http://www.youtube.com/watch?v=kNcDGoTI7Dc Vekili evo slusaj ovo kad smo vec kod snega...ja se skocila od smeha...ovde je lepo samo sam malo umoran od lopatanja xD Ovo belo govno opet pada...Opet prosla grtalica xDD ahahahhahaha xD Inace nutricionizam jeste dobar smer ali samo 50 coveka upadaju treba dosta da se streba Bulaznjenja uvek bilo i bice xD sad cu da ti odg na poruku
Ahahahaha Vekili sta lupetas bre xD msm ja jeste da ne dolazim ali ne znaci to da ucim msm sigurno ce ti biti bolji prosek no meni a da nastavim s skolovnjem moram jer sam niko i nista sa gimn...ngo idem u bg da strebam nutricionizam inace sta ima novo? ocemo na grudvanje? ez jel dolazi? (ja msm da ne dolazi pa zato ne dolazim ni ja jer tb vidimovde)
Увек сам мислио да сам ја штребер, али кад видим тебе одма ми буде лакше. Рођа, која је на факултету долази чешће овде него ти у средњој. Ако будеш ишла даље.. нећемо те видети годинама вероватно.. О.О
Aham sve skladno xD Inace da ti se pohvalim ^_^ Bila na Marchelovom koncertu i bilo je exstra i tako mng je cool lik slika se sa svima prica s nama skroz opusteno posto nzm kad cemo da se cujemo da ti se pohvalim dok sam jos pod utiskom xDD