaštine i nezadovoljstva raspodelom balasta tranzicije.
zrtve tranzicije a tranzicije nema,jako je pogresno 2000000 miliona glasova na taj nacin komentarisati,i DS i SRS,ja glasah za DS tj Tadica ali nikada ni u snu nebi bio clan DS nikad.
@danilobg pa stavio sam pod navodnike "rep prosek". Uostalom sve i da nisu iste - plate su bedne i tamo.
Ne pričaj napamet.
Diplomirani ekonomista u domaćem preduzeću dobija od 250 do 600 EUR platu neto. U američkom, nemačkom ili francuskom preduzeću u Srbiji isti taj ekonomista dobija 1000 evra platu neto.
Naravno da Nemac neće da plaća ekonomistu ovde 5000 evra, ali će plaćati duplo bolje nego što može da zaradi u srpskom preduzeću.
О чему ти причаш земљаче? Колико Србија има становника а колико има економиста запослених у страним фирмама са платом од 1.000 еура? Дај бре више одазовите се памети па није Србија само Београд и Нови Сад. Јел имаш ти представу колико има гладног народа у Србији? Да ли си свестан да се уназад неколико година отворило више кинеских радњи у Србији него што су све те фирме запослиле економиста? Шта мислиш зашто се народ облачи код кинеза, мислиш терају моду или су можда бедни па немају за боље?