i meni je suzana mančić jako privlačna,od malih nogu sam njen fan,onako sva rasna i zrela uzbuđuje u svakom trenutku.ima i ona hrvatica ana tomašković,ne znam je si li vidio nju,žena je totalni mrak...malo veće grudi,nižeg rasta ali telo kao da su ga bogovi stvarali sebi.
pa sve zavisi od posla,trudim se da je ispratim..bude utorkom i srijedom.po meni je sa godinama sve bolja i sexipilnija i volio bi kad bi se ovde malo više pažnje obratilo na nju.od ostalih tu su biljana vraneš,lidija marković(malo starija ali ima izuzetno telo),slađana tomašević(oblači se sexy i ima privlačnu facu)a po tebi koje su najbolje?
jako malo se o njoj ima informacija,poneka slika ili snimak ovde na forumu,ali i to je prava rijetkost.žena itekako vodi računa o sebi,fino se oblači i pokazuje kako žene njene dobi mogu biti itekako sexy.meni je kod nje nekako najizazovnija guza,pogotovo kad ustane da prohoda ima snimak na youtube,pa se sam uvjeri.
vidim da si pomenuo draženku sa bn,koja zaista u zadnje vrijeme prosto pokazuje sve svoje raskoši,a ima ih u izobilju.po meni ona je jako sexi žena,nije ona klasična ljepotica,ali njeno telo je još uvijek očuvano.odavno nije bio nnikakav njen snimak,iako je u nekoliko navrata svojim izazovnim izdanjima to itekako zaslužila.jako malo informacija ima o njoj,pa bih ti bio zahvalan ako mi priuštiš poneku.unapred zahvalan i izvini ako sam bio dosadan!veliki pozdrav od kurabase!