zažmuri brzo i za tren ćeš videtikako izgleda mrak
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Sagem vrrrrrr
Dragojo mojoj supruzi Tatjani, Zelim srećan rođendan od srca,
sada je tvoj Pahuljici rodjendan a ne juce
znam da me dugo dugo nije bilo na bureku i neću još neko vreme biti ali ne mogu a da ne dođem i ne otvorim ti temu za srećan rođendan.
Vidim, poklon si već dobila, lepo ti stoji
Tortu lepo da pojedeš i da mi ostaviš jedno parče.
Želim ti sve najlepše... I da ti se svaka tvoja luda želja ispuni, Makar na jedna sekund bude sve kako želiš E taj jedan sekund je tvoj rođendan, Treba živeti za svaki sekund i treba se boriti za svaki centimetar koji zajedno prelazimo.. Žudi kroz život stare, ali ako smo iskreno sećni, kao što ja tebi želim. Onda se svakim sekundom rađamo iznova u nekim lepim osećanjima.
ako neko ubije neciju zenu pa mu onda siluje cerku, a sina zivog saHrani u mravinjku. ako kod tog covEka dodJe nA veceru, ne moze biti iSKLjuceno da eventualno nece docN i do te teme. G
ako neko ubije neciju zenu pa mu onda siluje cerku, a sina zivog saHrani u mravinjku. ako kod tog covEka dodJe nA veceru, ne moze biti iSKLjuceno da eventualno nece docN i do te teme. G