Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Idi dole
Korisničko ime c@ther!nee  (pregledi profila: 8900 puta)
Ime: c@ther!nee
ConQUIZtador Ime: Katja
Pozicija: Prijatelj foruma
Datum registracije: 12. Okt 2007, 14:51:25
Poslednja poseta: 05. Sep 2012, 19:43:00
Ukupno online: 43 dana, 18 sati i 23 min.
Godine: 31 Pol: Žena
Datum rođenja: 29. Apr 1994. Taurus
Telefon: SonyEricsson w350
Lokacija: u mom svetu bez patnji,lazi i bola.... u mom svetu bez patnji,lazi i bola....
AIM: Sakriven
MSN: Sakriven
YIM: Sakriven
Google Talk: Sakriven
E-mail: Sakriven
Sajt: Facebook
Twitter:
Facebook:
Ukratko o sebi
8 svetsko cudo...
Lični tekst: Sreca je jedini udarac koji me je promasio...
Status u vezi:
Trazi:
Veze: Prijateljstvo
Visina: 167 cm
Tezina: 52 kg
Zanimanje: dzabalebarim
Zaposlenje: Student
Obrazovanje: Srednja skola
Oblik tela: Sportski
Boja kose: Svetlo braon
Boja očiju: Kestenjaste
Cigarete: Redovno
Alkohol: U drustvu
Narkotici: Ne
Rasa: Belac
Religija: Hriscanin
Potpis
I sve sto mogu i znam i kada osetim kraj iz sebe bar imam to sto bi svako pozeleo. I svaki svoj dan ja dobro pamticu znam, jer znam da prosla sam i sada spavam mirnim snom...
Komentari
(15)
Ma prva nedelja je uvek zajebana dok se ne naviknes, ali i ne mora da bude, u zavisnosti kakva si osoba. Ja sam napravio haos vec prvog dana srednje. Smile Posle ce sve biti samo bleja i zajebancija. Wink
02. Sep 2009, 13:57:05  
Srednja skola je lepsa od faksa... Smiley Bice ti zao kada je zavrsis Smiley Zato uzivaj i njoj dok jos mozes. Ja sam svaki 1 Septembar iscekivao zbog drustva i eskurzija, zezanja, bezanja sa casova. Smile

Nema lepseg dela odrastanja. Smile
02. Sep 2009, 04:17:20  
Evo blejao po kraju sa ortacima, pili smo vops, malo me udario po glavi, pa sada pijem Jogurt da se oporavim. Da vama je pocela danas skola, tako? Hehe...ja krecem na faks oko 15 Oktobra...Smile
02. Sep 2009, 04:12:29  
Haha Smile I meni Wink Sto ne spavas u ove kasne sate? Smiley)
02. Sep 2009, 04:06:27  
Ej tuj li si? setila si se mene posle onolko vremena?l
24. Jul 2009, 21:05:48  
1

Ukupno prijatelja: 72
Teme koje prati
Ne prati nijednu temu!
Idi gore
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.