Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 00:49:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ozeniti/udati ...se za drugu vjeru...  (Pročitano 84666 puta)
Ucesnik diskusija

Pas koji laje ne ujeda

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 127
Zastava Sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 24.0.1312.57
To je osnovno obrazovanje, nije nesto cime treba da se ponosis to sto ne znas takve stvari.

Hriscani su se podelili na dve velike grupacije Katolike i Pravoslavce odnosno Pravoslavci su ostali na starom ucenju dok su Katolici izmenili neke stvari al oni to smatraju pravim tumacenjem. Posle smo dobili i protestante itd.

Nije stvar u veri nego u nacionalnoj pripadnosti... Covek koji je Srbin detetu ce dati srpsko ime a ne arapsko. Ta arapska imena i sluze da se vi po imenima ne bi prepoznavali kao Srbi. Ne samo vi nego i ostali poturceni narodi.
Pa eto i medju muslimanima ima podijela pa svi kazu muslimani niko nece reci eh musliman taj i taj smjer.  Nisam prisustvovala vjerskom obrazovanju tako da.. hvala Bogu.. mozda bi danas narod mrzila u ime vjere..(kao njih 99% vjersko obrazovanih)...
Ok namece se sad pitanje nacije, znas li ti sta je nacija a sta vjera? Po meni i srbin moze biti musliman, po meni i bosanac moze biti ne musliman. Zasto se stvara kvalifikacija eh hrvat katolik, srbin pravoslavac .bosnjo musliman? Treba li se onda zapitati kakvo covjek ima osnovno obrazovanje ako ne zna razliku nacije i vjeroispovijesti? Ono sta hocu da kazem cinjenica je da ce se pitanje vjere i tradicionalnih vjerskih propisa uvijek nametnuti. Mozda je na nekog kompromis sto ima neko sina Alena i Aleksandra, za mene to je ciganluk, za mene kroz ta dva imena nadmece se pitanje vjere.
IP sačuvana
social share
Ako ti se ne svidja moje misljenje - nije moj problem!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
Bosanac- Geografska odrednica a ne nacionalna
Bosnjak- izmisljeno ime za muslimane iz bivse jugoslavije koji sebe, usled raznih uticaja, nisu vise hteli nazivati Srbima.
Srbin- nacionalna pripadnost

Dakle da rasclanim, Srbin moze biti i musliman i pravoslavac i ateista i agnostik i dzedaj.... To sve moze biti i Bosanac. Dok bosnjak moze biti samo musliman jer je to jedino na cemu se novonastala bosnjacka nacija  zasniva. Pa imamo paradoksalnu situaciju da se Bosnjacima nazivaju ljudi koji nemaju nikakve veze sa Bosnom. Dakle iz toga mozemo zakljuciti da je jedina(i veoma bitna) povezanost izmedju bosnjaka u Raskoj i bosnjaka u Bosni to sto su i jedni i drugi nastali od Srba.

Za ovo ti nisu trebali casovi verskog obrazovanja na koje ni ja nikada nisam isao, samo malo kulture da se obrazujes o onome o cemu pricas.

PS: nemoj puno da pricas sa mnom, promenices misljenje o promeni vere i udaji za Srbina Smile
« Poslednja izmena: 12. Feb 2013, 12:46:27 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Citat
Nisam prisustvovala vjerskom obrazovanju tako da.. hvala Bogu.. mozda bi danas narod mrzila u ime vjere..(kao njih 99% vjersko obrazovanih)...

hvala univerzumu pa je nemoguce brisati svoj nalog i menjati svoje postove posle odredjenog vremena, tako da ce sve ove umotvorine ostati za naredna pokolenja da se dave kafom i izlazi im pivo na nos  Smile

nego reci ti nama Dexion, pristalice sveta bez granica, vera i nacija, dete deteline sa cetiri lista ..

Evo ja prva, nikad se nebih mogla udati, niti biti udana za osobu koja nije musliman. Imala sam veza sa ne muslimanima kada je bila tema brak rekli nece prihvatiti islam, dobro druze cujemo se, sretno i hairli ti bilo! Nekako svi pricaju nije im bitno, vjera im nista ne znaci a onda pokazu svoje pravo lice.

kako si ti to drugacija od onih koje si ovde napljuvala na tri strane - onih koji pokazuju svoje pravo lice i daju ti do znanja da ne bi menjali veru i zenili se muslimankama ili muslimanima?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Pas koji laje ne ujeda

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 127
Zastava Sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 24.0.1312.57
Citat
Nisam prisustvovala vjerskom obrazovanju tako da.. hvala Bogu.. mozda bi danas narod mrzila u ime vjere..(kao njih 99% vjersko obrazovanih)...

hvala univerzumu pa je nemoguce brisati svoj nalog i menjati svoje postove posle odredjenog vremena, tako da ce sve ove umotvorine ostati za naredna pokolenja da se dave kafom i izlazi im pivo na nos  Smile

nego reci ti nama Dexion, pristalice sveta bez granica, vera i nacija, dete deteline sa cetiri lista ..

