Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ozenjeni muskarci pozeljniji, mit ili realnost?  (Pročitano 24045 puta)
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Bravo, svaka cast...u tome i jeste poenta.
Dakle, tema...
Secam se ranijeg perioda svog zivota, kada sam "ziveo punim plucima"  Smile...nekako su mi druge devojke bile dostupnije dok sam bio u vezi (vezama). isto iskustvo imaju i mnogi moji prijatelji. Samim tim se namece misljenje da se cela ova prica vrti oko muskarca i njegovog samopouzdanja.

Vecina muskaraca koji nemaju devojku imaju imperativ veze, sto je, naravno, lose jer stvara nesigurnost. To zene veoma brzo primete, pa im takva prica jos brze izgubi draz. Samo dobri "glumci", koji su singl, mogu dobro da prodju u takvim situacijama, dok ostalima preostaje da se nadaju nekoj podjednako ocajnoj...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 12613
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
tolerancija je osnov zivota
cak i prema onima koje ne volimo ili koji su nam neprijatni u komunikaciji
ako je i ta druga strana tolerantna (kulturna ili vaspitana) onda je lako nastaviti sa komunikacijom
  Smile

@vrc
iznenadjujes me sad. nisam sigurna da je uzrok nesigurnosti to sto neko nema stabilnu vezu. mnogo su tu dublji razlozi, a i razliciti, od slucaja do slucaja....
a sigurno je da se to reflektuje na ponasanje, bez obzira da li si musko ili zensko.
ali to nema veze sa tim koliko si pozeljan.
nekom jesi, nekom nisi, imao vezu ili ne. stvar je ukusa....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
smatram da je prokleto za muskarce biti u vezi. nekad sedite 3 meseca gajbi i nema nista zanimljivo. ap, onda se pojavi jedna pa onda druga pa treca...kazem vam to je prokleto
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1813
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mnogi od nas - muskaraca (ah kako to gordo zvuci) - koji su u braku ili stabilnoj vezi pored onog svakodnevnog sto imamo pored sebe pozelimo i nesto sa strane mislim da je to normalno
ovaj moj levi deo avatara kaze da je to normalno i za zene - pa dobro, uredu, ljudi smo

"mi mozemo da imamo neznost i ono uz neznost svakodnevno - dal ga upraznjavamo ili ne to je drugo pitanje
mi navodno imamo sigurnost ha ha ha i stabilnost zbog veze ju ju ju
a onda kad odradimo posao sa strane onda se jos i pohvalimo drustvu - cisto da ostane zabelezeno
i vratimo se kuci da gledamo ovu nasu kako je naivna

a ona sto je uspela da te odvuce u krevet tako pozeljnog uf uf uf mitskog muzjaka ostala je sama iscrpljena i prezadovoljna da te ceka da je se ponovo pozelis i da je usrecis svojim dolaskom
a onda posle nekog vremena jednog jutra  [smilie=43s.gif]  [smilie=43s.gif] [smilie=43s.gif] "

toliko o pozeljnosti ozenjenih muskaraca i njihovoj sili

savet muskom delu koji prati ovu temu

ako nemozete da se dogovorite sa vasom partnerkom da mozete slobodno da svrljate i jedno i drugo onda nemojte da izigravate don huane
jer cete se jednog jutra probuditi i shvatiti da ste izgubili svoju pozeljnost (to jest ostali sami)

uh al oduzih   :dance: :dance: :dance:
IP sačuvana
social share
Ljudi zive onoliko dugo koliko ih drugi ljudi spominju.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
postoji jedna strana mene koj moze da razume onu tvrdnju - sve je dobro dok se ne sazna, i ako malo razmislis to je dosta logicno

Ali jedan veci deo meni misli da ako je ljubav prava, ja cu je ukaljati svojom prevarom, tacnije uvek cu se secati toga i opterecivati mozak umesto da uzivam u tom trenutku.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1813
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

savet muskom delu koji prati ovu temu

ako nemozete da se dogovorite sa vasom partnerkom da mozete slobodno da svrljate i jedno i drugo onda nemojte da izigravate don huane
jer cete se jednog jutra probuditi i shvatiti da ste izgubili svoju pozeljnost (to jest ostali sami)

« Poslednja izmena: 09. Avg 2006, 20:08:50 od puskar »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
 Smile

nego nezgodno ako jedno hoce i zeli da svrlja, a drugo nece i ne zeli...
pa ono prvo daje tuslobodu i drugom, a drugo uskracuje slobodu svrljanja prvom... a to saznaju ne odmah nego kasnije,
pa dodje do neusaglasenosti zelja
onda ono prvo svrlja i krije to kako zna i ume, a ono drugo ko zna sta radi za to vreme... proverava ono prvo, mozebiti
i tako dok ih smrt ili razvod ili neko treci ne rastavi  Smiley 1
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 17257
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia the best
nisu ozenjeni muskarci pozeljniji.
to sigurno.
cesto sam cula komentar ''bila sam s njim,bolja sam od njegove zene''...mislim...bedno...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1813
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
tako je slazemo se  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
nisu ozenjeni muskarci pozeljniji.
to sigurno.
cesto sam cula komentar ''bila sam s njim,bolja sam od njegove zene''...mislim...bedno...

mozda pricas u svoje ime, ali ima i zena koje veruju da jesu... znam neke osobe koje se stalno uplicu u takve akcije, to je veverovatno problem u njihovoj glavi, ali i one postoje

cinjenica je da kako godine odmicu , ozenjeni muskarci jesu privlacniji
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.