Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 23:36:47
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Oženjen sam - ne smeta mi  (Pročitano 6246 puta)
02. Nov 2007, 09:40:35
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Nokia 

Sedim ja, neki dan, na zubarskoj stolici i odjednom čujem kako nekoliko ljudi ulazi u ordinaciju. Radnja se događa meni iza leđa. Ispred mene se stvori frajer koji kreće ka prozoru, ugleda me, pogled zastane i jednom i drugom (meni sa otvorenim ustima), nešto me žestoko preseče po sredini stomaka, krv jurne u glavu...ali on izađe...

Ja, sa svim onim vatama u ustima, uspela sam da pitam nekim polugovorom „Ko je ovo?!“ Zubarka mi odgovara „Zaboravi, došao je sa ženom“... Razočaranje je trajalo samo sekund, jer ga je prekinula moja moralna svest o svetinji bračne zajednice koju vrlo ponosno nosim sa sobom.

Sve bi tu stalo da nije, nešto kasnije, iste večeri, stigao sms: „Draga ON je potpuno odlepio za tobom, sada me zvao da pita za tebe“. Bila je to moja zubarka, a meni je u sekundi jurnula krv u glavu. Misao koja mi je tada krojila moždane vijuge  bila je: Prepoznali smo se, ljubav na prvi pogled, princ, konj, Snežana, patuljci, jabuka...

Šta se dalje događalo, neću vam pisati, možda će biti tema za neku drugu priču...

Pitanje glasi: Šta se to dešava sa oženjenim muškarcima i to sveže oženjenima? Zašto TO rade? Ne želim da razumem ni one koji su u braku deset godina, a kamoli one koji su se nedavno zakleli na ljubav do kraja života (šta god ja mislila o tom zaklinjanju do-kraja-života).

S jedne strane se pitam da li su jedino oni sa burmom dovoljno hrabri da priđu prvi, a sa druge me užasava činjenica da bi moj „danas-sutra-muž“ mogao tako nešto da uradi. Ne kažem ja da sam ja svetica, pa sad eto prvi put čujem za to, pa kao ne mogu da verujem da to postoji. Ja se samo pitam: Čemu sve to? Zašto ljudi uopšte ulaze u te priče ako nisu zadovoljni i zadovoljeni u potpunosti, da li podlegnu pritisku okoline da „je vreme...“?

Da li su oženjeni muškarci jedini koji se usuđuju da startuju prvi, jer su se lepo usidrili pa sad mogu da rade šta god (da ne uvredim i one koji su pre neki dan prešli 18 godinu, i oni su ti koji prvi startuju)... Da li je zaista u braku toliko monotono kada je užasno malo onih koji kažu „Ja sam oženjen, nisam slep, ali svoje ne dam, a tuđe ne želim.“

(Kada sam već kod ove komunističke sintagme, ne mogu a da ne napravim digresiju na momenat i da se ne setim trojice srednjoškolaca koji su na Adi, bez ikakvog blama startovali mene i drugaricu i to vrlo otvoreno. Nisu bili bezobrazni ali usred priče (ako se to tako može nazvati) pomenula se i ta titovska rečenica i ja slučajno priupitah dečicu jel znaju čija je bila ovo parola...oni su me samo bledo prazno gledali...Ja nisam smela da pitam koliko imaju godina...)

Dakle, da se vratim na oženjene, jer kategorija između ova dva ekstrema kao da ne postoji uopšte...Ako se varam, momci, molim vas, ubedite me u suprotno...

Ja i većina mojih drugarica, brak doživljavamo kao nešto vrlo sveto, zato i nismo tek tako olako ušle u tu priču dok ne budemo sigurne da ćemo veći deo života moći da provedemo s tom osobom...možda to nikada i ne bude...ali ćemo ipak znati da pored sebe nemamo slične onima koji nas svakodnevno startuju, a da pritom ne kapiraju da u našim očima mogu da ispadnu vrlo mala bića koja, ako ne poštuju svoju ženu, sigurno neće ni ljubavnicu...

Tako da je u mom slučaju ljubav na prvi pogled ipak bila samo na prvi pogled...

I sigurno nije ljubav...

Na dlanu
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Rođen sam u srbiji, od toga ću i umreti !

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 507
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Siemens 
    Da ti postavim jedno pod pitanje da li si se ti prepoznala u ovoj priči ili je to tvoja "priča".

Ja sam oženjen i za mene je brak svetinja , ali kada god mi se ukaže prilika zašto ne probati  Smile  .Toliko  slobodnih i usamljenih žena se šeta oko mene i željno iščekuje da ih neko startuje.Ovi današnji momci nisu normalni  kao da su svi pederi nedaj bože, Mada mi se pre neki dan desio pravi mali šok moj stariji klinac koji je letos napunio 14 god. ima žensku i to uopšte ne krije , na mlađima ostaje svet.
    Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 02. Nov 2007, 10:32:46 od 26041967 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Nokia 
Ако си читао текст, могао си да видиш да испод њега постоји линк ка сајту са кога је текст преузет.
Тако да, одговор на твоје питање је, не, није мој текст.

Да ли сам се препознала? У сваком човеку се помало препознајем, поготово у нечијим лошим особинама.
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
eto, zato ja neću da se udajem
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 507
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Siemens 
 Grešiš najlepša stvar u šivotu je brak i porodica . Sa svim svojim manama i lepotama. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Nisam sklona da padam na fore i sugestivne postupke. Ne verujem u takav elektricitet koji se javi posle jednog pogleda. Pre mi se čini da je pomenuti muškarac veliki manipulant a pomenuta žena sklona da prihvati avanturu koja joj se tako nudi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
neću ni da vam pričam koliko oženjenih me spopadalo, neviđenih kretena ima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 507
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Siemens 
   Kreten ako te spopada , šonja ili ti peder ako ne , ko će vama ženama ugoditi. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
   Kreten ako te spopada , šonja ili ti peder ako ne , ko će vama ženama ugoditi. Smile Smile Smile
uvek je bolje da je "spopadas" to ce bar da upali kod neke ako sedis kuci nece ni kod jedne  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

tezi nemogucim da bi ostvario moguce!!!

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 507
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
neću ni da vam pričam koliko oženjenih me spopadalo, neviđenih kretena ima
nisu svi kreteni ipak ...ali kad bolje razmislim da te nisu spopadali onda nebi bili kreteni ...ovako se slazem sa tobom  Smile
 Smile nadam se da moj nije kreten  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by crni scorpion: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 23:36:47
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.