Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Idi dole
Korisničko ime bady 95  (pregledi profila: 9549 puta)
Ime: bady 95
ConQUIZtador Ime: Bady 95
Pozicija: Svakodnevni prolaznik
Datum registracije: 24. Feb 2011, 13:22:13
Poslednja poseta: 21. Jan 2017, 22:33:32
Ukupno online: 7 dana, 13 sati i 3 min.
Godine: Nije dostupno Pol: Žena
Datum rođenja: Nije dostupno
Telefon: 0
AIM:
MSN:
YIM:
Google Talk:
Sajt:
Twitter:
Facebook:
Ukratko o sebi
http://www.youtube.com/watch?v=-uF3LoVWR68 *___*
Lični tekst: Tracarica malena...^_^
Status u vezi:
Trazi:
Veze:
Visina: cm
Tezina: kg
Zanimanje:
Zaposlenje:
Obrazovanje:
Oblik tela:
Boja kose:
Boja očiju:
Cigarete:
Alkohol:
Narkotici:
Rasa:
Religija:
Potpis
Komentari
(470)
Srecno zidanje septicke jame komsiji Miladinu zeli komsinka Mileva s pesmu: "Malo ja malo ti"

Ала овај бурек има провале.. Wink
22. Jun 2012, 15:58:53  
Е.. могла би набацити тих 25 постова..да можеш поруке да шаљеш.. Wink
22. Jun 2012, 13:55:21  
Аахахха.. Smile Smile Ви сте наравно изабрали неку фину..  Smile

Е да ти знаш да сам ја примеран ђак.. Чак бих рекао да сам један од најбољих.. Smile
22. Jun 2012, 13:34:41  
Aham, disice...
Ahahhaha naso ko da mi kae kako da se ponasam..zezam se Smile Smile Pa mi ne idemo pod vejnik pa da je poenta popeti se na sto, ima raznih kafana tracarice, ima onih za poslovne sastanke i tako razne otmene ljude Smile ahahahha xDD
22. Jun 2012, 13:18:49  
Јој што су душе.. Smile Smile

А ја хтео да те зезам.. Smile Иди бре.. Wink

Лепо се понашај! А шта ћеш ти у кахвани? Па није то за фине девојке.. Smile

Више је то нешто типа, пењ' се на сто..
22. Jun 2012, 13:10:11  
Jaooo prijatelji hvala puno...Sreckice 2. jula da nam ti upadnes na faks (samo da znas da ne sumnjam u tb, opusteno mala, razbijas sigurno Smile ) Inace veceras me nema (znas da sam s odeljenjem u kafani) a ti zapamti sve traceve, moram da budem upucena u sve xDD Vranjanac (skoro pa komsijo xD) hvala, pa znas sta, necemo tvoja zenica i ja da te smaramo mng i da ti uzmemo tv zbog ove nove turske serije Ezel, ako joj uplatis neko letovanje, ovo-ono a ona naravno ne moze sama da ide... Smile Smile xD
22. Jun 2012, 12:30:05  
kucna prijateljice srecan zavrsetak druge godine (ako ne ides na popravnom ispitu Smiley)) ovaj period (raspust) bas i ne volim jer znam sta cete ti i moja zena (ezelita) raditi tokom celog leta (tracevi ,serije ,ovo-ono ) znaci sad mogu da zaboravim na televizor Smiley) nema veze nekako volim da vas slusam dok ogovarate i tracarite Smiley) sve najjbolje Smiley porodica Jankovic .Smiley
22. Jun 2012, 11:56:37  
Srećan završetak 2. razreda srednje škole i lijep provod na predstojećem raspustu kućnoj prijateljici Bady 95 od srca želi porodica Janković Smile Smile Smile
22. Jun 2012, 11:42:01  
Ahahahhahah idem jos danas na 2 casa a veceras nase odeljenje zakupilo kafanu tako da... Smile Smile Smile  Smile
22. Jun 2012, 08:53:36  
Smile Smile Smile
22. Jun 2012, 01:26:26  
1 ... 22 23 25 26 ... 47
Idi gore
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.