Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Idi dole
Korisničko ime Bokac  (pregledi profila: 38974 puta)
Ime: Bokac
ConQUIZtador Ime: Bokac
Pozicija: Moderator
Datum registracije: 30. Okt 2002, 20:14:16
Poslednja poseta: 15. Apr 2024, 23:23:42
Ukupno online: 55 dana, 21 sati i 15 min.
Godine: 37 Pol: Muškarac
Datum rođenja: 14. Mar 1988. Pisces
Telefon: 0 Honor 9
MSN:
YIM:
Google Talk:
Twitter: @Pangalaktichki
Facebook:
Ukratko o sebi
jednog dana podigao palac ka nebu. sada stopira sirom galaxije. 42
Lični tekst: offline
Status u vezi: Nisam u vezi
Trazi:
Veze:
Visina: cm
Tezina: kg
Zanimanje: igre, muzika, (naucna) fantastika, knjige
Zaposlenje: Stalno zaposlen
Obrazovanje: Srednja skola
Oblik tela: Par kilograma vise
Boja kose: Tamno braon
Boja očiju: Plave
Cigarete: Nepusac
Alkohol: U drustvu
Narkotici: Ne
Rasa: Belac
Religija: Pagan
Potpis
And from that day forward, anytime a bunch of animals are together in one place it's called a ZOO...  Unless it's a farm!

Le gâteau est un mensonge
Komentari
(44)
nisam dobio mail :S mozda moraju da razrese to tamo u steamu... valjda ce javiti za oko sat vremena.. javi cu ti ako sam dobio... a inace sad je nova godina tako da tesko da ces dobiti danas to Smiley danas kad sam krenuo da kupim HLEB nisam uspeo da nadjem nijedan... nista ne radi
01. Jan 2011, 15:46:26  
saljes??
01. Jan 2011, 14:49:05  
Ae javi mi kad si mi poslao na pm ili profil. . .
31. Dec 2010, 19:46:45  
e da znaci e-mail mi je 4storycrazope@gmail.com, a username HusxUrMom (ne husxurmom, nece sa malim slovima)
31. Dec 2010, 15:42:03  
evo uplatio sam ti.. evo ti dokaz... napravio sam i dve backup slike za svaki slucaj ako se ne vidi na jednoj... i obrisao sam moju adresu za svaki slucaj Smiley... btw znam zasto ne mogu da te pm.. kaze samo aktivni profili mogu... a kao sto sam rekao ja sam nov ovde Smiley

http://img204.imageshack.us/gal.php?g=slika0167a.jpg
http://img204.imageshack.us/i/slika0167a.jpg/
http://img257.imageshack.us/i/slika0168a.jpg/
http://img717.imageshack.us/i/slika0169j.jpg/

gledaj da mi posaljes do 7 sati da mogu da krenem da skidam pre nego sto krenem na docek... pa SRECNA NOVA GODINA, onda Smile
31. Dec 2010, 15:39:59  
e izvini posto sam ja nov u svemu tome... sta onda da pisem na svrha uplate, primalac (mislim jel' treba i adresa ili samo ime), i na ono mesto poziv na broj (odobrenje) jel' treba nesto.. opet izvini sto te mucim samo nov sam u svemu tome.. pa ako mi javis danas po podne svraticu do poste i danas uplatiti
31. Dec 2010, 11:41:21  
ok nema tu problema... posalji mi ti na pm... nadam se da nece biti prevare Smile... a za drugi primerak mi i ne treba... posto kad igram sa drustvom igram na Gareni... ako si cuo za nju... inace imam steam email mi je 4storycrazope@gmail.com.. znaci username mi je husxurmom (HusxUrMom).. Smiley
31. Dec 2010, 00:32:49  
e pa extra a moze na steam da se igra... posto fuls mogu i sam da skinem xD... uuu extra ako radi na steam znaci trazim to vec brt danima... a game-s za 4500 a nikad ni nemaju na stanju... btw... .kako da te pm nigde ne vidim dugme xD a nema ni reply Smile nov sam ovde
30. Dec 2010, 21:39:43  
e pa extra a moze na steam da se igra... posto fuls mogu i sam da skinem xD... uuu extra ako radi na steam znaci trazim to vec brt danima... a game-s za 4500 a nikad ni nemaju na stanju... btw... .kako da te pm nigde ne vidim dugme xD a nema ni reply Smile nov sam ovde
30. Dec 2010, 21:39:22  
e brt jos dajes left 4 dead 2?
29. Dec 2010, 22:21:28  
1 2 3 5
Idi gore
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.161 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.