Evo ja prva, nikad se nebih mogla udati, niti biti udana za osobu koja nije musliman. Imala sam veza sa ne muslimanima kada je bila tema brak rekli nece prihvatiti islam, dobro druze cujemo se, sretno i hairli ti bilo! Nekako svi pricaju nije im bitno, vjera im nista ne znaci a onda pokazu svoje pravo lice.

kako si ti to drugacija od onih koje si ovde napljuvala na tri strane - onih koji pokazuju svoje pravo lice i daju ti do znanja da ne bi menjali veru i zenili se muslimankama ili muslimanima?  Smile
A gdje sam ja napisala da sam zavrsila FIN, ili medresu?  Ja jesam muslimanka, imam svoje principe ali sto se tice religija opcenito nisam strucnjak. Da dijelim ljude na lazove i na osobe koje istinu govore. Lazov nikad nece podnijet istinu da ce neko zmirit na vjerske stavove.uostalom s citiranjem... htjela da ispadne pametna a ispala kontra! I sta si postigla?

Reci cu opet svako laze ko pas ako kaze da ga vjererski i nacionalno kultruni principi ne zanimaju.

Jos sam zaboravila nesta da kazem Munkice mala, drugi put ispeci pa reci...ah da i nisam ja kriva sto si se pronasla medju lazovima...nikog ja citirala nisam! Odali su vas komentari o serijatu, o naciji o siptarima..zar niste rekli da vam eto nista ne smeta al smetaju vam siptari...pa je nastao redosljed komentara kako se ustvari misli na muslimane..i usporedjuju se s psima..odali o vasim kontradiktornim stavovima svaka druga SLICNA tema drugi stav.ili ISTA tema drugo misljenje..Znas i sama zbog cega sam te prijavila pa eto ispalo nisi rasista nisi acionalista nemas trun mrznje al eto pljuje se po islamu.
« Poslednja izmena: 12. Feb 2013, 13:33:11 od Dexion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 18.0

i dalje cekamo odgovor na pitanje  Smile
« Poslednja izmena: 12. Feb 2013, 13:42:48 od MunkaZe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
Pa siptari su u ogromnoj vecini muslimani  Smile Nisu sigurno budisti sa onolikim dzamijama Smile

Vecina nas ovde jesu nacionalisti ne znam sta si ocekivala uopste.
« Poslednja izmena: 12. Feb 2013, 13:45:49 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Pas koji laje ne ujeda

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 127
Zastava Sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 24.0.1312.57

i dalje cekamo odgovor na pitanje  Smile
Jesam drugacija, jer saspem istinu u lice....i ne znima me hoce li nekome zbog toga skociti pritisak ili ne. Medjutim razlika je ogromna u istini i u vrijedjanju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Pas koji laje ne ujeda

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 127
Zastava Sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 24.0.1312.57
Pa siptari su u ogromnoj vecini muslimani  Smile Nisu sigurno budisti sa onolikim dzamijama Smile

Vecina nas ovde jesu nacionalisti ne znam sta si ocekivala uopste.
Pa onda recite da ste nacionalisti.Problem i jest sto lazete sebe, lazete druge i kada vam neko kao ja pokusava to prikazati da je ocigledno da lazete ..haman ha najgora!..nisam budala da nisam primijetila da niste nacionalisti..ali recite... budite unikatni kao ja...recite da gledate itekako ko je sta! Vise ce vas neko tako cijeniti nego kada vidi da lazete!

Pitanje: zasto sam ja jedina na forumu imala hraborsti reci i hrabrost spomena vjere i nacije?..zasto su se prije toga pisali romani eto nikom nesmeta haj hu svi sretni!
« Poslednja izmena: 12. Feb 2013, 14:05:36 od Dexion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
ja mislim da je dexion reinkarnacija jedne druge clanice  Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
Rekli smo hiljadu puta, nisam primetio da to neko krije od tebe. Jasno ti je receno gde si dosla cim si dosla.

Sad ko te laze i sta ti umisljas u svojoj glavici nije moj problem. Muslimani su mnogo toga dobrog doneli civilizaciji, poput medicine, higijene itd. Ali cinjenica je da su danas nazadni i retrogradni i da nemaju naftu ne bi imali da jedu. No vi niste cak ni muslimani vi ste samo poturice, polutani. Vas niko ne uzima za ozbiljno osim ka treba da radite prljave poslove i da sprovodite necije interese. Smile

Jos su vas i naucili da mrzite one od kojih ste nastali. Pa je to sada preslo na drugi level u kom vas vredja cinjenica da ste poturice. Smile

Mom pokojnom dedi Nikoli je njegov prijatelj musliman iz Visegrada stalno govorio, nisam ja Nidzo turcin ja sam poturica Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 00:49:18
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.