Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 22:08:11
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ozeniti/udati ...se za drugu vjeru...  (Pročitano 84588 puta)
Ucesnik diskusija

Pas koji laje ne ujeda

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 127
Zastava Sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 24.0.1312.57
Rekli smo hiljadu puta, nisam primetio da to neko krije od tebe. Jasno ti je receno gde si dosla cim si dosla.

Sad ko te laze i sta ti umisljas u svojoj glavici nije moj problem. Muslimani su mnogo toga dobrog doneli civilizaciji, poput medicine, higijene itd. Ali cinjenica je da su danas nazadni i retrogradni i da nemaju naftu ne bi imali da jedu. No vi niste cak ni muslimani vi ste samo poturice, polutani. Vas niko ne uzima za ozbiljno osim ka treba da radite prljave poslove i da sprovodite necije interese. Smile

Jos su vas i naucili da mrzite one od kojih ste nastali. Pa je to sada preslo na drugi level u kom vas vredja cinjenica da ste poturice. Smile

Mom pokojnom dedi Nikoli je njegov prijatelj musliman iz Visegrada stalno govorio, nisam ja Nidzo turcin ja sam poturica Smile
znaci sada treba izbjegavati lijek, predmete ako to izmisli neko ko nije tvoje vjere? Ja islam slijedim na svoj nacin..kazem ko je vjernik gledat ce s vjerske strane ko nije nece...ali ako se vec na samom naslovu namece tema vjere onda se i odgovara kroz vjeru. Ako se namece Alen i Aleksandar onda je jedno islamsko jedno krscansko ime. Nije bosansko ni hrvatsko ni trusko ni svajcarsko..vjersko je!
Uostalom ako je sve vec prije mene razjasnjeno zasto se digla prasina oko mojih komentara?

Problem je sto se na moje komentare namece necija mrznja rasizam, nacionalizam i kako da se izrazim za vjeru vjericizam? Da li j kao bosanka trebam svakog srbina kriviti za genocid u BiH? Za ubistva i silovanja? Ne ne moram..cak smatram da 70% srba ispasta debelu kaznu samo zato sto su srbi.il imaju nesta sa srbima..al to ne znaci da su cetnici vaki naki..
« Poslednja izmena: 12. Feb 2013, 14:18:19 od Dexion »
IP sačuvana
social share
Ako ti se ne svidja moje misljenje - nije moj problem!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
1. Ne postoje Hriscanska imena  Smile
2. Nisam vernik
3. Apsolutno treba koristiti sve dobrobiti civilizacije ko god da ih izmisli.
4. Nije se digla nikakva prasina oko bilo cijih komentara. Ljudi samo raspravljaju na forumu a tvoji postovi se sastoje iz izazovnih pitanja i postavljanje sebe na pijadastal, sto logicno ima za posledicu veci broj odgovora nego uobicajni stavovi.

Izazivaces paznju jos par dana i onda ce te ljudi samo napusavati jer ces poceti da budes dosadna kao i svi pre tebe.

EDIT:
5. Genocid u bosni se nije dogodio od drugog svetskog rata,
6. trecina bosanaca su Srbi,
7. ne mozes biti rasista prema nekome ko je iste boje koze kao ti.
8. Jasno si iskazala stav da se neces udati za nekoga ko nije musliman vec samo volis da se heftas sa Srbima.
9. Srbi vecinom jesu pobornici Cetnickog pokreta tako da ti procenat nije tacan.
« Poslednja izmena: 12. Feb 2013, 14:20:30 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Pas koji laje ne ujeda

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 127
Zastava Sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 24.0.1312.57
2. Nisam vernik
4. Nije se digla nikakva prasina oko bilo cijih komentara. Ljudi samo raspravljaju na forumu a tvoji postovi se sastoje iz izazovnih pitanja i postavljanje sebe na pijadastal, sto logicno ima za posledicu veci broj odgovora nego uobicajni stavovi.

Izazivaces paznju jos par dana i onda ce te ljudi samo napusavati jer ces poceti da budes dosadna kao i svi pre tebe.
Moj odgovori ne sadrze doze nacionalne ili vjerske mrznje za razliku od pojedinaca...koji svoju mrznje zele da upakuju kao moju...cinjenica je da se otkako ima vjere ce uvijek biti problem vjere...izuzeci su NEVJERNICI. a ta prica neko ce ostati musliman neko krscanin ili krscanin i pravoslavac tokom braka nema sanse, ili eventualno ce drugi nametati pitanje vjere.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Pas koji laje ne ujeda

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 127
Zastava Sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 24.0.1312.57
2. Nisam vernik

EDIT:
5. Genocid u bosni se nije dogodio od drugog svetskog rata,
6. trecina bosanaca su Srbi,
7. ne mozes biti rasista prema nekome ko je iste boje koze kao ti.
8. Jasno si iskazala stav da se neces udati za nekoga ko nije musliman vec samo volis da se heftas sa Srbima.
9. Srbi vecinom jesu pobornici Cetnickog pokreta tako da ti procenat nije tacan.
ako neko kaze da se nebi udao/ozenio za nekog ko nije nj.vjere ne znaci da ga mrzi!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
Postoje razliciti tipovi mrznje, postoje razliciti razlozi za razlicite odluke.

