nisam dobio mail :S mozda moraju da razrese to tamo u steamu... valjda ce javiti za oko sat vremena.. javi cu ti ako sam dobio... a inace sad je nova godina tako da tesko da ces dobiti danas to danas kad sam krenuo da kupim HLEB nisam uspeo da nadjem nijedan... nista ne radi
evo uplatio sam ti.. evo ti dokaz... napravio sam i dve backup slike za svaki slucaj ako se ne vidi na jednoj... i obrisao sam moju adresu za svaki slucaj ... btw znam zasto ne mogu da te pm.. kaze samo aktivni profili mogu... a kao sto sam rekao ja sam nov ovde
e izvini posto sam ja nov u svemu tome... sta onda da pisem na svrha uplate, primalac (mislim jel' treba i adresa ili samo ime), i na ono mesto poziv na broj (odobrenje) jel' treba nesto.. opet izvini sto te mucim samo nov sam u svemu tome.. pa ako mi javis danas po podne svraticu do poste i danas uplatiti
ok nema tu problema... posalji mi ti na pm... nadam se da nece biti prevare ... a za drugi primerak mi i ne treba... posto kad igram sa drustvom igram na Gareni... ako si cuo za nju... inace imam steam email mi je 4storycrazope@gmail.com.. znaci username mi je husxurmom (HusxUrMom)..
e pa extra a moze na steam da se igra... posto fuls mogu i sam da skinem xD... uuu extra ako radi na steam znaci trazim to vec brt danima... a game-s za 4500 a nikad ni nemaju na stanju... btw... .kako da te pm nigde ne vidim dugme xD a nema ni reply nov sam ovde
e pa extra a moze na steam da se igra... posto fuls mogu i sam da skinem xD... uuu extra ako radi na steam znaci trazim to vec brt danima... a game-s za 4500 a nikad ni nemaju na stanju... btw... .kako da te pm nigde ne vidim dugme xD a nema ni reply nov sam ovde