Oboje se bojimo reakcije onog drugo,a ne sebe i ako ne uspemo izaci to samo znaci da nismo jedno za drugo,ti za mene ja za tebe i onda nema suza,bicu ja jaci i reci to je kraj. Al ovako kad nisam siguran dal ima neceg izludjuje i boli jer se stalno pitam sto se odrice nekog ko je voli. I nisam dovoljno oko tebe cim me smatras maglom nisam hladan kao ona,zelim da budem sunce koje ce da te ogreje i svaki dan ulepsa i nasmeje. Eto oprobah se i ja da pisem u stihu.... racunaj provi put,pocetnik,nadam se da ces mi dati priliku.
Dobro je ovako; i ne moramo se nikada sresti, niti pronaći. Oboje se bojimo sebe; šta ako ne umemo posle ni ti, niti ja, iz sebe izaći ?! Već te dovoljno ima svuda oko mene, i manje će boleti kad sve nestane, poput magle i poput pene.............
Ljubavi se ne treba bojati, treba je okusiti... Da covek moze reci probao sam makar, mozda nisam uspeo ali je bilo vredno. Ne treba bezati od zivotnih cinjenica, ne treba potiskivati ta osecanja. Ljubav se ne moze napisati, nacrtati... Ljubav ima svoj znacaj, svoje cari i mislim da bih im svi trebali probati. Netko ostaje zauvijek, netko ne, ali zato ljudi moji postoji netko drugi na svijetu koje spreman dati sebe, ljubav svu, ako prethodna osoba nije bila spremna.
And darlin', darlin', stand by me, oh stand by me Stand by me, stand by me, stand by me-e, yeah Whenever you're in trouble won't you stand by me, oh now now stand by me Oh stand by me, stand by me, stand by me
Onog trena kad shvatis da si spreman da se odreknes svoje srece zarad srece osobe koju volis, trenutak kada se ne stidis i uradis ili kazes bilo sta jer znas da ces biti podrzan a ne ismejan, znaj da si na pravom putu. Kad sednes da jedes i pitas se da li je tvoja ljubav gladna, legnes da spavas i razmisljas da li joj je hladno, smejes se i nadas se da nije tuzna, onda shvatis jacinu reci ljubav. Kada ti suza krene iz oka i grudi ti zadhte a usne ti se smeju ne bi li prikrile tugu i patnju i to je ljubav, kada istu pesmu preslusavas milion puta i svaki put dozivis kao da je prvi, kad bezazleno gledas u telefon u nadi da ce zazvoniti, bolji dokaz ti ne treba....