Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Idi dole
Korisničko ime cilebg  (pregledi profila: 3943 puta)
Ime: cilebg
ConQUIZtador Ime: cilebg
Pozicija: Udaljen sa foruma
Datum registracije: 23. Jul 2008, 13:20:51
Poslednja poseta: 04. Feb 2019, 17:20:09
Ukupno online: 8 dana, 14 sati i 47 min.
Godine: 37 Pol:
Datum rođenja: 26. Avg 1987. Virgo
Telefon: 0
AIM:
MSN:
YIM:
Google Talk:
Sajt:
Twitter:
Facebook:
Ukratko o sebi
Lični tekst:
Status u vezi:
Trazi:
Veze:
Visina: cm
Tezina: kg
Zanimanje:
Zaposlenje:
Obrazovanje:
Oblik tela:
Boja kose:
Boja očiju:
Cigarete:
Alkohol:
Narkotici:
Rasa:
Religija:
Potpis
Komentari
(25)
jbg nemam uputstvo da ga imam nebi ni ja prodavao ma da cujem da moze da se nadje na netu.javicu ti se ako nabavim.pozz
09. Sep 2010, 20:11:56  
jer te zanima nokia 1100 rh18? imam 2-3 kom na raspolaganju.
09. Sep 2010, 15:15:52  
hoces da kupis stranicu na facebook-u...?
09. Sep 2010, 12:20:54  
VIdim pitao si me gde sam kupio ray ban aviator naocare. Kupio sam ih u Delta Cityju, u opticarskoj radnji Diopta (www.diopta.rs). Imaju poslovnice i u Novom Sadu, mislim da imaju i u Nisu. Platio sam ih 12900 dinara, model sa crnim ramom i metalik staklima (kao ogledalo), sa staklima bez polarizacije. Modeli sa polarizovanim staklima se krecu od nekih 18000 dinara pa nadalje. Ako imas jos neka pitanja, slobodno pitaj. Wink
03. Apr 2010, 10:56:50  
Naravno, zašto ne bi bilo zako :d
26. Nov 2009, 09:23:54  
1 2

Ukupno prijatelja: 4
Omiljene teme
Nema omiljenih tema!
Teme koje prati
Ne prati nijednu temu!
Idi gore
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.12 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.