"Zaboravila me?" ♥ Ne,prijatelju, nije te zaboravila, nego nema za čim da žali, izgubila je ono što nikada nije ni imala, osetila, nekoga kome ne znači ništa, a veruj mi, prijatelju, ti si izgubio mnogo više!♥
❇*•.¸¸.•*❇ Nisam savršena niti je moj život savršen. Nisam najljepša,ne jure me svi momci u gradu,nisam svaki dan sretna,ali nosim osmijeh na licu. Nemam sve što poželim,ali sam zadovoljna onime što imam. Nemam sreće u ljubavi,ali ipak volim. Mogu plakati zbog sitnice. Volim muziku,prirodu i ljude za koje zivim. Takva sam i baš volim što sam zapravo OBIČNA DJEVOJKA! ❇*•.¸¸.•*❇
Kroz zivot m je uvek bilo strah da ne izgubim osobe koje volim. Poneka se pitam, dali se tamo, negde,neko boji da ne izgubi mene........................ hm
Rođena..da hodam usamljena..u društvu mojih pokopanih snova..u zemlji sjena..a samo sam malo htjela..biti voljena..rođena..da lutam izgubljena..u duši bolnoj samo žena..neshvaćena..povrijeđena..rođena..stazama ovim vođena..sudbinom predodređena..neshvaćena..svaki dah po jedna uspomena..rođena..u očaju..u patnji rođena..gažena i šibana.. ipak..još stojim hrabro..postojim............