Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 00:10:30
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 2 [Sve]
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pa dokle?  (Pročitano 4329 puta)
05. Sep 2012, 19:08:44
Udaljen sa foruma
Pocetnik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5
Zastava Lloret de Mar
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Nokia 3310
Naravno da ce da se tema zakljuca odmah nakon sto je neki od moderatora procita (ako je i procita) jer to tako ovdje ide, ali ja imam potrebu da iskazem svoje misljenje, ali to ovdje izgleda nije dozvoljeno.   Zasto ne se ne bi svaki recimo mjesec dana radila neka vrsta ankete da se vidi koliko su korisnici zadovoljni radom admina i moderatora chata? Ne kazem da bih ja bolje radio od njih, ali kazem da svakako ima ljudi koji bi bili barem malo uljudniji i korektniji na igrici i samom chatu.  
OK, nisu tu da odgovaraju na pitanja, ali bi novije korisnike mogli barem da upozore koji put prije nego sto ih banuju (rijetko se desi da ih i jednom opomenu, naravno ako su noviji), dok igrace sa kojima su u dobrim odnosima ''trpe'' po 15 minuta.   Ako imas pitanje za admina, bukvalno ga moras da molis da ti se javi ili da ti da odgovor vezano za neko pitanje.   Na dalje, nad igracima koji iskazu svoje misljenje, a kojima se misljenje ne poklapa sa misljenjem samih moderatora, ili kritikuju igru, vrse represiju, ja ne znam kako to drugacije da nazovem, stvarno.   Budem banovan sto pozdravim osobu na chatu, iako to naravno svi rade, valjda je cool, budem banovan sto mi H e a t kaze da sam peder i da mu ga duvam(?!), budem banovan jer ne namjestam i ne koristim skripte, budem banovan jer nisam vidjen, i ne zelim da budem vidjen.   (Svaka cast za chelavog1, koji je stvarno i uljudan i moze da se poprica sa njim ako nesto treba, bravo).   Hvala.  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
mob
Qtek 666
Šta je, konkretno, tvoje pitanje?  I na šta se, konkretno, žališ? Da bismo znali o čemu da diskutujemo...
IP sačuvana
social share
Ako ništa ne tražiš, ono što ne tražiš, naći će tebe.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Pocetnik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5
Zastava Lloret de Mar
OS
Windows XP
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Nokia 3310
Moje pitanje je dokle da vrsite represiju ovdje i dokle da unistavate igru koja je prije godinu dana bila tako divna a sada je tako bljak? Ako se vecina korisnika zali na jednog te istog admina pred kojim moras da klecis, koji nece da te opomene, koji se ne odaziva, koji nista, onda je vjerovatno problem u njemu, a ne u tim koji se zale na njega.  Pozdrav Shone83, ovo je za tebe.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
Mnogo toga si rekao a nista konkretno. Ili kazi konkretno gde je bio problem ili nemoj nista da kazes. Najbolje bi bilo da procitas ovu temu celu:

http://forum.burek.com/procitaj-imate-problem-sa-moderatorom-smatrate-da-ste-banovani-bez-raz-t500025.html
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Pocetnik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5
Zastava Lloret de Mar
OS
Windows XP
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Nokia 3310
Pa problem je covjece sto me banujes 3 dana za redom bez ikakvog razloga, to je problem, kad treba covjek da te pita nesto, treba da te namoli i privoli da mu se odazoves, znam da nisi u obavezi, ali zar nije tvoj posao da radis u interesu sajta i da pokusas da uljudnoscu zadrzis ljude tu a ne da ih otjeras? Sinoc mi lik kaze da sam peder i da mu ga duvam, ja mu posaljem samo smajlic i banujes me na citav dan. Prije toga te NAMOLIM da prozboris dve tri rijeci o tome ko je sledeci admin, napisem to u 3 recenice za 2 minute i ti me banujes u razgovoru koji smo ti i ja vodili, covjece! Banujes me jer sam pozdravio drugara na chatu, kao nisam postovao upozorenja, a ulogovao sam se 2 minuta ranije. Ako imas neki pik na mene, reci mi slobodno, mozda se nisam slihtao dovoljno (nisam se slihtao uopste, jer to ne radim). Ako zelis da odem sa sajta reci mi, a ne da me banujes za svaku stvar sto uradim. Svaki dan mi visite na profilu, pratite me hocu li kad uci na neki dupli nalog, e pa nemam duplog naloga. Ako nisam pozeljan zato sto kazem svoje misljenje, oticu sa sajta, i uzivajte u diktatorisanju istim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
Citat
Pa problem je covjece sto me banujes 3 dana za redom bez ikakvog razloga

Nikad nije bez razloga i to je milion puta dokazano sa drugim korisnicima.