Ovde uopste nije poenta u mrznji niti je ona predmet diskusije. Moj razlog nikad nece biti mrznja uvek ce biti nepostovanje. Ako vec moram da biram.

Jednostavno ne postujem arnaute, polutane, stakore i ostale.
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Pas koji laje ne ujeda

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 127
Zastava Sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 24.0.1312.57
Postoje razliciti tipovi mrznje, postoje razliciti razlozi za razlicite odluke.

Ovde uopste nije poenta u mrznji niti je ona predmet diskusije. Moj razlog nikad nece biti mrznja uvek ce biti nepostovanje. Ako vec moram da biram.

Jednostavno ne postujem arnaute, polutane, stakore i ostale.
Ok je, nemoj da se pokusava kriva Drina da ispravi...vjerska nadmetanja ce biti i ostat ce..zamislite brak on/a ode klanjati tekbira a on/a se na hrscanski nacin moli... dijete se rodi pitanje d ali ce se uciti ezan ili ce se prolijevati svetom vodicom
« Poslednja izmena: 12. Feb 2013, 14:31:06 od Dexion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
Veruj mi da je ovde vrlo vrlo malo ljudi koji misle drugacije od toga sto si ti gore napisala. Iz toga i sama mozes zakljuciti da si svojom pogresnom interpretacijom i svojim ignorantskim stavom izazvala svu ovu prepisku Smile

Ljudi su razliciti i svako ima pravo na svoje opredeljenje i na svoj zivot.
« Poslednja izmena: 12. Feb 2013, 14:33:29 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Citat
Pitanje: zasto sam ja jedina na forumu imala hraborsti reci i hrabrost spomena vjere i nacije?..zasto su se prije toga pisali romani eto nikom nesmeta haj hu svi sretni!

sa muslimanom nikad.. ostali mozda, ne znam  Smile

ovo je moj prvi post na ovoj temi, pre tacno godinu dana..

a ne secam se da mi se ranije u zivotu menjalo misljenje..

prema tome, ne znam ko to ovde laze sebe i druge.. nisam primetila  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
mob
Apple 15
Citat
Medjutim razlika je ogromna u istini i u vrijedjanju.

Cek... ako ja kazem da ja necu da budem sa pripadnikom druge vere, to je vredjanje... Ali ako ti to kazes, to je istina?

Doduse... ja nemam veru... i imam mali problem sa nacijama...

Ali ne krijem...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 24.0.1312.57
Hajde da se ne lazemo.. postoje ljudi koji ni pod kojim izgovorom nece staviti sebe u poziciju ni da se zaljube, niti udaju\ozene pripadnikom druge nacije\vere.

To je standard kao sto neko ne smatra privlacnim osobu koja ima masnu kosu ili  slusa turbo-folk.

Ljudi ima 7 milijardi i ko ne zeli da se mesa, ima apsolutno pravo da se ne mesa... Niko nece ostati uplakan i sam..  Smile
Ja sam ciljala da neke osobe imaju princip i da zbog principa nikad se nebi udale,vjencale za osobe koje su suprotne vjere..jednostavno takvi brakovi najlakse pucaju (kada je osoba religiozna) kada nije onda vidis da uspije... Vjerujte nekako vecu cast odajem ovdje na temi osobama koje su rekle ono sta misle nego osobama koje hajmo reci lazu sebe i druge! Evo ja prva, nikad se nebih mogla udati, niti biti udana za osobu koja nije musliman. Imala sam veza sa ne muslimanima kada je bila tema brak rekli nece prihvatiti islam, dobro druze cujemo se, sretno i hairli ti bilo! Nekako svi pricaju nije im bitno, vjera im nista ne znaci a onda pokazu svoje pravo lice.

Znaci u cemu je bio problem prihvatiti tudju  vjeru ako je to za njih samo komad papira ili glupost. Znaci htjeli priznati ili ne ipak nesta tu ima. Ipak svako drzi do svojih principa i kultura.

a zar ti nije lakše da se vratiš u pradedovsku veru, nego da tražiš da neko pređe u ne prijateljsku ?
Zasto neprijateljska kada npr muslimani smatraju za hrscane da su neprijatelji a hrscani za muslimane. ili hrscana i pravoslavaca ( za mene je to isto ,drugo pakovanje) koja je razlika izmedju njih? Nema je!.Ali ipak medju znaci slijedbenicima biblije koji mozda imaju drugaciji pogled unutar sebe nastane svadja! Znaci nemora biti ni direktno pitanje musliman-hrscanin dovoljan je primjer hrscanin-pravoslavac!to je bilo i ostat ce. ali sam navodila primjer eto fol nikome nije bitno ali ipak pokazu ono da im je bitno. Nije nikom bitna vjera kada se rodi dijete nastane svadja oko obicnog imena. hoce li se zvati krsto krstic ili islam islamovic. Ono.. nadam se da shvatate sta hocu da kazem. Vjera ce uvijek ostat problem.

ne, razlika je u tome što je hrišćanstvo evropska vera, a islam ne.
tražiš da ti muž promeni veru u veru onih koji su preobrazili tvoje pretke i uneli seme zla među srpski narod.
tražiš da ti muž promeni veru, a pritom si žensko. po šerijatu TI treba da prihvatiš muževljevu veru.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 22:08:11
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.