Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Idi dole
Korisničko ime Ja1988  (pregledi profila: 8935 puta)
Ime: Ja1988
Pozicija: Svakodnevni prolaznik
Datum registracije: 26. Avg 2014, 19:03:56
Poslednja poseta: danas u 19:03:27
Ukupno online: 78 dana, 21 sati i 53 min.
Godine: Nije dostupno Pol:
Datum rođenja: Nije dostupno
Telefon:
AIM:
MSN:
YIM:
Google Talk:
Sajt:
Twitter:
Facebook:
Ukratko o sebi
Lični tekst:
Status u vezi:
Trazi:
Veze:
Visina: cm
Tezina: kg
Zanimanje:
Zaposlenje:
Obrazovanje:
Oblik tela:
Boja kose:
Boja očiju:
Cigarete:
Alkohol:
Narkotici:
Rasa:
Religija:
Potpis
Komentari
(169)
pozdrav,meni je najsexipilnija draženka tešić sa bn,čim se pojavi stvori mi erupciju poput vulkana.sam pogled na te njene noge i guzu stvara u meni neviđen nemir.niko je ne prati u zadnje vrijeme,a ona iz emisije u emisiju podiže svoju sexipilnost
21. Nov 2014, 12:52:20  
Dečko nije baš u vinklu, postavlja neka banalna pitanja na PM Smile
08. Okt 2014, 23:11:50  
Kakva su ti ovo bre pitanja? Smiley
22. Sep 2014, 19:21:08  
Na Gocu Trzan brate, uf ona mi je san. Voleo bih da joj lizem noge i sisetine, da mi ga pusi i da je izjebem dobro u guzu i picku!
18. Sep 2014, 11:07:22  
Za nju ne znam, ali voleo bih da znam. I njene noge mi se svidjaju jako. A od ovih sto me pale video sam Gocu Trzan i Tinu Ivanovic, svrsio sam a da ga nisam ni takao tad...
16. Sep 2014, 21:07:43  
Najvise me pali njena fleksibilnost. Ta zena je ko od gume. Mozes ju svijat kako god hoces.
A najvise me napali kad mi nakon sto mi ga popusi, potrbuske legne na stol rasiri noge i napravi spagu, naprci se i kaze „stavi mi ga u guzu“. Cim joj ga krenem gurat pocne stenjat i uzdisat i vrtit guzicom ko da je na raznju.
Samo ne da mi ga cilog stavit. Do pola i kaze da joj je tad najbolje. Rekla mi je da je prevelik pa da ju boli. Kad sam joj ga jednom ugurao cilog kaze da je morala 2 koncerta otkazat. 3 dana nije mogla nista radit i cilo vrime je samo sidila na vrecicama smrznutog graska.
A pica joj je lipa. Obrijana i roza. Uzitak ju je lizat. Samo neda nikom da ju kara. Kaze da ju cuva za muza. Meni da samo da joj glavic stavim u picu cim joj dodjem do himena odma odskoci i makne sa mog stojka. Ali i to je super jer joj pica jako puno vlazi i slini tako da su mi muda i cili stojko i muda u 2 sekunde mokri ka da sam se opra.
Jel te jos nesto zanima?
16. Sep 2014, 13:56:34  
jel znas ti neku koja to radi za kintu.Ako znas inbox.
15. Sep 2014, 19:03:25  
Da. Dizao mi se, diže mi se i dizat će se na Jelenu. i Da, stavljao sam joj ga u guzu i nikad mi nije bilo dosta. Trpam jo još i sad ponekad kad navrati.
08. Sep 2014, 21:07:05  
Na ovo sto me pitas u inboxu nisam upoznao ali bih voleo neku da upoznam.
02. Sep 2014, 18:23:57  
Marija je uzivo pravi slatkis, dize mi se na nju uvek... Savrsena je, a guza joj je jako lepa i izazovna :*
01. Sep 2014, 16:31:35  
1 ... 14 15 17
ezi

Ukupno prijatelja: 4
Omiljene teme
Teme koje prati
Ne prati nijednu temu!
Idi gore
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.2 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.