Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Idi dole
Korisničko ime Ilaj007  (pregledi profila: 1103 puta)
Ime: Ilaj007
Pozicija: Pocetnik
Datum registracije: 14. Okt 2006, 10:12:44
Poslednja poseta: 06. Nov 2016, 20:14:26
Ukupno online: 2 dana, 22 sati i 41 min.
Godine: 36 Pol: Muškarac
Datum rođenja: 01. Okt 1988. Libra
Telefon: LG U890
MSN:
YIM:
Google Talk:
Sajt:
Twitter:
Facebook:
Ukratko o sebi
KadSuzeGovore,IstinaRazvaljujeISvakaRijecMeOboriSNogu''ToStoSiVarala,ToBihTiOprostioAl' StoSiMene,ToNeMogu!!!''
Lični tekst: Miller Killer for 3-pt from down town
Status u vezi:
Trazi: Zensko
Veze:
Visina: cm
Tezina: kg
Zanimanje:
Zaposlenje:
Obrazovanje:
Oblik tela:
Boja kose:
Boja očiju:
Cigarete:
Alkohol:
Narkotici:
Rasa:
Religija: Hriscanin
Potpis
Io lo vedo dal calore nei tuoi occhi Dall? espressione e dal modo in cui mi tocchi E le parole non servono più Stanotte lo so I wanna give to you Sarà bellissimo signorina sarai la musa per ogni mia nuova rima Dammi un bacio e un altro ancora La passione cresce ora dopo ora Posso parlarti prenderti la mano Guardarti muovere, ballare piano corpo italiano sguardo latino Occhi negli occhi vederti da vicino Mi piace il tuo stile, so come ti vesti non andare via voglio che resti Stai con me non puoi dirmi di no Ti voglio are the only words I know What does te querio really mean? where it is ???
Komentari
(0)
Još nisam dodao prijatelje.
Omiljene teme
Nema omiljenih tema!
Teme koje prati
Ne prati nijednu temu!
Idi gore
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.098 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.