Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ОВПМБ прети, Дачић одговара  (Pročitano 24376 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.52
Satro prete... Nema od tog posla nista.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Chrome 24.0.1312.56
Dobro, a sta ako je to turski premijer stvarno izjavio? Sta ces da mislis o NATO, Turskoj, EU koja takve izjave precutkuje? Ocemo mudro?  Smile
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.52
Ne znam sta je stvarno izjavio ali cisto sumnjam da je izjavio da ce vojno da pomogne veliku Albaniju, cak i da jeste to se nece dogoditi. A i ako se dogodi boricemo se.
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Pa s obzirom da je onomad pre dve godine isto srao o Kosovu,a dve nedelje kasnije nam dоšao u goste kao veliki prijatelj,ne bi me čudilo da je ovo rekao.

Naravno,tom prilikom,tad kad je dolazio,naši majmuni su ga dočekali kao Boga,umesto da napuše govno i kažu mu da ne dolazi zbog takvih izjava.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Chrome 24.0.1312.56
Ja samo znam da ozbiljan diplomata i bivsi ambasador u Turskoj tvrdi da oni imaju neoosmanisticke ambicije tj. povratak na Balkan... Ja verujem njemu i onome sto vidim i cujem da se desava...
Oni su trenutno najveci saveznik SAD i svasta im moze biti dozvoljeno... Grke provociraju stalno, cekajuci da dovoljno klonu da ih uniste... Iskoristice siptare ovde za svoje ciljeve bez problema...

Da mi cemo da se branimo, samo ne znam sa cime... Da bi se branili, trebao bi da se zalozis za obavezni vojni rok, ulaganje u novo naoruzanje, trazenje novih saveznika...

Reci cu samo da ne treba da se zaludjujemo ovim mirom (ako je Balkan ikada poznavao mir) i da se setimo kako su neke drzave vrlo jednostavno nestajale sa lica zemlju u prethodnim velikim sukobima... Srbija i srpski narod ne mogu da priuste jos jedan nespreman sukob tih razmera...

Jedina nada nam je udruzivanje sa Bugarima, Makedoncima i Grcima... Ali nazalost neke sile vrlo dobro rade na tome da nas svadjaju...

Citat
Ubaci citat
Pa s obzirom da je onomad pre dve godine isto srao o Kosovu,a dve nedelje kasnije nam dоšao u goste kao veliki prijatelj,ne bi me čudilo da je ovo rekao.

Naravno,tom prilikom,tad kad je dolazio,naši majmuni su ga dočekali kao Boga,umesto da napuše govno i kažu mu da ne dolazi zbog takvih izjava.

U diplomatskom jeziku svi razumeju sta su nasi uradili time i ko je tu gazda...  Smile
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Ja samo znam da ozbiljan diplomata i bivsi ambasador u Turskoj tvrdi da oni imaju neoosmanisticke ambicije tj. povratak na Balkan... Ja verujem njemu i onome sto vidim i cujem da se desava...

Jel to onaj stariji čovek,sa naočarima,profesor na BU? (uvek mu zaboravim ime,pa moram ovako...)

Nekoliko puta sam slušao njegove intervjue.Jako pametan čovek.

I potpuno je u pravu za neoosmanizaciju. Nisu oni nikada digli ruke od Balkana. A domaći pajseri koji se zalepe za svako govno koje im se servira im samo olakšavaju posao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.52
@hkj
Pa ako je stvarno to rekao i ako je to zvanican stav onda je diplomatska nota i negostoprimstvo je najmanje sto mozemo da uradimo. Al kad pogledas drugu stranu, ona ti govori da su Grci u teskom kurcu a da oni jedini imaju cime da zaustave Turke.

Citat
Da mi cemo da se branimo, samo ne znam sa cime... Da bi se branili, trebao bi da se zalozis za obavezni vojni rok, ulaganje u novo naoruzanje, trazenje novih saveznika...
Zalazem se za uvodjenjeg obaveznog vojnog roka i za umereno ulaganje u novo naurzanje.... A ovo trece posebno, uz negovanje starih saveznika uvek je dobrodoslo ponovo uspostaviti neka stara saveznistva koja su prekinuta.
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Chrome 24.0.1312.56
Pa Turci rade Grcima isto sto su i ameri Rusima u hladnom ratu... Nesrazmerne ekonomije, a vojni protivnici... Jednostavno Rusi su pukli u trci naoruzanja i Grci lagano pucaju... Mada ni sada nemaju bas dovoljno vojske da se odbrane od Turske...

Veliko je pitanje da li bi i nase 4 zemlje zajedno mogle da se odbrane od Turske u nekom potencijalnom buducem sukobu... Treba izracunati aktivni vojni sastav, naoruzanje, vojne obveznike, treba izvoditi zajednicke vezbe i taktike, a Turci su ogromni u svakom pogledu...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
@hkj
Pa ako je stvarno to rekao i ako je to zvanican stav onda je diplomatska nota i negostoprimstvo je najmanje sto mozemo da uradimo. Al kad pogledas drugu stranu, ona ti govori da su Grci u teskom kurcu a da oni jedini imaju cime da zaustave Turke.

Jasno se sećam.Ne znam koje je godine bilo,mislim 2010.,ali se jasno sećam kako jedne nedelje Turski premijer  kaže kako podržavaju Kosovo,a posle dve nedelje,čujem na TVu opet neki Erdogan,kad ono Turski premijer,dolazi danas u posetu,i vidim ulice gde prolazi delegacija ukrašene malim Turskim zastavama.

Ima garant i u arhivama novina,mogu da nađem.

To samo kod nas može.

Pa Turci rade Grcima isto sto su i ameri Rusima u hladnom ratu... Nesrazmerne ekonomije, a vojni protivnici... Jednostavno Rusi su pukli u trci naoruzanja i Grci lagano pucaju... Mada ni sada nemaju bas dovoljno vojske da se odbrane od Turske...

Veliko je pitanje da li bi i nase 4 zemlje zajedno mogle da se odbrane od Turske u nekom potencijalnom buducem sukobu... Treba izracunati aktivni vojni sastav, naoruzanje, vojne obveznike, treba izvoditi zajednicke vezbe i taktike, a Turci su ogromni u svakom pogledu...

Feanor je u pravu.Grci jesu najjači na Balkanu(ne računajući onaj komadić Turske),ali su opet znatno slabiji od Turske. Jer Turci em imaju više ljudi,em više para,em rade,grizu. Dok mi ladimo jaja,Makedonci sanjare o Aleksandru Makedonskom dok im Šiptari izjedaju zemlju,a Grci štrajkuju.
« Poslednja izmena: 24. Jan 2013, 12:12:44 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.52
Turci imaju ogromnu i ne bas solidarnu nacionalnu manjinu u vidu Kurda Smile a ne cveta cvece ni u njihovo preduzece Wink  Upravo ti Kurdi a ne Turci su najbrojniji u Nemackoj, Francuskoj itd. Samo sto njih ljudi trpaju u Turke.

@hkj podravam kosovo i vojno podrzavam veliku albaniju je mnogo razlicito.
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.