eee pa lako je tako, tako bi i ja mogla stalno tako pa bi mi i lazarevicka bila superinteresantna ne bi imali sta reci da ja stalno spavam........ nego bolje ti probaj nas stari receot radzu al domacu da vidis kako ces da skakaas... il probaj samo malo upast u neke koprive sto bi moja baba rekla da malo prostruji krv!!!
predlog za temu..za sad jek... a problem? ...pa ako bi mi mogla potanko elaborirati kako poloziti 7 ispita za 2nedelje posle 6meseci ciste zajebancije i dzabalebarenja to bi mi stvarno znacilo!!! samo bez clanaka molim iskoce mi neke cudne crvene tackice po kozi kad ih vidim ne znam zasto...
E da, i kupaj se mirne savesti, apsolutno ništa ne propuštaš, osim možda prilike da ti neka pijana Engleskinja prenese onaj svnjsko-meksičko-paranoidni grip!
i bre daj se kontrolirati sa tim clancima jos ces poceti knjige postovati , znamo mi da si ti clan biblioteeeeke nego ostavi malo mesta za diskusiju, polemiku chak! nego ima li stvarno sta novo tu sto propustam ili da se kupam mirne savesti? (ko da inace necu... )