Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Idi dole
Korisničko ime arijadna  (pregledi profila: 16376 puta)
Ime: arijadna
ConQUIZtador Ime: arija
Pozicija: Udaljen sa foruma
Datum registracije: 25. Jul 2010, 19:08:35
Poslednja poseta: 06. Avg 2013, 11:56:16
Ukupno online: 9 dana, 6 sati i 41 min.
Godine: Nije dostupno Pol: Žena
Datum rođenja: Nije dostupno
Telefon: Nokia
MSN:
YIM:
Google Talk:
Sajt:
Twitter:
Facebook:
Ukratko o sebi
Mogu ti biti najlepši san koji sanjaš..............Ili najgora nocna mora.........Od tebe zavisi.......... :))))
Lični tekst:
Status u vezi:
Trazi:
Veze:
Visina: cm
Tezina: kg
Zanimanje:
Zaposlenje:
Obrazovanje:
Oblik tela:
Boja kose:
Boja očiju:
Cigarete:
Alkohol:
Narkotici:
Rasa:
Religija:
Potpis
Komentari
(611)
Ja volim moju naviku...... Zagrlim jastuk, udahnem duboko, zatvorim oci i gledam te do zore, sa one strane podsvesti...... Ti i ne znas za to..... Mozda samo ponekad osetis da nisi sam, malo se promeskoljis i nesvesno uzdahnes, ne zeleci da se probudis......... A ja ne pustam jastuk, sve dok mi jutro ne otme san, a ti nestanes do sledece noci..........:Smiley)
06. Sep 2011, 23:21:49  
Hocu poljubac koji
nece dodirnuti moje usne
prste...kozu...
koji nece izazvati vrelinu
mojih obraza koja ce proci
kada se odmaknes od mene...
Hocu poljubac od kojeg
cu da drhtim danima...godinama...
poljubac koji cu nositi
stalno sa sobom
gdje god bila i
kuda god posla...
Hocu poljubac, ne tvojih usana,
vec tvoje duse...
Da dusa tvoja dotakne dusu moju
poljupcem istovremeno i lakim i vrelim
i mirnim i strasnim
i tihim i glasnim...
Da tu ostane topao...snazan...
poput pecata i nijemog zavjeta...
Poljubi me...poljupcem sto
prijanja na dusu kao sto
zvijezde prijanjaju na nebeski svod,
kao sto noc upija dan,
poljupcem u kojem po taktu vremena
svoj tango igraju java i san...
Da...poljubac hocu...
ali ne obican...ne prolazan,
hocu onaj sto traje i kada
tvoje usne setaju usnama
neke druge zene...
kada odes ulicama bez povratka
u tom poljupcu povest ces i dio mene
i ljubeci tudje lice
tvoja dusa ljubice i dalje
samo jednu...onu sto dusu
bez dodira dodiruje...
Poljubi me...poljupcem sudbine... ♥ ♥  Sandra ♥ ♥
Ti Si Moja Srodna Dusa
26. Avg 2011, 17:47:37  
Sreća kao kategorija spada u domen kiča. Često se ogleda u samoobmani ljudi koji suze svoje želje. Jer, šta je za jednu osobu sreća, za drugu nije i zato je ona u malim, a ne u tako krupnim stvarima kao što je ljubav. Sreća je u detalju, a ne u celini. Zato je bol sve prisutan i vječan jer je čovjek smrtan i ranjiv i divan i gadan.
03. Jul 2011, 12:47:16  
01. Jun 2011, 01:30:39  
Tražila je svuda princa u belom dvoru. Verovala je da takvi postoje. Shvatila je da je samo bila naivna. Od tada je postala mala, zla, luda, kučka. Drugo ime joj je nevolja. Zla, luda, kučka. Ni po sebe, ni po druge ne valja. Zla, luda, kučka.
Ili je vole, ili mrze je. Zla, luda, kučka.
24. Maj 2011, 15:16:53  
LAKSE JE BITI ZAISTA SAM, NEGO GAJITI ILUZIJU O TOME DA IMAMO NEKOGA.....
20. Maj 2011, 21:17:17  
Trenutak je dovoljan da se upozna, trenutak je dovoljan da se zavoli, ali večnost je potrebna da se zaboravi ono što je taj trenutak uspeo da stvori!"
06. Apr 2011, 08:40:49  
Lako je kad voljen si probaj ti da volis . . .to je zajebana stvar koju ne ucis u skoli . . .nema formule za srecu, nema utehe kad boli . . =((
25. Mar 2011, 20:22:36  
06. Mar 2011, 21:43:32  
Kada vidiš muškarca i poželiš ga, seti se sledećeg: Bez obzira koliko je lep ili sexy... Bez obzira koliko je zavodljiv... Bez obzira koliko je dobar i zabavan... Bez obzira koliko je uspešan, talentovan ili moćan... Negde sedi neka žena i pije šampanjac jer ga se rešila... Wink) *
03. Feb 2011, 17:14:15  
1 ... 44 45 47 48 ... 62

Ukupno prijatelja: 25
Omiljene teme
Nema omiljenih tema!
Teme koje prati
Ne prati nijednu temu!
Idi gore
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.19 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.