imam ja moje dogodovstine kada su dosli iz ds ta mi traze da platim mito da bih otvorio privatan lokal,tj da bi dovrsio legalizaciju da platim i jos koju hiljadarku da dam njima u dzep,naravno mogu vam reci da je posle dolazila policija kod mene kuci jer je inspektoru pukao nos.2002 godina je bila
Ali je jos veca dogodovstina... da si glasao za iste \
P.S
Mala sala... Svako ima svoja uverenja i ista sledi Zaista postujem... svaciji izbor Tako da ponavjam... Nisam mogao... a da se ne nasalim
« Poslednja izmena: 06. Feb 2008, 02:00:03 od Maks 78 »
Po sopstvenom priznanju,Tomislav Nikolić svoj politički život duguje Vojislavu Šešelju. Na njegovim delima vaspitavao se osamdesetih godina. Oduševljeno je čitao sve što je napisao.
Citat
Kad je Tomislav, član Narodne radikalne stranke, čuo Šešelja iz Četničkog pokreta uživo, uverio se da je to „najveći srpski intelektualac”.
imam ja moje dogodovstine kada su dosli iz ds ta mi traze da platim mito da bih otvorio privatan lokal,tj da bi dovrsio legalizaciju da platim i jos koju hiljadarku da dam njima u dzep,naravno mogu vam reci da je posle dolazila policija kod mene kuci jer je inspektoru pukao nos.2002 godina je bila
Ali je jos veca dogodovstina... da si glasao za iste
sta ces upravu si
« Poslednja izmena: 06. Feb 2008, 01:57:17 od jimy page »
Опет смо у говнима, опет избор - историјско НЕ или историјско ДА....
Pa sta da rade, samo znaju da proizvode krize, to im je zanimanje.I onda taj proizvod prodaju narodu i drze ga pod kontrolom...i naravno super zive od toga, oni su svetska gospoda a vi ste raja kao pred nekim istorijskim pitanjima.
« Poslednja izmena: 06. Feb 2008, 02:02:57 od nikola34 »
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link Reply by nikola34: @x#%§!!
Pa sta da rade, samo znaju da proizvode krize, to im je zanimanje.I onda taj proizvod prodaju narodu i drze ga pod kontrolom...i naravno super zive od toga, oni su svetska gospoda a vi ste raja kao pred nekim istorijskim pitanjima.
Ni ti ne spavaš u nedoumici oko ovog istorijskog odgovora?
Ni ti ne spavaš u nedoumici oko ovog istorijskog odgovora?
Pa to je vec postalo vrlo nervirajuce, ta ocita manipulacija narodom koji nije ni glup ni lud, ali ocito se ne boje naroda jer vam prodaju stalno neke strane neprijatelje.
Znas kako je kad mene hrvata boli srce sta vam rade ti cobani politicari.
« Poslednja izmena: 06. Feb 2008, 02:08:34 od nikola34 »
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link Reply by nikola34: @x#%§!!