Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Jul 2025, 17:33:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pa - pa PDV!  (Pročitano 11802 puta)
Zvezda u usponu

True Hardcorer - Hate Corps!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1023
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
@Crowz: kako uvek perfektno pogodis!stvarno crowz ima najjace ideje na ovom forumu,majke mi
nego,zar ne bi bilo bolje da se sve te organizacije skupe i lepo naprave grupu od puuuuuuno manjih organizacija za totalno ukidanje pdv-a,mislim,zasto ja moram da dajem odvratni postotak vladi,nek zaradi sam taj vlada Smile
od kad je uveden Pola Daj Vladi,cene u Srbiji su skocile i sada su skoro iste kao cene u CG ili hrvatskoj,a plate su za 40 do 65% manje,znam jer mi matorci rade u CG-u
cene skacu,plate stoje,a nasa vlada kupi pare i ulaze ih u-STA?
potpuno treba ukinuti taj PeDerVe,BRE!!!!!
e i btw joco,kog je pola bebac?taman jos jednog clana da pokupimo za forum,maji sjatki bebiron joca jr Smile
IP sačuvana
social share
Samo ti u mome srcu si...FCRS
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1029
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3X
Pa ti idi u CG, sta ces ovde, kad tamo vlada ne uzima porez, nego jos daje narodu da poboljsa standard.
IP sačuvana
social share
Misli svojom glavom.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
@Crowz: kako uvek perfektno pogodis!stvarno crowz ima najjace ideje na ovom forumu,majke mi
nego,zar ne bi bilo bolje da se sve te organizacije skupe i lepo naprave grupu od puuuuuuno manjih organizacija za totalno ukidanje pdv-a,mislim,zasto ja moram da dajem odvratni postotak vladi,nek zaradi sam taj vlada Smile
od kad je uveden Pola Daj Vladi,cene u Srbiji su skocile i sada su skoro iste kao cene u CG ili hrvatskoj,a plate su za 40 do 65% manje,znam jer mi matorci rade u CG-u
cene skacu,plate stoje,a nasa vlada kupi pare i ulaze ih u-STA?
potpuno treba ukinuti taj PeDerVe,BRE!!!!!
e i btw joco,kog je pola bebac?taman jos jednog clana da pokupimo za forum,maji sjatki bebiron joca jr Smile
ti izgleda si bolje upucen u stanje u CG nego ovde...
da te obavestim:
plate ovde rastu iz meseca u mesec.

btw. nema razvijene zemlje evrope koja ne uzima porez.
od toga drzave zive.
samo komunisticke drzave ne moraju da ubiraju porez jer je sve njihovo u svakom slucaju.
dakle, u kapitalizmu, drzava sve oporezuje i tako treba da ostane.
uzmi procitaj nesto, pa se javi...
ne mozes samo ovako da dodjes i 'sejes pamet' i tvoje ideje opasne po drzavu.
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1029
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3X
Mislim da netreba problem rešavati ukidanjem PDV, jer to neće rešiti problem.
Bolje rešenje bi bilo kroz dečiji dodatak.Samo to treba i u praksi sprovesti.Samo da nebude kao za vreme Miloševića, da dečiji dodaci kasne i po 22 meseca, a da posle Šešelj to pretvori u obveznice koje prolongiraju isplatu za 8 godina.
IP sačuvana
social share
Misli svojom glavom.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Увек постоји могућност повраћаја ПДВ-а.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6142
Zastava bg
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.02
mob
Nokia N95 8GB
Citat
Увек постоји могућност повраћаја ПДВ-а.

generalno, jedino kod izvoza....

IP sačuvana
social share
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi vi ostarite.
I ta ce mi mladost tesko pasti...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 54
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Sto se tice te akcije ja je podrzavam, samo mislim da u nasoj drzavi to ne moze tako prosto da funkcionise, narocito sto su nam ekonomisti u vladi prilicno losi strucnjaci za takve stvari (po mom skromnom misljenju).

