Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Overrated filmovi, glumci i reziseri.  (Pročitano 14859 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Megi Gilenhal? Ona je jedva i glumica...
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
ona je dno faking dna. em sto je gadna u faci em sto glumi ko kasirka.
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
With all do respect, isn't that what all directors do? Sindler je odlican film, pogadja pravo gde treba. Bez preterivanja. Munich... nije los. Iako su ga probili SF filmovi, cini mi se da su mu istorijski filmovi i drame najbolje sto je uradio. Nije imao prerasude o zanrovima kao vecina savremenika i eto... snimio je za svoje vreme smele filmove i to ga je probilo u vrh. Njegov Indiana Jones... definisao zanr avanturistickih filmova, to se ne moze zaboraviti, ali opet, neki njegovi filmovi nisu nista posebno, a u tu grupu ubrajam vecinu SF filmova koje je on rezirao. Recimo, the lost world je za mene los film (prvi deo je ok). Rezirao je i dosta relativno nepoznatih filmova, koji su bili bas bolesno prosecni. Kad si vec postao poznat reziser onda valjda jbg mozes da razmislis pre no sto nesto radis, kad si pocetnik onda moras da budes svacija kurva, mnogi su reditelji bas tako poceli, sa filmovima koje ne bi radili ni za zivu glavu normalno i kojih se 10 godina kasnije stide. Spielberg je zaradio gomilu para, tako da mu se u radu od, recimo, 94. nista ne moze oprostiti. On je od 94. rezirao par solidnih filmova, dok mu je ostalo... pfff ... prosecno. Jos jedna stvar koju mu zameram je cinjenica da je producent Transformersa koje rezira Majkl Bej... Losa investicija if you ask me.
IP sačuvana
social share
I got banned for having a common sense.
Common sense... Not as common as you might think.
Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Ne znam sta mislis pod all directors... Moji omiljeni reditelji su recimo Bergman i Vudi Alen, i nisam primetio da je ijedan od njih snimao filmove sa ciljem zarade sto vise novca...
Nazad na Spilberga... Sindler - mene eto nije pogodio gde treba... previse isforsirano i pateticno za moj ukus, kao drama odlican, ali bez iskrenih emocija... Kako da saosecam sa Jevrejima u filmu kada je jasno da ni coveka koji je radio film nije briga za njih... Pretpostavljam da pod bolesno prosecni ubrajas i Sugerlend ekspres koji se meni eto prilicno svideo... A njegovi smeli filmovi, gde pretpostavljam ubrajas Indijanu ili Ajkulu... meni se i ne cine narocito smelo... Drugi su odradili tezi deo posla, navikli publiku na moderno filmadzijstvo, i onda je on dobio velike pare od studija da uradi film koji ce zaraditi brdo love... Sta je smelo u tome sto snimas film za koji znas da nece da omasi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Upravo o tome i govorim, filmovi su bili dosta razliciti od kalupa na koji je pravljena vecina filmova u to vreme, a to u mnogo cemu nema veze sa njim. Jaws... pffff, ne mislim da je mnogo dobar. Indiana je definisao zanr avanturistickog filma (poslednji film ne racunam). E.T. ti je takav film. Meni se posebno ne svidja, ali je smeo za svoje vreme, u neku ruku, drugaciji.

Ma daj, Alen je jesha, bilo bi cudno da ne voli pare  Smile .
IP sačuvana
social share
Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Svako zasto ima svoje jebiga ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 266
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia 
ona je dno faking dna. em sto je gadna u faci em sto glumi ko kasirka.

Sto jest jest, ali zato njen brat objasnjava u Zodiacu i Donnie Darku.
IP sačuvana
social share

L E S    U N T O U C H A B L E S
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
Ma daj, Alen je jesha, bilo bi cudno da ne voli pare

Da, jeste cudna stvar kad razmislis... bice da je zato sto ne podnosi Jevreje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Mislis ne voli jevrejski mentalitet?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Da, pre ce biti da je to   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 4146
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Kako to mislis Brando? Jesi li gledao Kuma ili Apokalipsu, Dokove, Poslednji tango? Ako ga ne smatras velicinom, ko onda jeste velicina po tebi?

Pogresno si me razumio. Brando je dobar glumac, samo ne mislim da je toliko hvalospeva zasluzio. Na svaki jedan svoj odlichan film on ima dva losha (i to stvarno mega losha). Kad glum chovjek glumi fantastichno, al kad mu nije do filma sve usere....

al to je moja perspektiva.

I da Vudi alen definitivno. Stvarno tog chovjeka ne kontam (i njegov takozvani humor)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.