Ja volim moju naviku...... Zagrlim jastuk, udahnem duboko, zatvorim oci i gledam te do zore, sa one strane podsvesti...... Ti i ne znas za to..... Mozda samo ponekad osetis da nisi sam, malo se promeskoljis i nesvesno uzdahnes, ne zeleci da se probudis......... A ja ne pustam jastuk, sve dok mi jutro ne otme san, a ti nestanes do sledece noci..........:)
Hocu poljubac koji nece dodirnuti moje usne prste...kozu... koji nece izazvati vrelinu mojih obraza koja ce proci kada se odmaknes od mene... Hocu poljubac od kojeg cu da drhtim danima...godinama... poljubac koji cu nositi stalno sa sobom gdje god bila i kuda god posla... Hocu poljubac, ne tvojih usana, vec tvoje duse... Da dusa tvoja dotakne dusu moju poljupcem istovremeno i lakim i vrelim i mirnim i strasnim i tihim i glasnim... Da tu ostane topao...snazan... poput pecata i nijemog zavjeta... Poljubi me...poljupcem sto prijanja na dusu kao sto zvijezde prijanjaju na nebeski svod, kao sto noc upija dan, poljupcem u kojem po taktu vremena svoj tango igraju java i san... Da...poljubac hocu... ali ne obican...ne prolazan, hocu onaj sto traje i kada tvoje usne setaju usnama neke druge zene... kada odes ulicama bez povratka u tom poljupcu povest ces i dio mene i ljubeci tudje lice tvoja dusa ljubice i dalje samo jednu...onu sto dusu bez dodira dodiruje... Poljubi me...poljupcem sudbine... ♥ ♥ Sandra ♥ ♥ Ti Si Moja Srodna Dusa
Sreća kao kategorija spada u domen kiča. Često se ogleda u samoobmani ljudi koji suze svoje želje. Jer, šta je za jednu osobu sreća, za drugu nije i zato je ona u malim, a ne u tako krupnim stvarima kao što je ljubav. Sreća je u detalju, a ne u celini. Zato je bol sve prisutan i vječan jer je čovjek smrtan i ranjiv i divan i gadan.
Tražila je svuda princa u belom dvoru. Verovala je da takvi postoje. Shvatila je da je samo bila naivna. Od tada je postala mala, zla, luda, kučka. Drugo ime joj je nevolja. Zla, luda, kučka. Ni po sebe, ni po druge ne valja. Zla, luda, kučka. Ili je vole, ili mrze je. Zla, luda, kučka.
Kada vidiš muškarca i poželiš ga, seti se sledećeg: Bez obzira koliko je lep ili sexy... Bez obzira koliko je zavodljiv... Bez obzira koliko je dobar i zabavan... Bez obzira koliko je uspešan, talentovan ili moćan... Negde sedi neka žena i pije šampanjac jer ga se rešila... ) *