Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Oženjen, a plaća za seks sa strane  (Pročitano 25510 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.78
mob
Nokia 
Citat
Svi varaju .. pre ili kasnije .. na sitno ili na krupno. Samo je razlika u tome da li si od onih sto dobro krije ili od onih sto krije lose, pa sjebes i ono malo sto si imao na ovom svetu. Ljudi su beskrajno glupa vrsta, jer i posle toliko stotina hiljada godina nisu uspeli da se rese poriva koji ih bacaju u propast. A obavezuju sebe zivotom bez greha koji ni jednocifren broj procenta ne moze da ispuni.
E stvarno si objasnila neke stvari  Smile Smile
Ocigledno je da je za 90 % ljudi nemoguce da provedu ceo zivot sa jednim partnerom. I ako vec znamo da je to nemoguce zasto onda kad se desi to sto se desi nazivamo prevarom i uzimamo za toliko zlo. Mislim nije prijatno kad cujes da si prevaren, ali ako muskarac prevari zenu sa kurvom, sigurno ne znaci da mu je kurva vaznija od zene i da je to dovoljan razlog za  momentalni razvod.
« Poslednja izmena: 06. Feb 2010, 22:44:27 od Marco V »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 
A ako joj u kuću donese polne bradavice od kojih ona može da dobije rak, triper, sifilis, aids, pa je lepo zarazi i još pri tome deci unese patnju i nemir u dušu, da li je to razlog
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Samsung Galaxy S Advance
Text je lose formulisan jer obuhvata samo jednu stranu - musku

Budimo realni - na primer:
Koliko od vas bi bilo i dalje pod "sve je ok dok se ne sazna" ako bi se sve ovo uvelo kao "normalno" i za zene...
Dovoljna je sama pomisao na te "fantazije" koje muskraci ispunjavaju kod "strucnih lica" za kesh...

Zar Robert de Niro nije rekao u "analise that" zasto uposte vara zenu:
"Pobogu, pa ona tim ustima ljubi moju decu"

E sad, recimo da zena ima istu tu "fantaziju" i ispuni je (koliko ovo bukvalno moze da ode) sa nekim muskim "strucnim licem"...

Mislim... bem li ga i kako da odreagujem na tako nesto...
A to je samo jedna od mogucih "fantazija" pa vi vidite...

Poetna loseg pristupa ovom textu potice od toga da "mi uvek mozemo - a one neceju" i tako da samo mi mozemo ostati "uskraceni"

Doduse, iako to jeste vecinsko shvatanje ( i istina u vecini), to ne cini pravilo... i po meni, ne opravdava ovako nesto...

Ono, i prevara si je prevara, a platio a dzabe...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung Galaxy SII
Ako covek ne moze da kontrolise nagone, ravan je sa zivotinjom.

Ako covek ne ceni brak kao svetinju, neka i ne ulazi u isti. Postedice i sebe i zenu i buducu decu.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 111111
Izgleda sam ja onda jedini retard.
Ja imam zajebanu savest..
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Ako covek ne moze da kontrolise nagone, ravan je sa zivotinjom.

Ako covek ne ceni brak kao svetinju, neka i ne ulazi u isti. Postedice i sebe i zenu i buducu decu.

Mnogo si sladak .. sa koje si ti planete?  Smile  Smile

I ne samo to .. ljudi se masovno vencavaju u crkvi .. sto zbog pomodarstva sto zbog iskrenog vernistva .. i onda sta? Varamo se varamo, pa malo razvod.. pa drugi brak u crkvi .. pa opet varanje..

Kad bi postojalo zaista neko oko koje "to odgore vidi sve" verovatno bi bilo najplaceniji dramsko-erotski reziser u univerzumu  Smile

Covek je gresan, to treba da bude polazna tacka gledanja na celu stvar, a ne "ja sam deo svetinje" .. jer svetinje ne postoje osim kao nezive persone i pojmovi, a ziva bica mnogo lutaju u svojoj nesavrsenosti. Sto je u principu i dobro, jer vernik ce reci - pa ON nas je takvima napravio, nesavrsenima. Da nas je hteo savrsene, napravio bi nas bez greha i postedeo mnogih iskusenja.

