Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 23:34:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

>> Pitate se gde su nestale galerije devojaka? Kliknite ovde! <<

Vazno: Molimo vodite racuna o ponasanju na ovom delu foruma i procitajte nova pravila sex foruma!

Glasanje
Pitanje: ko cita ovu temu?
imam slike eksplicitnog sexa sa zenom koju sam kresao ali nemam m... da postavim
da imam fotku kako kresem neku...sigurno bih je postavio
imam nameru da je slikam i objavicu ovde!
ovde sam dosao samo da izdrkam na tudje zene
vec sam postavio fotke;)
Idi dole
Stranice:
1 ... 48 49 51 52 ... 184
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ovo je zena koju sam kresao  (Pročitano 2546560 puta)
Zvezda u usponu

Symbian forever

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1017
Zastava Trstenik
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.51
mob
Alcatel OT 990
samo gledam Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 926
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 0.8
Barem si iskren, pa kazes da ne znas da li si jedini. Jebes li je dugo?
Oko pola godine....A nije mjesto da pricam o tome da li sam jedini koji je j.be i sl. U svakom slucaju nijesam jedini u smislu da ih je bilo prije mene. Smile
osvezio si mi temu....imas ribu za primer...samo ti uzivaj u njoj a nas casti  jos sa ponekom.... Smile
IP sačuvana
social share
Zasto uvek kad su baterije u daljinskom slabe, ljudi jace stiskaju te dugmice?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 24
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia N70
Tema je vrh!
IP sačuvana
social share
[svaka reklama drugih sajtova i foruma je zabranjena]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Само ти...У моме срцу си...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 15336
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia 6303
Tema je vrh!
Pa jeste ali kada ne bi bilo onih koji ubacuju bezveze slike onih riba koje nisu kresnuli(ali bi hteli) umesto slike riba koje su kresnuli.U tome je razlika samo sto neki to ne primecuju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2236
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Citat

sto mrzim lazljivce..
ccc.. a volio  bi..znam Smiley

katrina18.com.. sve ti je jasno
Smiley
Citat

Draga moja RiCh_BiTcH, šta sam to slagao? Šta piše u mom postu? Da ti pomognem, pošto izgleda imaš problema sa čitanjem i kapiranjem. Piše: " Evo moj doprinos temi" i ništa više. Nemam pojma je li to djevojka sa sajta koji pominješ. Ovim slikama sam htio postići to da se vidi kako svako može postaviti bilo čije slike, npr. slikati neku slobodnije obučenu curu u diskoteci i pojaviti se na temi ovo je cura koju sam kresao. Mogućnosti su beskrajne i sve je prije vjerovatno nego da će neko zaista postaviti curu koju je kresao. Ja prvi necu i nikad ne bih, čak i da mi neka od nih to dozvoli. Ajde ti budi dobra, kad već nekog pokušavaš da hvataš u laži, pa postavi sliku dečka koji te kresao
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
osvezio si mi temu....imas ribu za primer...samo ti uzivaj u njoj a nas casti jos sa ponekom.... Smile
Citat
Bice slika, a sto se tice uzivanja, nastavicu da uzivam duboko u njoj..... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 42
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
osvezio si mi temu....imas ribu za primer...samo ti uzivaj u njoj a nas casti jos sa ponekom.... Smile
Citat
Bice slika, a sto se tice uzivanja, nastavicu da uzivam duboko u njoj..... Smile
Je li ti riba nasa ili Nemica?
P.S. Ima sisu.....svaka cast!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Pain is inevitable, Suffering is optional.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 700
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung D600
Citat

sto mrzim lazljivce..
ccc.. a volio bi..znam Smiley

katrina18.com.. sve ti je jasno
Smiley
Citat

Draga moja RiCh_BiTcH, šta sam to slagao? Šta piše u mom postu? Da ti pomognem, pošto izgleda imaš problema sa čitanjem i kapiranjem. Piše: " Evo moj doprinos temi" i ništa više. Nemam pojma je li to djevojka sa sajta koji pominješ. Ovim slikama sam htio postići to da se vidi kako svako može postaviti bilo čije slike, npr. slikati neku slobodnije obučenu curu u diskoteci i pojaviti se na temi ovo je cura koju sam kresao. Mogućnosti su beskrajne i sve je prije vjerovatno nego da će neko zaista postaviti curu koju je kresao. Ja prvi necu i nikad ne bih, čak i da mi neka od nih to dozvoli. Ajde ti budi dobra, kad već nekog pokušavaš da hvataš u laži, pa postavi sliku dečka koji te kresao

Decko, to svakako nije zena koju si kresao, a pogledaj naslov teme... Ako ipak nesto ne bude jasno, javi se, objasnicemo ti rec po rec naslova teme, nije problem..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2236
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
 Dečko, a ti ne moraš biti još i bezobrazan kad si već glup. Teško da ti možeš bilo kome nešto objasniti. Baš zato što sam pogledao naslov teme siguran sam da niko tu nije stavio žensku koju je kresao. Najveći broj tih uopšte nije vidio golu ženu uživo, a kamoli da objavljuje slike bivših. Inače, za tvoju informaciju, ja objavljujem slike mojih ženskih na sajtu na kome moraš dokazati autentičnost fotografije, a ne objavljuju slike paćenika sa žurki ili iz diskoteka koji da bi se osvetili ribi koja neće ni da ih pogleda, objave joj slike na netu u ovakvim temama. Amaterske sajtove da ne pominjemo, tamo možeš da skineš koliko hoćeš takvih slika. Nije mi cilj da nekoga raskrinkavam, čisto sam htio da vidim kako funkcioniše postavljanje slika iz kompjutera na forum pa sam za probu odabrao ovu temu jer je totalno promašena pa mi se tu činilo najbolje, a neka se i dalje tu objavljuju slike žena koje ste "kresali", vjerovatno vam je život tako lakši.

P.S. Daj ti neku sliku tvoje bivše, pokaži kako se to radi...
« Poslednja izmena: 07. Avg 2006, 16:32:17 od zagorski »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Pain is inevitable, Suffering is optional.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 700
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung D600
...kad si vec glup...
Glup ti tata..  Smile

...ja objavljujem slike mojih ženskih na sajtu na kome moraš dokazati autentičnost fotografije...
Smile Smile Smile Smile

P.S. Daj ti neku sliku tvoje bivše, pokaži kako se to radi...

Veruj da su ove tvoje ''autenticne'' nula za nju.. Samo da je uslikam, stalno mi se izmigolji..  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 48 49 51 52 ... 184
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 23:34:00
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.