Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Idi dole
Korisničko ime ezi  (pregledi profila: 65020 puta)
Ime: ezi
Pozicija: Poznata licnost
Datum registracije: 10. Jan 2012, 21:06:00
Poslednja poseta: 08. Jul 2023, 01:31:50
Ukupno online: 243 dana, 23 sati i 40 min.
Godine: Nije dostupno Pol: Muškarac
Datum rođenja: Nije dostupno
Telefon: 0
AIM:
MSN:
YIM:
Google Talk:
Sajt:
Twitter:
Facebook:
Ukratko o sebi
Lični tekst:
Status u vezi:
Trazi: Zensko
Veze: Dopisivanje
Visina: cm
Tezina: kg
Zanimanje:
Zaposlenje:
Obrazovanje:
Oblik tela:
Boja kose:
Boja očiju:
Cigarete:
Alkohol:
Narkotici:
Rasa:
Religija:
Potpis
Komentari
(189)
Ekstra je u poslednje vreme...
30. Nov 2012, 01:35:57  
Nažalost još ništa. Pozdrav
29. Nov 2012, 16:36:43  
Svakako hvala ti na svemu
26. Okt 2012, 17:58:02  
Mislim da sam našao problem :

6. Ne mogu slati privatne poruke? Zasto?

Zbog veoma ceste zloupotrebe ove opcije, ona je postala privilegija iskljucivo aktivnih i redovnih korisnika. Poruke mozete primati (da biste mogli primiti upozorenja od moderatora), ali na njih ne mozete odgovoriti zato sto niste medju aktivnim korisnicima foruma. Ako to zelite postati, dolazite redovno i ucestvujte u diskusijama.
26. Okt 2012, 17:47:50  
Care, očigledno volimo isto, ma carica je.Ti si mi poslao poruku ( E ovde iznad sadrzaja ove poruke pise odgovori kliknes na to i tu ti se otvara prozor za slanje poruka i napises i kasnije pritisnes posalji poruku ).Nemam pojma da li to ima veze možda koliko poruka pošalješ ili postova..... , ja nigde ne mogu da nadjem sem ovog ˝dodaj komentar˝. Šta reći...sem...koja sam ja budala.
Inače drage volje bi i ja tebi poslao neke njene slike gde je Maja za moje pojmove odkida ali ne znam kako možda jedino preko mail-a. U svakom slučaju hvala ti.
26. Okt 2012, 17:10:29  
Izvini ali stvarno nigde nevidim da piše pošalji poruku
25. Okt 2012, 18:11:58  
Ezi brate,odlepim kad je vidim, upravo zato sto je prelepa a kad prekrsti noge ..... ,  inače me izuzetno pale ženske noge u čarapama. Moraš priznati da je čudno što stvarno nema Maje u čarapama i smatram da bi trebala da nosi jer bi to bio poseban užitak. Pogledaj je u emisiji Balkanskm ulicom - božično izdanje,(javi kad vidiš) pa reci da nisam upravu.
Inače puno ti hvala još jednom

P.S. : Molim te uputi me kako poslati privatnu poruku jer nisam tako kontaktirao.Hteo sam da iskočim iz kože kad sam video poruku od tebe a neznam da odgovorim
25. Okt 2012, 17:54:31  
Ezi care svaka čast hvala
25. Okt 2012, 16:48:34  
pozdrav ezi Wink

ne mogu da šaljem privatne poruke jer nisam valjda aktivan član foruma, ali što se tiče tvog pitanja naravno da volim.pa  aj daj neku dobru sliku od ove godine Majinu ako imaš ulepšaj mi dan  Smile

a ja tebi poklanjam moje  slike iz teme Tamare Stojmirov  Smile
http://forum.burek.com/tamara-stojmirov-t511638.msg10709449.html#msg10709449
25. Okt 2012, 01:47:36  
1 ... 17 18
Idi gore
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.24 sec za 20 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.