E ovako, ovih dana mi nesto ne da mira... Danas sam ocistio prvu godinu, medjutim, taj fakultet mene uopste ne privlaci... Hocu da pokrenem neki svoj "mali biznis". Odmah da napomenem da mi novac nije problem (imam ustedjevine 2500€, sto mislim da mi je dovoljno za ovu moju ideju. Naime, odlucio sam da pocnem da se bavim plastenickom proizvodnjom paradajza, i zelim da cujem vase misljenje o tome, ili neke druge prijedloge gdje bih mogao da ulozim ovaj svoj novac!?
« Poslednja izmena: 03. Sep 2013, 23:02:01 od alcatraz1389 »
Treat her like a queen, fuck her like a slut! -------------------------------------------------------------------------------------------------- "Зашто не бит' обичан, вољет' мале ствари, зашто свако мора бити главни?..." -------------------------------------------------------------------------------------------------- Нико није бескористан. Свако може послужити бар као лош примјер. -------------------------------------------------------------------------------------------------- "За Партизан ништа није готово. Партизанов рекорд није не знам колико побеђених утакмица, него 13 узастопних титула."
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.