Ne bih mogla da se udam u crkvi, samo zato sto postujem okvir onoga sta brak sklopljen u crkvi predstavlja isto koliko i svoju gresnu prirodu. Pa ako sa 50 godina i dalje budem isto mislila i sa istom osobom delila i dobro i zlo, onda moze i pred bogom i pred bilo kim  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung Galaxy SII
@Munka

Ma ja sam ti stranac u ovome svetu...

Citat
Covek je gresan, to treba da bude polazna tacka gledanja na celu stvar, a ne "ja sam deo svetinje" ..
Moguce je da me nisi dobro shvatila... Hteo sam da kazem da se to treba postovati kao svetinju. Brak kao neki ideal. Jasno je da je covek gresan. Ako podjem od sebe, ja ne bih nikada stupio u brak sa osobom koju ne volim i koja takodje ne misli da je brak svetinja.

Ako shvatimo kao svetinju, u nasoj svesti je to dovoljno urezano da ubijemo sebicnost, prevare itd itd...

Ko shvati brak kao nesto drugo, mislim da je u pocetku narusen temelj takve zajednice...

Citat
Sto je u principu i dobro, jer vernik ce reci - pa ON nas je takvima napravio, nesavrsenima. Da nas je hteo savrsene, napravio bi nas bez greha i postedeo mnogih iskusenja.

Mozda. Ali bi to bio onda los vernik. Ali to je druga (i duga) prica...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Citat
ja ne bih nikada stupio u brak sa osobom koju ne volim i koja takodje ne misli da je brak svetinja.

pa ti i ja i jos tri milijarde je isto tako mislilo ..

Citat
Ako shvatimo kao svetinju, u nasoj svesti je to dovoljno urezano da ubijemo sebicnost, prevare itd itd...

To nije dovoljno. Nije potrebno nista dozivljavati kao nesto posebno, da bi to nesto bilo posebno. U pitanju je samo trenutni stav. Kad naidje iskusenje, da ga prebrodis. To ne moze devedeset odsto populacije.
Cak mislim da je postavljanje braka u glavi kao svetinje kontraproduktivno, ali to je vec samo moje misljenje. Mada ima brdo realnih osnova.

Citat
Ko shvati brak kao nesto drugo, mislim da je u pocetku narusen temelj takve zajednice...

Ma svi shvataju brak kao "svetinju" .. ili bar svi koji se udaju/zene iz ljubavi. Istina je da je u takvim brakovima manje prevara, ali ta razlika je zanemarljiva.

A i pogledaj realno: zasto bi shvatao brak kao svetinju? Zbog cega sebi predocavati jedan takav pojam toliko striktno? Zasto bi covek uopste posmatrao jednu drustveno priznatu zajednicu kao nesto sto je iznad svake licne nesavrsenosti? Zar ne mislis da je to malo .. pa kazimo, prevelik zalogaj? I to bez ikakvog razloga...

Ili to radimo zato da bi u startu pokusali da usmerimo svoje misli dalje od nagona, zelja, iskusenja i svoje ljudske gresne pridode? Svesni da moramo necim sebe da zauzdamo ako zelimo da budemo "civilizovani" i "posteni".

Covek samom sebi postavlja mnoge ciljeve i mnoge barijere.. iz raznih razloga. A moje misljenje je da to uopste nije potrebno. Zivot je da se zivi i da se bude covek. A ne robot i posebno ne licemer. Najvaznije iskren prema samom sebi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.78
mob
Apple 15
Neki brakovi (ako kazem - "svi", bice dzapanja... pa se odlucujem za "neki") su legalizovani oblik prostitucije...

Ako ona ocekuje da on sve svoje pare unosi u kucu i cini apsolutno sve za nju, a ona mu zauzvrat obezbedi 1-2 potomka i snosaj jednom nedeljno\mesecno, sta je drugo ona...

A zena koje su spremne na takav aranzman ima uzasavajuce mnogo... doduse, one su vise gejse, jer imaju samo jednog klijenta... ali pre ili kasnije im dosadi da gledaju u plafon, pa nadju jos nekoga sa strane...

A kada se razvode.. ona je idealna majka i supruga... koja je sve dala za porodicu...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 4970
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.78

A kada se razvode.. ona je idealna majka i supruga... koja je sve dala za porodicu...

Smile
a i oni su idealni ocevi i supruzi, pravitelji za primer, koji su takodje sve davali za porodicu.  

brak je prevazidjena institucija. konkubinat je dobra stvar i manje kosta u startu a i na kraju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.