Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Idi dole
Korisničko ime bady 95  (pregledi profila: 9249 puta)
Ime: bady 95
ConQUIZtador Ime: Bady 95
Pozicija: Svakodnevni prolaznik
Datum registracije: 24. Feb 2011, 13:22:13
Poslednja poseta: 21. Jan 2017, 22:33:32
Ukupno online: 7 dana, 13 sati i 3 min.
Godine: Nije dostupno Pol: Žena
Datum rođenja: Nije dostupno
Telefon: 0
AIM:
MSN:
YIM:
Google Talk:
Sajt:
Twitter:
Facebook:
Ukratko o sebi
http://www.youtube.com/watch?v=-uF3LoVWR68 *___*
Lični tekst: Tracarica malena...^_^
Status u vezi:
Trazi:
Veze:
Visina: cm
Tezina: kg
Zanimanje:
Zaposlenje:
Obrazovanje:
Oblik tela:
Boja kose:
Boja očiju:
Cigarete:
Alkohol:
Narkotici:
Rasa:
Religija:
Potpis
Komentari
(470)
At home Smile On my green chair Smile
28. Dec 2012, 19:29:05  
Где је један од мојих омиљених CQ другара.. Smile
28. Dec 2012, 14:42:02  
Ma jook cini ti se da ne moram Smile
16. Dec 2012, 14:19:25  
Видео сам клип тог Босанца прошле године.. јесам му се исмејао.. Smile

Лако је теби зезати се кад не мораш да учиш..
16. Dec 2012, 12:36:39  
http://www.youtube.com/watch?v=kNcDGoTI7Dc Vekili evo slusaj ovo kad smo vec kod snega...ja se skocila od smeha...ovde je lepo samo sam malo umoran od lopatanja xD Ovo belo govno opet pada...Opet prosla grtalica xDD ahahahhahaha xD Inace nutricionizam jeste dobar smer ali samo 50 coveka upadaju treba dosta da se streba Smile Bulaznjenja uvek bilo i bice xD sad cu da ti odg na poruku Smile
16. Dec 2012, 12:14:45  
Шта би са булажњењем, ништа, а? Smiley

Није ни моја школица лака, некако мрдам.

Добар смер тај нутриционистички.. поготово у Србији.. Smile

Чуј грудвање.. Smile Па ово бело говно ако настави да се топи, ићемо на пливање..

Нема ништа ново.. ништа посебно..Последњих дана се мало смрзав'о, мало премеравао снег на тераси, срећом није било много..

Рођа дође тако некако.. између.. није баш да је нема, а није ни да је има..

Сад ћу ти послати поруку.. да ти кажем нешто у поверењу.. Smiley
15. Dec 2012, 21:28:45  
Ahahahaha Vekili sta lupetas bre xD  msm ja jeste da ne dolazim ali ne znaci to da ucim msm sigurno ce ti biti bolji prosek no meni a da nastavim s skolovnjem moram jer sam niko i nista sa gimn...ngo idem u bg da strebam nutricionizam Smile inace sta ima novo? ocemo na grudvanje? ez jel dolazi? (ja msm da ne dolazi pa zato ne dolazim ni ja jer tb vidimovde) Smile
15. Dec 2012, 12:51:39  
Увек сам мислио да сам ја штребер, али кад видим тебе одма ми буде лакше. Рођа, која је на факултету долази чешће овде него ти у средњој. Ако будеш ишла даље.. нећемо те видети годинама вероватно.. О.О
15. Dec 2012, 12:28:24  
Aham sve skladno xD Inace da ti se pohvalim ^_^ Bila na Marchelovom koncertu Smile i bilo je exstra Smile i tako mng je cool lik Smile slika se sa svima prica s nama skroz opusteno Smile posto nzm kad cemo da se cujemo da ti se pohvalim dok sam jos pod utiskom xDD
10. Dec 2012, 15:10:18  
dobro sam, nemoj da se brineš za mene Smile

p.s. jel to avatar u skladu sa realnim životom? Smiley
10. Dec 2012, 11:42:00  
1 ... 7 8 10 11 ... 47
Idi gore
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.212 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.