I'm a guy from Serbia and I live there for 20 years and is not too bad :))) my nickname is Djuka but my name is Zeljko but please call me Djuka. I have three best friends, and three very good friends :) I like having a fun with my friends and i couldn't live without them :) I study Traffic and transport Engineering for railroads and i like it :) I like to do crazy stuff and to listen music :)) I don't want to to say everything about me, i will left something for you to ask if you want to know :PPPP That's all folks :P Ljudi a zashto bih samo pisao na engleskom kada sam Srbin ne vidim razlog :) mozda chisto iz zezanja mada ne znam ni sam :| profil mi je bio na srpskom ali reko ajde malo da promenim pa poshto sam se smorio reshio sam da dodam i neshto na srpskom :) chisto da mi ulepsha profil nash jezik :) Jako volim da se glupiram i da provodim vreme sa drushtvom :) Perke, Sexy, Shole, Boza, Miki, Mare, Aca i ostali su skroz ludi i ako ih niste do sada upoznali stvarno ne znate shta propushtate u zivotu :) Iako spadam u one ljude koji misle da se u sve razumeju shto naravno moji ortaci stalno negiraju i sprdaju se sa tim ja idalje mislim da je tako :) mada sve u svojim granicama :) Obozavam da jedem slatkishe, pizzu, pileci file kod Bube, cevap Devojachku radost u Halo Leskovcu, da uopshte ne spominjem kolache u Poco Locu koji su previshe slatki (shecer posle toga skochi na 500, jedva te vrate u zivot ali nema veze idalje ih volim), sve kevine torte mada mnogo ih chesto pravi pa cu da se pretvorim u tele od njih :) ne smem da izostavim burek kod Grge ili u buregdzinici na Vozdovcu pored faksa gde je toliko masan da ti se momentalno zachepe svi krvni sudovi ali vredi pojesti :) Smatram da sam flegma(flegmatik) pa me uglavnog gluposti iz okoline ne nerviraju :) mada me je po tom pitanju Sexy zaebao :) on je majka :) Vishe volim opushtajucu muziku nego izivljavanja mada zurke su nekad skroz okey chak nije bitna ni vrsta muzike bitno je da se zezamo :) obozavam putovanja a pogotovo ona sa ortacima koja su uvek luda i nezaboravna :) ne volim da koristim srpsku tastaturu jer me smara JAKO ! Borilachka veshtina Aikido mi je extra kraci period sam trenirao i odushevljen sam da ne poverujete shta sve chovek moze da nauchi :)Obozavam, da se zezam sa svojom kosom (da se videti iz prilozenog (slike)) stalno pravim neke gluposti mada vecina slika nije ni ubachena i verujte mi na rech ima i gorih pokushaja :) Zaboravih da napishem umalo da izostavim ludake sa faksa :) to su skroz ludi momci Sale, Pedja, Raca, Kole i naravno Shole debl nije mu dovoljno da me smara i ovako nego je upisao isti faks kao i ja samo da bi me i tamo smarao no ja mu ne zameram :) ipak mi je ortak :PPP Ne znam da li sam vas dovoljno smorio ako nisam pitajte me josh neshto i smoricu vas josh vishe nije problem :)