Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 06:29:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 75
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Пада влада !  (Pročitano 37265 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1251
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG G2
taj drugi citat se nevidi??

i ne treba da se vidi
IP sačuvana
social share

Vojvodini pesmu pevam, punu hleba rujna vina,
sve što imam dala mi je zemlja ova Vojvodina!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
Ma sigurno su bolji ministri Ceda Jovanovic kao potpredsednik vlade, Boris Tadic kao ministar telekomunikacija, Marija Raseta, Kori Udovicki prvo ministar energetike pa onda guverner...

Па јел то онда неко такмичење између дс-а и дсс-а ко ће већу будалу да постави за министра?  Smile

Џими не постављај сувишна питања, то он цитира тајно да нико сем њега не види.  Smile
« Poslednja izmena: 07. Feb 2008, 02:46:48 od twice »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

NEMA MALIH BOGOVA.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2900
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8;M
mob
LG U8290
Продали би бре и маму рођену само да вам буља остане још један мандат у кожној фотељи. Официре сте продали карли дел понте, фирме сте продали западним педерима и домаћим тајкунима трпајући себи проценат тачније мито у џеп. слобу оптужили да су он и спс покрали Србију а никога нисте ухапсили, радикале оптужили да су покрлаи станове а ниједног нисте ухапсили, лажете народ како нас уводите у Европу, лажете народ како ће нам укинути визе, лажете народ како ћете сачувати Косово... Па докле бре бандо лоповска?
Ne znam na koga mislis na DS ili DSS. Razlika je u jednom slovu. DSS se odavno malo pita kada su u pitanju ekonomski poslovi vlade. DSS insistira da postoji nacionalni konsenzus oko KiM i za njih je to kljucno pitanje.

Иста говна без разлике. Једни се ваде на друге а кад то не упали окриве слобу. Имате министарство полиције па вам и даље лопови харају Србијом ништа нисте предузели да спречите пљачку и криминал.
Кењате нам о одговорности а никако да је преузмете, већ 8 година слушамо празне приче.

E sad, pa uhapsili su Džaju.
IP sačuvana
social share
Srbija je Kosovo i Metohija!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia N95

i ne treba da se vidi

nisi mi odgovorio,sta trazite vi postenjacine sa dss u vladi?mrzi me da pisem ponovo ali drzite i miskovica i ostala govna 80% su vasi ljudi po preduzecima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia ispo iz modu

i ne treba da se vidi

nisi mi odgovorio,sta trazite vi postenjacine sa dss u vladi?mrzi me da pisem ponovo ali drzite i miskovica i ostala govna 80% su vasi ljudi po preduzecima

Па паре чуј шта траже.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia N95
evo koliko ste posteni vec sam napisao to,robins da nesto od ovog nije tacno mozda.???

E zato ja nemirisem bas taj DS jer je isti sto se tice lopovluka kao iz DSS ali javnost i dalje samo napada kostunicu,pazite oni su uspeli da padnu na najnize grane ocistili su redove nisu hteli sa kostunicom u vladu vec zbog populizma i rasta i obnove birackog tela uvalili kostnici sps kao manjinskog pattnera,prvo sto je ds uradio je kritika poslanickih plata(koja danas im nesmeta),pa su izasli iz parlamenta (a narod glasao da ih neko zastupa a ne da se zajebava)znaci opet i tada su zajebali svoje birace,i sada moroni uspeju da se vrate kampanjom podpomognutom i b92 koji je uzgred budi receno mene duboko razocarao,ali ne iz razloga kao radikale,ja nemislim da su oni izdajice itd,.... gluposti,vec su se bunili i zalili na tv bastilju 90 godina a oni sada rade i objavljuju u korist DS,iz aviona se vidi.Jer napadali su prosli saziv parlamenta za sve i svasta a sada o tome cute,pre smo znali sve koje primera radi u jatu,geneksu,nisu,telekomu itd i to sa sve kritikom i tumaranje onom sto vodi u pola sedam vesti ,njenim tumaranjem glavom i onim mrgodjenjem,a sad nema vise kritike sto DS sve skoro drzi u zemlji,dalje izasli smo na izbore pobedio je ds, da mesto premijera kostunici,opet su nas ispalili.I sada on kriv?E pa bato dali ste mu kiseonik kad ste trebali da ga overite,on vam se oduzio upravnim odborima i netaknutom biom,a ona vam i nam ubi premiera.E sada jedite svoja govna.I zali te se kome hocete od mene nema vise glas za DS,oprastali smo vam od onoh ministra sto je sjebao elektoprivredu pa ga djindjic smenio,do tendera  koji ste raspisivali za miloseviceve tajkune,i sad kukate na dete sto je poraslo.Pa mislim..............
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1251
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG G2
e baš ste me iznervirali ni citat ne znam više da postavim   Smile  Smile  Smile

Smile

Nego...

