kupio bih leto noci od simonsa, ukoliko je jos uvek posedujes molio bih te da me kontaktiras na 060 3163760, platio bih i vise od navedenog iznosa, hvala unapred
Verovatno je uzaludno pitanje, ali da nemas jos uvek knjigu "Magi, zvezda koja vecno traje" o Margiti Stefanovic? Vidim da si je prodavao pre nekog vremena. Ili kad bi barem znao ima li je negde druge? mapetar85@yahoo.com
Da li biste spustili cenu za knjigu Knjaževac i okolina na 500 dinara? Rado bih je uzeo, ali je to trenutno maksimum koji bih mogao da izdvojim... Možete mi odgovoriti na ralegeograf@gmail.com Pozdrav
narucio bih knjigu 2613) VALDEN*O GRADJANSKOJ NEPOSLUSNOSTI,Henri Dejvid Toro, Srpska knjizevna zadruga Bgd 1981,tvrd povez,potpuno novo,cirilica,351 strana, CENA 300 DINARA
Zanima me knjiga 2772) GVOZDENI BEG,Miroslav Nastasijevic,Minerva Subotica 1982,istorijski roman,brosiran povez,latinica,ocuvano,238 strana, CENA 130 DINARA
Da li jos uvek imate: 3608) ALMANAH LJUBAVI,Sandrina Wagner,privatno izdanje autora Bgd 2001 , popularna psihologija i astrologija,mek povez,latinica,314 strana, CENA 140 DINARA
Zanima me imas li jos ovu knjigu i jel to samo jedna ili 2 knjige, s obzirom da ima dve-jedna se zove "Pazenov ili romantika" a druga "Hugenau ili trezvenost" i koja je cena.