Zbog veoma ceste zloupotrebe ove opcije, ona je postala privilegija iskljucivo aktivnih i redovnih korisnika. Poruke mozete primati (da biste mogli primiti upozorenja od moderatora), ali na njih ne mozete odgovoriti zato sto niste medju aktivnim korisnicima foruma. Ako to zelite postati, dolazite redovno i ucestvujte u diskusijama.
Care, očigledno volimo isto, ma carica je.Ti si mi poslao poruku ( E ovde iznad sadrzaja ove poruke pise odgovori kliknes na to i tu ti se otvara prozor za slanje poruka i napises i kasnije pritisnes posalji poruku ).Nemam pojma da li to ima veze možda koliko poruka pošalješ ili postova..... , ja nigde ne mogu da nadjem sem ovog ˝dodaj komentar˝. Šta reći...sem...koja sam ja budala. Inače drage volje bi i ja tebi poslao neke njene slike gde je Maja za moje pojmove odkida ali ne znam kako možda jedino preko mail-a. U svakom slučaju hvala ti.
Ezi brate,odlepim kad je vidim, upravo zato sto je prelepa a kad prekrsti noge ..... , inače me izuzetno pale ženske noge u čarapama. Moraš priznati da je čudno što stvarno nema Maje u čarapama i smatram da bi trebala da nosi jer bi to bio poseban užitak. Pogledaj je u emisiji Balkanskm ulicom - božično izdanje,(javi kad vidiš) pa reci da nisam upravu. Inače puno ti hvala još jednom
P.S. : Molim te uputi me kako poslati privatnu poruku jer nisam tako kontaktirao.Hteo sam da iskočim iz kože kad sam video poruku od tebe a neznam da odgovorim
ne mogu da šaljem privatne poruke jer nisam valjda aktivan član foruma, ali što se tiče tvog pitanja naravno da volim.pa aj daj neku dobru sliku od ove godine Majinu ako imaš ulepšaj mi dan