Mislim da treba uvesti odredjene iznose novcane pomoci koji i sada trenutno postoje za drugo, trece ..... dete, uvesti ih i za prvo, nevezano od demografske politike po regionima (sto je sada slucaj).
IP sačuvana
social share
Sta smo danas naucili:

Govori tiho i ...
Sacuvaj me Boze pravnika i sudija.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
nazalost PDV za opremu beba i hranu beba je ostao isti.Nadobudni poslanici "prevropski orijentisani" nisu dozvolili dase bar malo pomogne roditeljima. definitivno nama ne treba spoljasnji neprijatelj pored ovakvih narodnih polsanika.
Bulumenta gluperdi je ostavila PDV umesto da je izglasala jos i neke pomoci roditeljima . Npr :
1. Svaka majka koja rodi dete odmah ima upisan radnistaz u trajanju trudnickog i porodiljskog bolovanja;
2. Bracni pra dobija jednokratnu nadoknadu za svako dete- proprcionalnos e povecava suma novca za jednokratnu pomoc- za drugo dete 500 evra, za trece 1000 evra za cetvro 2000evra.
3.Deciji dodatak kao obavezna kategorija za svu decu koja se skoluju do 19 godina-ali ne kao socijalna kategorija nego da im bude dovoljno za vrtic-u pocetku a kasnije za knjige, uzinu i ostli skolski pribor.
4.Svaka majka prima do navrsene prve godine zivota deteta bar 50% prosecnog LD Srbije.
Onda bi natalitet posrastao a ne ovakvim rigidnim metodima i odlukama-samo na jeziku i pricom dobri a na delu - skotovi nevidjeni- ne svi poslanici vec samo oni koji nisu bili za ukidanje PDV-a.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Неупели разговори о смањењу ПДВ за опрему за бебе

Први у низу састана представника невладиних организација које су тражиле укидање пореза на додатну вредност (ПДВ) за опрему за бебе, оџан данас са министром финансија Мирком Цветковићем, завршен је неуспешно.

После састанка у Дому Народне скупштине, председник парламента Оливер Дулић, који је такође присуствовао разговору, рекао је да је ово тек почетак серије састанака који би требало да допринесу да се овај проблем реши.

Један од покретача иницијативе за прикупљање потписа за укидање ПДВ-а Владимир Јешић рекао је новинарима да су они незадовољни што није постигнут никакав договор.

"Стекли смо утисак да не постоји никакво разумевање за овај проблем међу представницима власти", нагласио је Јешић и пренео да им је министар Цветковић казао да је су, поред ПДВ-а, проблем монопол и трговачке марже.

Јешић је указао да су у неким земљама у окружењу цене одеће, обуће и опреме за бебе ниже него у Србији.

"Што се тиче монопола, ми сматрамо да је то ствар државе", рекао је Јешић и додао да је договорено да се за двадесетак дана поново организуије састанак са министраом, а да ће за то време бити извршена анализа тржиста како би се видело да ли цене те опреме зависе од ПДВ-а или од маржи.

Министар Цветковић је казао да је главно неслагање у томе што представници НВО сматрају да је једино решење у смањењу ПДВ, док министарство сматра да је "ствар много комплекснија него што на први поглед изгледа".

"Зато смо и предложили и преузели обавезу да извршимо анализу", рекао је Цветковић.

Izvor: Tanjug
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
НВО задовољне што се огласио Патријарх

НОВИ САД, 10. јула 2007. (Бета) - Невладине организације које су покренуле кампању "Па-па ПДВ", којом се од надлежних захтева укидање ПДВ-а на храну, одећу и опрему за бебе, изразиле су задовољство што је патријарх Српске православне цркве (СПЦ) Павле подрзао тај захтев.

"Радујемо се што је патријарх искористио свој ауториртет и затражио од премијера Србије Војислава Коштунице да се укине ПДВ на беби опрему и храну", пише у саопштењу на Интернет-сајту www.Бебац.цом.

У сарадњи са неколико невладиних организација, половином јуна је за 20 сати кампање на том сајту прикупљено 40.000 потписа грађана на петицију којом се захтева укидање ПДВ-а на беби опрему и храну и она је уручена председнику Скупштине Србије Оливеру Дулићу.

Патријарх Павле је данас упутио писмо Коштуници у којем је затражио од Владе Србије да покрене процедуру за усвајање закона о укидању ПДВ-а за храну, одећу и опрему за бебе, како би се зауставио негативан прираштај становништва у Србији.

НВО су данас поново апеловале на надлежне институције, на Владу и Скупштину Србије, да хитно измене закон о ПДВ-у и тако, како наводе, испуне очекивања грађана који су потписали петицију, а којима се данас придружио и патријарх СПЦ.

Оцењено је да је тужно што ротитељи, грађани и црква морају да подсећају политичаре на њихове дужности према грађанима.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Jul 2025, 17:33:43
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.092 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.