Ја уопште нисам рекао да је коштуницин потез добар, ни овај ни било који други. Само је твоја изјава да се свети народу провала године. Уосталом коштуницу је тадић довео на место на ком седи.
Pa kome se onda sveti ako ne narodu Srbije? Ko ce da izvuce deblji kraj? Ko ce da ostane i bez Kosova i bez EU? Ko ce da oseti ovaj dupli gubitak? Kako misli da nam pokrene privredu i kakav ce biti zivot nase dece ako nas strpa u kavez?
Tadic je doveo Kostunicu i to ga kostalo ko svetog Petra kajgana, a koliko Srbija ce da plati taj pogresan potez strah me i da razmislim.
« Poslednja izmena: 06. Feb 2008, 03:48:45 od matrix777 »
"Koštunica gura Srbiju u izolaciju Vlada Srbije je opasno blizu pada i vanrednih parlamentarnih izbora a, ako i preživi poslednju krizu, moguća je rekonstrukcija njenog sastava, tvrde sagovornici „Blica“ iz Vlade Srbije...." Cela prica ovde: Blic
Koštunica je nezadovoljan podrškom koju je Tadić dobio. Nadao se Tominoj pobedi, ako nije podržao Tadića - onda je podržao Nikolića (u slučaju da je neodlučan - treba da prestane da se bavi politikom).
Sada se Kornjača naljutio, pa hoće da kazni ceo narod kao malo dete kada mu otmu igracku iz ruku. Čak je angažovao i "bizmis mindžamera" Velju Svinjara.
Da ni Ceda nije podrzao Tadica. Mora da je i on za Nikolica.
To mi je poznato, svi koji nisu uz nas su protiv nas. Bas interesantno. da tako i radikali pocnu da razmisljaju i eto ti partijske drzave. A ja da idem u Tunguziju, kako bih pobegao od svih vas patijasa. Komunizam je ostavio veliku ostavstinu. Moras biti uz nas ili si protiv nas. Nije Boris za dzabe sin Ljube. Sto kazu ovi matori komunisti kod mene u kraju: "Idem da glasam za Ljubinog malog".
Ajde vise da Djelic to potpise, pa da se raspadne ta nakaza od koalicije, na izbore, pa da prebrojimo ko je za sta, a ne ovako Voja i Velja da maltretiraju 4.5 miliona Tadicevih i Nikolicevih glasaca i da ne pustaju ni evropsku ni radikalsku Srbiju da preuzmu kontrolu, i za to vreme drpaju pare na tenderima i prodaju nas Rusima i Miskovicu za nase pare opljackane 90ih...
U pravu si pa da crkne i ta lesina od G17. Red je da direktivom narede ljudima za koga ce da glasaju. Mozes da glasas: ili za radikale ili ds. Ko nece da glasa nema pravo na vazduh.
Ima neke stvari koje su postale jasne. Prvo nikada vise manjinska vlada! Ko ima najvise glasova neka mu se poveri mandat. I Toma je kenjao kad je rekao da njemu ne treba mandat. Tako ce te zajebavati jedan koji ima par hiljada glasova od familije i to do daske. ZTadic treba da prisili Kostunicu na ostavku i da poveri Tomi mandat. Kako? Kako god hoce. Sa podrskom u manjinskoj vladi, sa ucescem u vladi kako god hoce. Vidite kako se svi picopevci sa par procenata tresu u odbrani Kosova i hoce vladu narodnog spasa. Dakle obojica su plebiscitarno dobili po 2 miliona i vise neka sada odgovorno preuzmu stvar u ruke. Dakle hoces neces, ne volim ali Tomi mandat i u qrac. Gore nego sa zmirkavim koji ceka naredbe od rutave baba Jule iz Moskve preko Dacica i Balinovca ne moze biti.
Nije jos vreme za histeriju a ovaj ga pretera. Hoce histeriju pa posle vladu. E ne moze. Sednica vlade, pa ako neces daj ostavku jebi se. To je skot, strvina nevidjeni pacov, stvarno vredi da ga ozenimo baba Julom.
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! : Bora Corba. Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Razumem ja otprilike šta DSS pokušava, okej je to partija. Oni hoće u EU, samo nastoje da spreče da nas u tom procesu nešto oštete. Na primer sad su namerili neku zamenu trupa na Kosovu u susret sporazumu o asocijaciji, to stvarno zvuči kao neko navlačenje: da mi u ime šargarepe prihvatimo i nešto što nam možda ne odgovara. Zato DSS pokušava da izdejstvuje EU sporazum bez ikakvih gubitaka.
Ne damo Žulanske visoravni, ne damo Šiba'a farme, i ne damo Kosmet i Metohiju.
« Poslednja izmena: 06. Feb 2008, 11:39:29 od Jaguar b. p. »