Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 14:46:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ovan  (Pročitano 59717 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 206
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Zato sto ste u jednom trenutku prave dusice i maze, a u drugom nemilosrdni i neobuzdani. Ali verovatno si i u drustvu i kod devojaka omiljen Smile
« Poslednja izmena: 23. Jan 2008, 01:32:48 od Menci »
IP sačuvana
social share

Uploaded with ImageShack.us
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
nadam se Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ovan/Vaga = Smile

Muskarac Ovan/Vaga je zaista omiljen u drustvu, posebno u zenskom. Zene ga jednostavno vole. Muska populacija ga posmatra kao vodju. On jednostavno tezi da bude glavni u drustvu i veoma mu prija cinjenica da drugi vole da ga imaju u svom okruzenju. Dobar je, ali i okrutan. Nezan, ali i grub. Ide iz krajnosti u krajnost. Ovna/Vagu jednostavno treba razumeti. Sjajan je kao prijatelj, u ljubavnom zivotu je priliiiiiiiiiiiiiiiicnooooo tezak Smile Kada mu nesto nije po volji, ume da bude namcorast danima, a da se ti dani pretvore u nedelje... a nakon toga se "vraca" i ponasa se kao da se nista nije dogodilo. Nikada ne priznaje sopstvenu gresku javno, ali nikada. Privlaci ga sve sto je misteriozno. Jednostavno mora da resi "rebus", bez obzira na cenu. Ljudi ga ili vole, ili ne vole! Ume nesmotreno, bez ikakvog bitnog razloga da izusti neistinu... i svojim tvrdnjama ce cak i sebe da ubedi da je izgovorena laz = istina. Ne bira sredstva kada se odluci da osvoji pripadnicu suprotnog pola. Bez obzira sto milion puta bude odbijen od jedne iste persone, nece ga to pokolebati, pokusavace i dalje bez obzira na vremenski period koji je prosao, ili koji ce proci. U svakom slucaju je prilicno interesantna osoba... Nekada se ponasa kao razmazeno deriste. itd itd itd Pretpostavljam da mnogo toga zavisi od polozaja planeta, pa se samim tim pripadnici ovog znaka i podznaka razlikuju, ali mislim da se radi samo o nijansicama.
« Poslednja izmena: 23. Jan 2008, 10:05:37 od Oblachak »
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
a ovan / strelac? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Oblacak hvala ti stvarno si car Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
a ovan / strelac? Smile

Snažna volja, velika radna sposobnost i maksimalno angažovanje u ostvarenju svojih zadataka: eto upadljivih osobina ove kombinacije dva Vatrena znaka. Pošto je duboko zadojen Jupiterovskim vrednostima, Strelac je sklon razumu, koherenciji, pokretu i prestižu. Istovremeno je i nezavisan, čak pobunjenički nastrojen. U kombinaciji sa eksplozivnim i idealističkim temperamentom Ovna dobija se neka vrsta avanturiste za veliku stvar koji se izražava u istovremeno deliričnom i tragičnom entuzijazmu.

Treba dodati i sposobnost stvaranja veoma razvijenih projekata, moć održavanja vrlo širokih društvenih veza i prijateljstava, duboko poznavanje ljudske duše i individualnih mogućnosti. Pred nama je energična i neumorna ličnost, koja dobro poznaje samu sebe i druge ljude i entuzijasta je u ostvarivanju svojih ciljeva, bez obzira da li su realni, i praktični, ili intelektualni i duhovni. Svakodnevnica je ubija a stvarnost je čini deprimiranom; nemoguće je stimuliše a prepreke raspaljuju njenu strast.

