Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Nov 2024, 11:25:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ozbiljan problem(ljubav)...  (Pročitano 8782 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Citat
Pa ja sam i rekao da potencira humor ... Smile ... ne znam ja ko ovde ima podmukle ideje.
Misli malo na chast te devojke ...  Smile

Smile

pa samo na to i mislim  Smile

Citat
boki, pozhuri dok se ne probude ovi shto veruju u mushko-zhenska prijateljstva i deda mraza.

Ja verujem u musko - zenska prijateljstva skroz. Ali kad ni jedna strana ne oseca nista vise od prijateljstva.  Smile To je retko, ali postoji, evo ja sam primerAK  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia N97
Chemu wierdface ? Ako "Madjara" razumesh, a mene ne, onda ovde neshto debelo nije u redu ...  Smile

Svi verujemo u ta prijateljstva, kao i u deda mraza, ali to ovde nije sluchaj ...  Smile ... napadaj.
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1780
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Nokia 1650
daj joj do znanja da ti se svidja i ako se ti njoj svidjas to dalje ide lako Smile
« Poslednja izmena: 18. Mar 2008, 10:35:05 od Nigrutin_91 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Ako mogu samo da se upisem u ovu grupu bRezobraznika  Smile

Realno, ti njoj nisi prijatelj, zaljubljen si i to sto se foliras pred njom ti samo kida zivce. Prema tome, mozes izgubiti nju kao prijateljicu ( iako vi niste vise prijatelji ) ili je mozes dobiti kao devojku.

NoRiskNoFun
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson W800i
Ma boli me uvo,ja cu krenuti pa sta bude-bude.Ne mogu vise da cekam.Javicu vam ishod,i...pozelite mi srecu Smile
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12

IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 986
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Alcatel Idol 2
Sta da vam kazem...do sada sam imao dosta riba,al nikada to nije bilo to...Uvek je tu bila ona...u osnovnoj mi je bila najbolja drugarica,a ja njoj najbolji drug...sedeli smo zajedno...Ali u osmom razredu je pocela polako da mi se svidja,a sada,sada je volim.Ne vidjamo se vise toliko cesto od kada sam krenuo u srednju,ponekad pustimo poruku i tako...Oduvek mi se cinilo da se i ja njoj svidjam.Slatka,je,zgodna,ma savrsena.I sada(a i pre)kad npr izadjem u diskoteku,i ona bude tu,ona samnom igra,kao sto nikada nije igrala ni sa kim...cak ni sa likovima sa kojima je bila(i sada je sa nekim likom,koji,doduse i nije toliko los kao ostali,mada vidim kako me gleda i osecam dozu ljubomore sa njegove strane,i dodje mi da ga zabodem,jer me boli kad je vidim s drugim...).Niko me nije razumeo...doduse nikom nisam ni rekao,samo mom najboljem ortaku i sestri,ortak mi je pricao da kao treba da krenem i da me boli uvo sta ce biti,ali skoro i njemu se desilo isto-zaljubio se u najbolju drugaricu.U istoj smo situaciji,i imamo veliku frku.Volim je,ali ne smem da krenem(par puta sam i pokusao,ali uvek su tu stvar sjebale neke drugarice koji bi prekinule kad je najsladje)bojim se da joj sve kazem u lice,jer ne zelim da je izgubim,mnogo mi znaci.Sta da vam kazem,bar mi je sad lakse kad sam sve ispricao...ako moze neki savet...
Bio sam u jako sličnoj situaciji. Odlučio sam se da ostanemo drugovi, i mislio sam da sam ispravno postupio. Bilo nam je odlično, viđali se stalno, super zezanje. Ali smo se vremenom, zbog silnih obaveza, viđali sve manje. Tako da sam sad siguran da sam se debelo zeznuo.
Mi smo i dalje u odličnim odnosima, ali bez takvog prijateljstva mogu da živim bez problema.
Moj ti je savet da pokušaš, ako pristane, odlično. Ako ne, osećaš se sjebano pa osećaš. Nećeš mnogo izgubiti.
Srećno!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson W800i
Bas tako,i ja sam prestao da se vidjam sa njom redovno(mnogo obaveza,skola,treninzi...),i sad mi je malo i lakse da je smuvam,jer pre smo bili u osnovnoj,klinci(mislm ono kao glupo nam bilo da se smuva neko iz istog razreda),i resio sam,pokusacu,jer drugog izbora ni nema.Hvala vam ljudi! Smile
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

"I always tell the truth. Even when I lie."

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5530
Zastava Novi Sad - Bar
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung D900
Just do it! Smile
IP sačuvana
social share
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
I ja ti kažem: samo napred! U odnosu šta možeš da dobiješ, ono što bi izgubio i nije tako strašno... tako nekako... Ju nou vot aj min...  Smile

p.s. ja verujem u Deda Mraza  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Nov 2024, 11:25:55
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.092 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.