Aham, disice... Ahahhaha naso ko da mi kae kako da se ponasam..zezam se Pa mi ne idemo pod vejnik pa da je poenta popeti se na sto, ima raznih kafana tracarice, ima onih za poslovne sastanke i tako razne otmene ljude ahahahha xDD
Jaooo prijatelji hvala puno...Sreckice 2. jula da nam ti upadnes na faks (samo da znas da ne sumnjam u tb, opusteno mala, razbijas sigurno ) Inace veceras me nema (znas da sam s odeljenjem u kafani) a ti zapamti sve traceve, moram da budem upucena u sve xDD Vranjanac (skoro pa komsijo xD) hvala, pa znas sta, necemo tvoja zenica i ja da te smaramo mng i da ti uzmemo tv zbog ove nove turske serije Ezel, ako joj uplatis neko letovanje, ovo-ono a ona naravno ne moze sama da ide... xD
kucna prijateljice srecan zavrsetak druge godine (ako ne ides na popravnom ispitu )) ovaj period (raspust) bas i ne volim jer znam sta cete ti i moja zena (ezelita) raditi tokom celog leta (tracevi ,serije ,ovo-ono ) znaci sad mogu da zaboravim na televizor ) nema veze nekako volim da vas slusam dok ogovarate i tracarite ) sve najjbolje porodica Jankovic .