Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Nov 2024, 08:21:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pa dokle?  (Pročitano 4077 puta)
Udaljen sa foruma
Pocetnik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5
Zastava Lloret de Mar
OS
Windows XP
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Nokia 3310
Srecice, mislim da ovdje ima previse skriptarosa i guglera da bi se moglo normalno da igra. Samim tim sto ste vi nemocni protiv toga, to postaje dijelom i vasa krivica jer je vas cilj da to iskorijenite. Ljubac od mene.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 7857
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0
Srecice, mislim da ovdje ima previse skriptarosa i guglera da bi se moglo normalno da igra. Samim tim sto ste vi nemocni protiv toga, to postaje dijelom i vasa krivica jer je vas cilj da to iskorijenite. Ljubac od mene.

Najveći problem je što 70% igrača živi za momenat kada shvati da neko ima dupli nalog i da tog istog prijavi, istovremeno uživajući u tome, i što konstantno pokušavaju da od kviza naprave najpoštenije mjesto. Meni lično je draže biti posljednja zahvaljujući poštenoj igri, nego biti prva na ''prevaru'', ali opet to je odraz nečijeg karaktera. Došlo je vrijeme da ljudi misle zašto da brinem svoju brigu, kad postoji tuđa. Samo želim da kažem da ste na kviz došli radi sebe i radi svoje igre, i da je svako bar toliko sposoban da se brine za sebe i traži pravdu u svoje ime. Nadam se da ste shvatili poentu mojih riječi.
IP sačuvana
social share
... сваком живот да колико може поднети ...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

MAJA

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3310
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0
ja sam cuo da uglavnom neuspesni u realnom zivotu ovde muvaju i tako se osecaju uspesnim..samo ne shvataju da je ovo virtuelno..i da nikoga nije briga za njihov uspeh ovde..sem ljubomornih i naravno tupih ljudi...mada sve je to zivot  Smile
IP sačuvana
social share
Nemoj na silu uzmi veci cekic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 166
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89

Najveći problem je što 70% igrača živi za momenat kada shvati da neko ima dupli nalog i da tog istog prijavi, istovremeno uživajući u tome, i što konstantno pokušavaju da od kviza naprave najpoštenije mjesto. Meni lično je draže biti posljednja zahvaljujući poštenoj igri, nego biti prva na ''prevaru'', ali opet to je odraz nečijeg karaktera. Došlo je vrijeme da ljudi misle zašto da brinem svoju brigu, kad postoji tuđa. Samo želim da kažem da ste na kviz došli radi sebe i radi svoje igre, i da je svako bar toliko sposoban da se brine za sebe i traži pravdu u svoje ime. Nadam se da ste shvatili poentu mojih riječi.
Jesi li sigurna da je 70% ? Jesi li sigurna da najveci deo igraca jedva ceka nekog da prijavi .Vi mislite da neki od nas igraju da bi nasli ko ima dupli i prijavili ga .Ja cu ti reci Ne da mene pitas ne treba da pise 70 vec 30 .Nepravde ima ali ponekad treba je precutati. Moj pozdrav za osobu koja je otvorila ovu tema pravda se ovako nikad nece isterati .Ali je logicno sta ce se desiti na kraju .Za kraj pozdrav za moderatore i admine  Smile
« Poslednja izmena: 06. Sep 2012, 15:47:54 od Darko752 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.89
mob
Samsung GT-S7580
Правда? Каква правда?

То што се њему админи не одазивају, што играчи гуглају? Или што модератори банују "нове" играче, који не знају правила?  Smile То је проблем?  Smile

Глупост..  Smile

« Poslednja izmena: 06. Sep 2012, 17:11:24 od Lazar Milic Milic »
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3231
Zastava Šabac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
Nokia Asha 302
Правда? Каква правда?

То што се њему админи не одазивају, што играчи гуглају? Или што модератори банују "нове" играче, који не знају правила?  Smile То је проблем?  Smile

Глупост..  Smile

E kad se ti ne bi javio na neku temu, ovaj forum bi propao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
I nije vam dugo trebalo da krenete. Lock.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Nov 2024, 08:21:15
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.