Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ove vam moderator u ARMIJU...  (Pročitano 23122 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Ma laganesse... zajebavao sam ih ceo dan i na kraju uradio onaj test inteligencije i psiho test 100% iskreno... rekla mi da ja imam valjda 160 a prvi iza mene 130 ostali buraniju 80-90, ali kad je videla rezultate psiho testa.... pa jel bi ti stvarno mogao da ubijes coveka - naravno, jel bi mogao da budes vodja kriminalne organizacije - normalno, kad ti je tesko jel mislis na majku - mislim, jebem li vam majku, da li mislis da su ljudi podmitljivi - naravno, svako ima svoju cenu, da li kad si besan zelis da pobijes sve oko sebe - fala bogu ... i tako Smiley eto meni beli papir da sam lud  Smile
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prvi Burek brak
Krajnje beznadezan

Nikad bolje

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14582
Zastava High
mob
Samsung S4
160 Smile  Auuuuu...svaka cast....ako ne zavrsis 2 univerziteta e onda si lud... de facto!!!
A mogu da zamislim kakav si bio prizor..pa na bureku si bio,ono,do 4 jutros(vec juce) a ako je pregled bio u 7.....jooooooooj.....ja sam ustao u 13 pa sam se prepao sebe u ogledalu,onako otecen..hehehe....
Sta kaze papir?Sad je lood a videcemo za dve godine el ista normalniji

Smile:  Smile  Smile
P.S.
A za kriminalnu organizaciju nisi Burek spominjao  Smile: Cosa nostra,capish Smile
IP sačuvana
social share

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Ma pusti idiote... u pola 5 sam krenuo posto u pola 7 treba da budes u toj kasarni na banjici a to je na najgorem kraju banjice do cega ne ide otprilike ni jedan prevoz... nisam ni spavao... a test "inteligencije" je test prepoznavanja odnosa u prostoru , figura i sl...jedino sto jebe je kratko vreme koje imas pravo da radis... sve ostalo... ako neko ono ne moze da prepozna, barem 60% ko iz picke.. treba mu ograniciti kretanje i dodeliti staratelja.... Radio sam ja tako slicno nesto vec jednom pre 4-5 godina pred upis u srednju.. kao za profesionalnu orijentaciju... rekla mi da mogu da upisem sta hocu... i ja budala upisao robotiku... al eto uspeo sam da zavrsim Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

What doesn't kill you will make you stronger

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 4499
Zastava Beograd
DJ Boris ,zar nisi mogao ti to nekeko da odlazes...ali ajde sada kad vec ides neka ti je sa srecom Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgubljeno je samo ono cega smo se odrekli...

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 28108
mob
SonyEricsson X10 Mini Pro
Sve najbolje, Borise! Zelim da ti vojnicki dani sto brze prodju!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 316
Smile budi cool- cuvaj se budale- misli na nas i bice ti sve lakse
sve najlepse Smile  pozd. onka
IP sačuvana
social share
:hug:
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3592
Borise Srbine cuvaj se i bice sve OK!Prvih par meseci cedjenje,a posle...Pola provedes kuci.
P.S. Ponesi laptop u vojsku pa cemo se lakse cuti Wink
Salim se...Srecno! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 377
Nek ti je sa srecom Borise!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1382
nek je sa srecom,sve najbolje !
IP sačuvana
social share
Brzi su moji spermatozoidi od vasih crnih limuzina !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2771
Bato, ti znas da te ja necu nikada zaboraviti! Na ovoj temi bih se javio i ranije, ali mi je racunar otkazao i bio nefunkcionalan nekoliko dana.

Sto se tice pisanja, nemoj mnogo da ocekujes i da se zanosis. Cim te nema, brzo budes zaboravljen. Kada izadjes onako na odsustvo ili na vikend, svi ce ti vikati kako je super sto te vide itd, ali ne ocekuj da ce neko "cimati" da pise - ljudima je pisanje smaranje... a i sam znas koliko su ljudi obicno jaki na recima iza kojih nema nekih dela. Ovo ti sve govorim na vreme, jeste da je surova realnost, ali bolje da je kazem. Bio sam nekada idealista, poput tebe, to sam i dalje, ali se trudim da sagledam realnost.

No, kao sto rekoh, ti znas ko te nece zaboraviti nikada, gde god da si i znas gde uvek mozes da dodjes da se odmoris, nahranis i predahnes od svega.
IP sačuvana
social share
Nije bitno sta imas, bitno je koliko dajes.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.