pozdrav,meni je najsexipilnija draženka tešić sa bn,čim se pojavi stvori mi erupciju poput vulkana.sam pogled na te njene noge i guzu stvara u meni neviđen nemir.niko je ne prati u zadnje vrijeme,a ona iz emisije u emisiju podiže svoju sexipilnost
Za nju ne znam, ali voleo bih da znam. I njene noge mi se svidjaju jako. A od ovih sto me pale video sam Gocu Trzan i Tinu Ivanovic, svrsio sam a da ga nisam ni takao tad...
Najvise me pali njena fleksibilnost. Ta zena je ko od gume. Mozes ju svijat kako god hoces. A najvise me napali kad mi nakon sto mi ga popusi, potrbuske legne na stol rasiri noge i napravi spagu, naprci se i kaze „stavi mi ga u guzu“. Cim joj ga krenem gurat pocne stenjat i uzdisat i vrtit guzicom ko da je na raznju. Samo ne da mi ga cilog stavit. Do pola i kaze da joj je tad najbolje. Rekla mi je da je prevelik pa da ju boli. Kad sam joj ga jednom ugurao cilog kaze da je morala 2 koncerta otkazat. 3 dana nije mogla nista radit i cilo vrime je samo sidila na vrecicama smrznutog graska. A pica joj je lipa. Obrijana i roza. Uzitak ju je lizat. Samo neda nikom da ju kara. Kaze da ju cuva za muza. Meni da samo da joj glavic stavim u picu cim joj dodjem do himena odma odskoci i makne sa mog stojka. Ali i to je super jer joj pica jako puno vlazi i slini tako da su mi muda i cili stojko i muda u 2 sekunde mokri ka da sam se opra. Jel te jos nesto zanima?
Da. Dizao mi se, diže mi se i dizat će se na Jelenu. i Da, stavljao sam joj ga u guzu i nikad mi nije bilo dosta. Trpam jo još i sad ponekad kad navrati.