Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Idi dole
Korisničko ime mirkoxx00  (pregledi profila: 3669 puta)
Ime: mirkoxx00
Pozicija: Hronicar svakodnevice
Datum registracije: 20. Avg 2006, 16:25:50
Poslednja poseta: 10. Nov 2014, 23:50:03
Ukupno online: 35 dana, 5 sati i 30 min.
Godine: Nije dostupno Pol:
Datum rođenja: Nije dostupno
Telefon:
AIM:
MSN:
YIM:
Google Talk:
Sajt:
Twitter:
Facebook:
Ukratko o sebi
Lični tekst:
Status u vezi:
Trazi:
Veze:
Visina: cm
Tezina: kg
Zanimanje:
Zaposlenje:
Obrazovanje:
Oblik tela:
Boja kose:
Boja očiju:
Cigarete:
Alkohol:
Narkotici:
Rasa:
Religija:
Potpis
Komentari
(7)
i meni je suzana mančić jako privlačna,od malih nogu sam njen fan,onako sva rasna i zrela uzbuđuje u svakom trenutku.ima i ona hrvatica ana tomašković,ne znam je si li vidio nju,žena je totalni mrak...malo veće grudi,nižeg rasta ali telo kao da su ga bogovi stvarali sebi.
07. Nov 2014, 22:23:31  
pa sve zavisi od posla,trudim se da je ispratim..bude utorkom i srijedom.po meni je sa godinama sve bolja i sexipilnija i volio bi kad bi se ovde malo više pažnje obratilo na nju.od ostalih tu su biljana vraneš,lidija marković(malo starija ali ima izuzetno telo),slađana tomašević(oblači se sexy i ima privlačnu facu)a po tebi koje su najbolje?
07. Nov 2014, 10:46:55  
jako malo se o njoj ima informacija,poneka slika ili snimak ovde na forumu,ali i to je prava rijetkost.žena itekako vodi računa o sebi,fino se oblači i pokazuje kako žene njene dobi mogu biti itekako sexy.meni je kod nje nekako najizazovnija guza,pogotovo kad ustane da prohoda ima snimak na youtube,pa se sam uvjeri.
07. Nov 2014, 10:10:23  
vidim da si pomenuo draženku sa bn,koja zaista u zadnje vrijeme prosto pokazuje sve svoje raskoši,a ima ih u izobilju.po meni ona je jako sexi žena,nije ona klasična ljepotica,ali njeno telo je još uvijek očuvano.odavno nije bio nnikakav njen snimak,iako je u nekoliko navrata svojim izazovnim izdanjima to itekako zaslužila.jako malo informacija ima o njoj,pa bih ti bio zahvalan ako mi priuštiš poneku.unapred zahvalan i izvini ako sam bio dosadan!veliki pozdrav od kurabase!
06. Nov 2014, 17:58:49  
da, imam msn? a koliko godine si i od dakle si?
03. Dec 2010, 23:45:00  
kako je druze? i ti volis matorke? si bio do sada sa neka matorka?
03. Dec 2010, 17:20:19  
Idi gore
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.127 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.