Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 13:59:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ovan  (Pročitano 59909 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
i made my point Smile
u svemu vide povod za svađu i samo bi se svađali

ma o ovnovima sve najboje Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Samsung S7
i made my point Smile

I' m sorry, but you didnt.

But nm.... Smile
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Bog cuva Srbe,a sreca prati hrabre!!!

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 933
Zastava Novi Sad,Srbija i Crna Gora
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 6080
Ovnovi su skloni ludilu!
I Hitler je bio ovan  Smile

Edit: A sta mislite o kombinaciji ovan/bik (meni draga osoba,pa mi je bitno)?Jaka je licnost i tesko je pratiti,pa eto pitam da mozda uvatim neke cake  Smile
Smile
« Poslednja izmena: 14. Sep 2007, 13:40:25 od kkoo »
IP sačuvana
social share
D...o

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
a sta kaete za duplog ovna? taj sam Smiley neki komentar Smile

duplo zlo  Smile salim se  Smile

ovnovi su cudo prirode, prilicno teski i samozivi, s vremena na vreme i opasni po okolinu, cak i velika deca zeljna mazenja i pazenja, promenljivi kao vreme, odmah bi sve da rese/urade, opaki su kada su besni, u drustvu vole da su u centru paznje, vole da budu voljeni i jedini... itd itd itd veoma su nezni i pazljivi kada im se dotakne srce  Smile a da bi im se dotaklo srce... eeeeeehhheeey treba imati jaku volju  Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
oblačak potpuno si u pravu. sa ovnovima ni jednog trenutka ne možeš potpuno da se opustiš i nikad, ali nikad nećeš biti u pravu, pa čak i kad jesi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

* Provokator *

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 25950
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia C3
Meni Ovan lezi...slazemo se, lepo se bockamo ("svadjamo"  Smile ) , volim sto su spremni na rad i pokret,posteni...Icice i glavom kroz zid da bi dobio ono sto zeli.  Smile Smile

Mislim da nijedan znak nije i ne treba da bude kao Ovan... Smile

Jedna mala zamerka : Imaju nekada mali strah od bolnica, lekara. Smile
IP sačuvana
social share
"Everybody lies.The only variable is about what." 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
imaju , da, i to možda nije tako loše, ne podnosim hipohondre
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 250
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
ma, ovnovi su super! Smile
jako pametni, brzi u razmisljanju i djelovanju. do te mjere da ih malo ko moze pratiti. rijetko lijeni, veoma aktivni, sposobni. dobri su, nisu zlopamtila, komunikativni, druzeljubivi, skloni oprastanju, skloni da vide najbolje u ljudima.. pomalo naivni i brzopleti doduse.. definitivno osobe s najjacim libidom! Smile
ljudi kojima nije lako samim sa sobom. Smile s jedne strane su jako aktivni, ambiciozni, poslovni, prakticni, zeljni dokazivanja i poslovnih uspjeha. a s druge jako emotivni, romanticni, strastveni, zeljni ljubavi. jako teska kombinacija, dvije strane koje ne idu u prilog jedna drugoj i maksimalno otezavaju zivot. Smile

ovo sto cu napisati vjerovatno nece naici na odobravanje, ali ja kao jarac dosta stvari ne mogu pregoriti kod ovna:
ovnovi, pogotovo oni koji nisu zadovoljni sobom i svojim zivotom, jako su skloni samolaganju i samozavaravanju.
nemaju dovoljno ponosa, vjerovatno je to posljedica kombinacije zudnje za ljubavlju i samolaganja. Smile
i takodjer, jako su navalentni i agresivni u nastupu kad je ljubav u pitanju, valjda od tolike strasti, i potrebe za ljubavlju. ne prihvataju ne, i nastavljaju se lagati i kada je ocigledno da je gotovo.

sve sto sam napisala iz mog je iskustva, i to samo sa zenskim osobama, jer nemam ni jednog muskog prijatelja ovna, ali zato imam puno prijateljica u tom znaku. (npr. moja najbolja prijateljica je ovan) Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 17257
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia the best
Citat
ma, ovnovi su super!

hvala  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ma, ovnovi su super! Smile
jako pametni, brzi u razmisljanju i djelovanju. do te mjere da ih malo ko moze pratiti. rijetko lijeni, veoma aktivni, sposobni. dobri su, nisu zlopamtila, komunikativni, druzeljubivi, skloni oprastanju, skloni da vide najbolje u ljudima.. pomalo naivni i brzopleti doduse.. definitivno osobe s najjacim libidom! Smile
ljudi kojima nije lako samim sa sobom. Smile s jedne strane su jako aktivni, ambiciozni, poslovni, prakticni, zeljni dokazivanja i poslovnih uspjeha. a s druge jako emotivni, romanticni, strastveni, zeljni ljubavi. jako teska kombinacija, dvije strane koje ne idu u prilog jedna drugoj i maksimalno otezavaju zivot. Smile

ovo sto cu napisati vjerovatno nece naici na odobravanje, ali ja kao jarac dosta stvari ne mogu pregoriti kod ovna:
ovnovi, pogotovo oni koji nisu zadovoljni sobom i svojim zivotom, jako su skloni samolaganju i samozavaravanju.
nemaju dovoljno ponosa, vjerovatno je to posljedica kombinacije zudnje za ljubavlju i samolaganja. Smile
i takodjer, jako su navalentni i agresivni u nastupu kad je ljubav u pitanju, valjda od tolike strasti, i potrebe za ljubavlju. ne prihvataju ne, i nastavljaju se lagati i kada je ocigledno da je gotovo.

sve sto sam napisala iz mog je iskustva, i to samo sa zenskim osobama, jer nemam ni jednog muskog prijatelja ovna, ali zato imam puno prijateljica u tom znaku. (npr. moja najbolja prijateljica je ovan) Smile
tačno, sve si u pravu samo to za libido je malo čudno. tačno je da imaju jak libido, jači od ostalih znakova ali u poređenju sa mnom su male mace, a ja sam vodolija. zabavljala sam se sa 3 ovna,znam ih vrlo dobro
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 13:59:46
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.