Citat
Sinoc mi lik kaze da sam peder i da mu ga duvam, ja mu posaljem samo smajlic i banujes me na citav dan.

Ovo jednostavno nije istina.

Citat
Prije toga te NAMOLIM da prozboris dve tri rijeci o tome ko je sledeci admin, napisem to u 3 recenice za 2 minute i ti me banujes u razgovoru koji smo ti i ja vodili, covjece!

Te tri recenice su mogle stati u jednu i to se karakterise kao flood, koji je zabranjen pravilnikom chata i kao takav se sankcionise. Predlazem da naucis sta je flood jer si cesto banovan zbog istog.

Citat
Banujes me jer sam pozdravio drugara na chatu, kao nisam postovao upozorenja, a ulogovao sam se 2 minuta ranije.

Tvoja obaveza je da citas upozorenja a ako to nisi uradio onda je tvoja krivica sto si banovan. Takodje, ako si vise puta upozoren na nesto onda se sledeci put banovan bez upozorenja.

Citat
Ako imas neki pik na mene, reci mi slobodno, mozda se nisam slihtao dovoljno (nisam se slihtao uopste, jer to ne radim). Ako zelis da odem sa sajta reci mi, a ne da me banujes za svaku stvar sto uradim. Svaki dan mi visite na profilu, pratite me hocu li kad uci na neki dupli nalog, e pa nemam duplog naloga. Ako nisam pozeljan zato sto kazem svoje misljenje, oticu sa sajta, i uzivajte u diktatorisanju istim.

Ovo je Kalimero psihologija koju 98% banovanih korisnika koristi i na tu glupost stvarno ne zelim da odgovaram.

To bi bilo to. Ako i sada ne ukapiras onda je stvarno to tvoj problem.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

MAJA

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3310
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0
ja sam se pomirio sa banovima...sta me bole ban ban//ali sinoc se zajebavam i napisem na javnom dajte ban tom i tom niku 7 dana i dobijem ja 7 dana..sto znaci prizvao sam 7. da je nepravedno, nepravedno je, ali ponavljam zabole me za ban..da ima nepravde ima, da se virt. drugari prolongiraju prolongiraju se...
ljubinka brate bez nervoze, prihvatis ili ne...ili zelis da izigravas don kihota Smile
« Poslednja izmena: 05. Sep 2012, 19:48:07 od Centar paznje »
IP sačuvana
social share
Nemoj na silu uzmi veci cekic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

ne volim ljude koji lazu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 88
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.89
mob
Ericsson k 810i
Ovo je privatni ct to mnogima nije jasno.
Gazda sve ovo zna i ne reaguje znaci po njemu nema problema.
Znaci samo se treba pomiriti sa time jel nikakva zaljenja ne pomazu.
Prihvatis stanje kakvo je sto su mnogi od nas uradili i igras ili ne igras odluka je na tebi.
IP sačuvana
social share
cakicale165
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Pocetnik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5
Zastava Lloret de Mar
OS
Windows XP
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Nokia 3310
Pa brate glupo mi sto sam stalno prvi koga se banuje.
Sta pricas da nije istina? Kako nije istina? Nego sta mi je rekao? Ma ne zanimate me vise, postignite da igra bude i sluzbeno najocajnija ikada, a sad nije daleko upravo zbog vas admina, banujte mene koji igram posteno, stitite one koji varaju i koji se slihtaju, i dalje nastavite da gubite igrace i sve opet po starom. Aj u zdravlje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 7857
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0
Ja koliko znam, i na prethodni nalog si dobio full zbog pokušaja istjerivanja pravde i komentara na naš rad. I ti si nekad bio početnik na ovom kvizu, a početnici su oni koji se prilagođavaju na sredinu u koju su došli. Naravno, mi smo tu da im pomognemo, a neistina je da to ne radimo i da nismo uljudni. Ljude je dovoljno opomenuti jedanput, da bi shvatili da je potrebno da smanje, ali to na ovom kvizu pali samo kod pojednih, u šta smo se uvjerili bezbroj puta. Očito da vrijedi pravilo - što si bolji prema nekome, on to samo više koristi. Admini i moderatori nemaju uticaj na samu igri (radi koje ste i došli na kviz), prema tome igra ne postaje očajnija zbog nas, a kome se igra, on će da se uloguje kad god želi. Toliko, prijatno.  Smile
IP sačuvana
social share
... сваком живот да колико може поднети ...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Pocetnik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5
Zastava Lloret de Mar
OS
Windows XP
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Nokia 3310
Srecice, mislim da ovdje ima previse skriptarosa i guglera da bi se moglo normalno da igra. Samim tim sto ste vi nemocni protiv toga, to postaje dijelom i vasa krivica jer je vas cilj da to iskorijenite. Ljubac od mene.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 7857
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0
Srecice, mislim da ovdje ima previse skriptarosa i guglera da bi se moglo normalno da igra. Samim tim sto ste vi nemocni protiv toga, to postaje dijelom i vasa krivica jer je vas cilj da to iskorijenite. Ljubac od mene.