Osecanje za pravdu je elemenat koji daje pečat njenom načinu razmišljanja i delovanja, i zbog toga je ovakva osoba spremna da se upusti u svaku borbu, dajući sve od sebe a istovremeno ističući svoju ličnost. Njena želja za nezavisnošću do te mere je izražena da je ponekad navodi na zauzimanje čisto idealističkih pozicija. Ljubitelj dalekih svetova i putovanja, ona uvek traži nešto što će joj omogućiti da proširi svoje vidike i pruži duhovno nadahnuće; kao posledica toga javlja se snažan prezir prema svemu što je nisko, surovo i nečisto. Takva ličnost može živeti za visoke ideale i posvetiti čitavu sebe nekoj pravednoj stvari s optimizmom i odanošću koji ne znaju za poraz...

- Vaša ključna reč je sloboda - sloboda misli, govora, akcije. Volite slobodu i nezavisnost i nikome nećete dopustiti da Vam se meša u život ili u poslove. Bezbrižni ste, prijateljski nastrojeni i optimista, verovatno ste u ranoj mladosti bili prilično nemirni, međutim, kako ste intuitivni i idealista, često Vas u kasnijim godinama zainteresuju kakvi duhovni horizonti i tada se skrasite. Darežljivi ste i hrabri, pričljivi, lako se uzbudite, smejete se na način koji pleni pažnju, tako da ste osoba kojoj se retko može dogoditi da ostane neprimećena u gomili. Ništa ne može da uništi Vašu strast i veliki elan koji Vam daje snagu.

Ascendent u Strelcu Vam daruje dobar, zdrav humor i nonšalantno ponašanje. Imate smisla za inicijativu i osećate se prijatno u gotovo svim sredinama. Vaše prirodno, veselo držanje osvaja svakoga. Borite se za uzvišene i pravedne stvari i preuzimate rizik zato što u to za šta se borite verujete. Vaš idealizam je moćan i često proističe iz preokupacije za duhovnim redom. Verujete da treba da kažete ono što mislite. Uprkos tome znate kako treba privući simpatije okoline. Posesivni ste i intuitivni, naročito u ljubavi. Imate apsolutnu potrebu da o sebi posedujete visoko mišljenje pa možete i da se opečete ako tako uvek ne bude potvrđeno. Zbog toga morate da se čuvate narcisoidnosti...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
joj Smile anđela, ovo je tako taaaaččnoooo Smile
hvala ti Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

* Provokator *

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 25950
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia C3
A...jel moze nekako ta ovnovska ljubomora da se malo... "ugusi" ?  Smile

Ne mojte misliti da ne volim ovnove...moj zivot bi bio bzv. bez mog ovna  Smile
Ali su zaista nekad zesci "smorovi".
IP sačuvana
social share
"Everybody lies.The only variable is about what." 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 94
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
ali nije tacno da necu ovnovi muskarci svoju gresku da priznaju...

imam drugara i on je ovan ali nije srbin, ali totalno suprotno od mene miran i miran.  ja mislim da svi ovnovi nisu isti, mislim da sve znaci odakle dolazis, mentalitet itd. ovo sve sto ste napisali lici na naseg coveka
Smile haha...ovan će priznati svoju pogrešku ali nakon dva sata logičnog uvjeravanja da je pogrješio, a na kraju i kad prizna radi to samo da mu sjašite sa vrata...
mislim da narodnost nema previše veze sa bečijim karakterom, možda više kućni odgoj...ne znam koj eje nacionalnosti tvoj prijatelj, ali moj ovan(hrvat) je itekako nemiran i štetočina širih razmjera...dosvlovno čovjek ne može dvi min stajati na istom mjestu u miru a kao to i uspije velika je vjerojatnost da će nešto u svojoj blizini slomiti :mrgreen:I obožavam ga do neba
IP sačuvana
social share
Jer sve što prođe, sve što jednom prođe
kao po kazni uvek vraća se,
a kad se vrati, jednom kad se vrati
dođe da prođe i opet sećaš se.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 413
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
zna neko o Ovan/Strelac
neka mi neko napise kakvi su njihove osobine.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 14:46:35
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.