Nije mi jasno što se obraćaš meni kao : Vi iz DS-a.... sa njima nemam ama baš nikakve veze, osim što sam glasao za tadića pre par dana i u prvom krugu isto, da ne bude zabune!

A o preduzećima, Miškoviću, telekomu... možemo pričati iz ugla priličnog broja stranaka...nije fer tu spominjati samo DS.

I o greškama DS-a se može pričati naširoko, zato smo u poziciji u kojoj jesmo, ja tu DS najviše krivim! Jer nije imao snage, a nekada ni želje, da se suprotstavi destruktivnoj politici DSS-a od samog formiranja DOS-a, pa do danas kada su postali isti kao radikali.

DS je zreo za čistku, ali bar im poltika nije destruktivna i protiv naroda Srbije, nego naprotiv i iza toga stojim!

« Poslednja izmena: 07. Feb 2008, 03:01:39 od robinns »
IP sačuvana
social share

Vojvodini pesmu pevam, punu hleba rujna vina,
sve što imam dala mi je zemlja ova Vojvodina!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

NEMA MALIH BOGOVA.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2900
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8;M
mob
LG U8290
evo koliko ste posteni vec sam napisao to,robins da nesto od ovog nije tacno mozda.???

E zato ja nemirisem bas taj DS jer je isti sto se tice lopovluka kao iz DSS ali javnost i dalje samo napada kostunicu,pazite oni su uspeli da padnu na najnize grane ocistili su redove nisu hteli sa kostunicom u vladu vec zbog populizma i rasta i obnove birackog tela uvalili kostnici sps kao manjinskog pattnera,prvo sto je ds uradio je kritika poslanickih plata(koja danas im nesmeta),pa su izasli iz parlamenta (a narod glasao da ih neko zastupa a ne da se zajebava)znaci opet i tada su zajebali svoje birace,i sada moroni uspeju da se vrate kampanjom podpomognutom i b92 koji je uzgred budi receno mene duboko razocarao,ali ne iz razloga kao radikale,ja nemislim da su oni izdajice itd,.... gluposti,vec su se bunili i zalili na tv bastilju 90 godina a oni sada rade i objavljuju u korist DS,iz aviona se vidi.Jer napadali su prosli saziv parlamenta za sve i svasta a sada o tome cute,pre smo znali sve koje primera radi u jatu,geneksu,nisu,telekomu itd i to sa sve kritikom i tumaranje onom sto vodi u pola sedam vesti ,njenim tumaranjem glavom i onim mrgodjenjem,a sad nema vise kritike sto DS sve skoro drzi u zemlji,dalje izasli smo na izbore pobedio je ds, da mesto premijera kostunici,opet su nas ispalili.I sada on kriv?E pa bato dali ste mu kiseonik kad ste trebali da ga overite,on vam se oduzio upravnim odborima i netaknutom biom,a ona vam i nam ubi premiera.E sada jedite svoja govna.I zali te se kome hocete od mene nema vise glas za DS,oprastali smo vam od onoh ministra sto je sjebao elektoprivredu pa ga djindjic smenio,do tendera  koji ste raspisivali za miloseviceve tajkune,i sad kukate na dete sto je poraslo.Pa mislim..............

Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbija je Kosovo i Metohija!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia ispo iz modu
Џими па ти си после свега овога што си навео опет гласао за тадића.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 6230
Ja bih stvarno dao Tomi mandat za sastav vlade.
Sta posle novih izbora? Samo sto ce nestati zmirkavi i svinjar, i ako za svinjara ne verujem.
Ako idemo na varijatntu radikala, zimrkavog, svinjarev i Dacicev sa politikom ili, ili bice da cemo imati ni ovo ni ono.
Ako idemo na varijantu Tadica i i, onda moze da ostane rezolucija 1244, ali idu i Kosvo i Srbija zajedno.
Na kraju ce podela biti neminovna.Tacno kako je Jeremic predvideo. Sever Srbiji, a u ostalom delu Ahtisarijev plan.
Time sto kada Srbi vide koliko ce para Siptari dobiti, ne iskljucujem da oni budu prvi koji ce iskazati lojalnost.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 75
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 06:29:46
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 7.336 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.