Najveći problem je što 70% igrača živi za momenat kada shvati da neko ima dupli nalog i da tog istog prijavi, istovremeno uživajući u tome, i što konstantno pokušavaju da od kviza naprave najpoštenije mjesto. Meni lično je draže biti posljednja zahvaljujući poštenoj igri, nego biti prva na ''prevaru'', ali opet to je odraz nečijeg karaktera. Došlo je vrijeme da ljudi misle zašto da brinem svoju brigu, kad postoji tuđa. Samo želim da kažem da ste na kviz došli radi sebe i radi svoje igre, i da je svako bar toliko sposoban da se brine za sebe i traži pravdu u svoje ime. Nadam se da ste shvatili poentu mojih riječi.
IP sačuvana
social share
... сваком живот да колико може поднети ...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

MAJA

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3310
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0
ja sam cuo da uglavnom neuspesni u realnom zivotu ovde muvaju i tako se osecaju uspesnim..samo ne shvataju da je ovo virtuelno..i da nikoga nije briga za njihov uspeh ovde..sem ljubomornih i naravno tupih ljudi...mada sve je to zivot  Smile
IP sačuvana
social share
Nemoj na silu uzmi veci cekic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 166
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89

Najveći problem je što 70% igrača živi za momenat kada shvati da neko ima dupli nalog i da tog istog prijavi, istovremeno uživajući u tome, i što konstantno pokušavaju da od kviza naprave najpoštenije mjesto. Meni lično je draže biti posljednja zahvaljujući poštenoj igri, nego biti prva na ''prevaru'', ali opet to je odraz nečijeg karaktera. Došlo je vrijeme da ljudi misle zašto da brinem svoju brigu, kad postoji tuđa. Samo želim da kažem da ste na kviz došli radi sebe i radi svoje igre, i da je svako bar toliko sposoban da se brine za sebe i traži pravdu u svoje ime. Nadam se da ste shvatili poentu mojih riječi.
Jesi li sigurna da je 70% ? Jesi li sigurna da najveci deo igraca jedva ceka nekog da prijavi .Vi mislite da neki od nas igraju da bi nasli ko ima dupli i prijavili ga .Ja cu ti reci Ne da mene pitas ne treba da pise 70 vec 30 .Nepravde ima ali ponekad treba je precutati. Moj pozdrav za osobu koja je otvorila ovu tema pravda se ovako nikad nece isterati .Ali je logicno sta ce se desiti na kraju .Za kraj pozdrav za moderatore i admine  Smile
« Poslednja izmena: 06. Sep 2012, 15:47:54 od Darko752 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.89
mob
Samsung GT-S7580
Правда? Каква правда?

То што се њему админи не одазивају, што играчи гуглају? Или што модератори банују "нове" играче, који не знају правила?  Smile То је проблем?  Smile

Глупост..  Smile

« Poslednja izmena: 06. Sep 2012, 17:11:24 od Lazar Milic Milic »
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3231
Zastava Šabac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
Nokia Asha 302
Правда? Каква правда?

То што се њему админи не одазивају, што играчи гуглају? Или што модератори банују "нове" играче, који не знају правила?  Smile То је проблем?  Smile

Глупост..  Smile

E kad se ti ne bi javio na neku temu, ovaj forum bi propao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
I nije vam dugo trebalo da krenete. Lock.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 [Sve]
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 00:10:30
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.