Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 08:41:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ovom pacijentu hitno potreban doktor  (Pročitano 4270 puta)
15. Avg 2009, 21:46:45
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 176
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
Dobra noc dobri ljudi,
moram na brzinu da pisem nadam se da cete shvatiti,naime upalim masinu i nesto cudno zvrji kao da cooler hoce da vrti ali ne moze,vrti na oko 1800 ali i dalje zuji nesto,
fanspeed pokazuje
GPU 72  a kad se ukljuci negde na 60
temp1 44 a po ukljucivanju 39
temp2 42

e pre sam resavao problem tako sto ga malo lupnem i cudan zvuk prestane,sad se desava kad uklucim da kaze
fan chip failed or too slow (nisam bas citirao zaboravio sam a ne smem ponovo da ugasim)

i danima sam bio zaludjen da je do coolera a onda sam iskljucio cooler sa ploce i ne okrece se ali cudan zvuk je i dalje tu i to bas drlja,ostaje jedino hard(mada nikad nisam cuo hard tako da drlja) a moze biti i napajanje...
heeellp:) idem dok se ne zapali
pozz o//
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

zeljan znanja da bih se pravi pametan...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 275
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Motorola e770v
pa napajanje jarane,vidi sta je snim jel prljav.Vidi kakva su ti podesavanja u biosu za taj cooler na procesoru,to je visoka temparatura pogotovo ako je  intelov prcesor.Meni je dugo zujao cooler na grafickoj(pogledaj jel ga imas ti) problem sam rjesio tako sto sam sa donje strane motora odlijepio nelijepnicu i kapnu kap obicnog motornog ulja i evo ve godinu dana super.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 176
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
Izgleda da je do graficke,cooler je vreooooooo,sta sad?
pozz o//
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Ko zadnji, ćelava mu keva!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 13104
Zastava Batajnica
OS
Linux
Browser
Mozilla
mob
Samsung SGH-E630
Vidi kakva su ti podesavanja u biosu za taj cooler na procesoru,to je visoka temparatura pogotovo ako je  intelov prcesor.
44°C visoka temperatura za CPU?

Citat
e pre sam resavao problem tako sto ga malo lupnem i cudan zvuk prestane
Oslušni napajanje

Citat
sad se desava kad uklucim da kaze
fan chip failed or too slow (nisam bas citirao zaboravio sam a ne smem ponovo da ugasim)
To pre nije pokazivalo? Možda je u BIOSu uključena opcija da brzina ventilatora zavisi od temperature procesora, pa te upozorava da se vrti previše sporo pošto je procesor još hladan  Smile

Koju grafičku imaš?
IP sačuvana
social share

enaB <=> Bane, "Ena" nije moje ime                    f -1(Smile)= Smiley

Don't watch it, because we all know that a watched pot does not boil, and watched cake does not bake.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 176
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
Nvidia geforce 6500, nisam mu nista cackao u biosu mozda mu je to po defaultu namesteno?
pozz o//
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 13104
Zastava Batajnica
OS
Linux
Browser
Mozilla
mob
Samsung SGH-E630
Nije to loša temperatura za GPU Smile  Smile
Probaj da isključiš komp i uključiš ga ponovo da vidiš da li će da piše to "fan chip failed or too slow"
« Poslednja izmena: 16. Avg 2009, 12:22:17 od enaB »
IP sačuvana
social share

Don't watch it, because we all know that a watched pot does not boil, and watched cake does not bake.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 176
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
Pazi probao sam sve i svasta to vec ide par dana unazad,samo sto sam ja sve vreme mislio da tandrce cooler procesora dok nisam provalio da je to cooler kartice i da je cooler neverovarno vreo a ni kartica ne zaostaje za njim po toploti,znaci pri startu fanspeed pokazuje gpu 54 a za 10-ak minuta 72, i cak se primirio vise ne tandrce ali smrdi na paljevinu,zato i trazim resenje do sutra posto sam vezan za posao,a i da znam sta da jurim sutra da ne uzmem cooler za cpu a ustvari mi treba cooler za graf ili neki slicni zaeb:)
evo sad prede okrece se ali pocinnje i da se oseca,temp je vec 66 sto znaci da idem off.
pozz o//
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 13104
Zastava Batajnica
OS
Linux
Browser
Mozilla
mob
Samsung SGH-E630
Hm  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 176
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
nista me ne pitaj,ebe lud zbunjenog,sad ne tandrce ali greje samo tako,evo u kafu sam skuvao na cooleru,valjda ce izdrzati do sutra:)
pozz o//
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 54
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5
Nisam znao gde da pitam,a novu temu nisam hteo da otvaram pa cu ovde

Imam graficku karticu 8800GT,pre neki dan sam instalirao windows 7 i najnoviji drajver za nvidia 8 series,e sad imam problem oko slova,gde god da udjem u Mozillu,Word,slova su mi mutna,da li neko zna kako to da sredim??

bio bih mu puno zahvalan jer me boli glava od ovih mutnih slova

Pozdrav :-))
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 08:41:42
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.