Interesuje me knjiga "Prepariranje ptica" Miodraga Palića, red broj 7702 tvoje ponude od 24. septembara 2008. Ukoliko je imaš javi mi cenu na ovom forumu ili na mail: djordje1950@gmail.com . Unapred zahvalan, Đorđe
Dobar dan zanima me knjiga 4198) JABUKA,Dr Petar D. Misic,Nolit Beograd 1978,poljoprivredna biblioteka, monografija o uzgoju jabuke,tvrd povez,latinica,bogato ilustrovano u boji,385 strana, CENA 200 DINARA jel to jos aktuelno? Unapred hvala! Nikola
Pozdrav! Interesuje me knjiga "Istorija muzike"-II deo, od romantizma do danas, Zavod za udzbenike, 1980. godina....veoma mi je hitno, pa bih Vas molila da mi se sto pre javite na e-mail trshica@gmail.com.
Molilo bih te da mi se javis ako jos uvek imas u prodaji knjigu "Osman Dziva Gundulica" Zlate Bojovic, na br. 0642131423 Pitao bih jos za neke,ali ova mi je trenutno hitna ;) Hvala unapred.
Molim te ako imas knjige Cudesni svetovi Volta Diznija, Vuk Karadzic, Beograd, 1971 javi mi brzo jer su mi zaista potrebne. Obecao sam detetu za rodjendan i voleo bih da obecanje ispunim. Molim te javi mi - 0638076026 ili biljaisale@sbb.rs Aleksandar. Hvala ti unapred