Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 22:37:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ovan  (Pročitano 59802 puta)
Svedok stvaranja istorije

* Provokator *

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 25950
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia C3
Kako se odbraniti od Ovna ? Smile

nikako. toliko su dosadni i napadni, da nece reci ne, sve dok sami ne shvate ili im nacrtas  Smile

E to...treba znati dobro nacrtati...pa da shvati sta znaci  Ne  Smile  .

Gube zivce zbog malih stvari i stvari koje ne mogu da promene. Najradije bi isli glavom kroz zid.  Smile
IP sačuvana
social share
"Everybody lies.The only variable is about what." 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ljudi, vodite ljubav a ne rat

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2109
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
mob
Samsung d900
Dok ne dobiju cvoruge od udaranja o zid  Smile
IP sačuvana
social share
Fatalan
Osnovno zivotno pravilo glasi:  Nema pravila
Edit by ziledin: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

* Provokator *

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 25950
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia C3
I jedno pitanje...koja je mogucnost veze ovan - vaga...

Ovan ( musko) Vaga ( zensko)

Kolike su mogucnosti za "Prezivljavanje" Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Everybody lies.The only variable is about what." 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
sa ovnovima se jednostavno ne vredi raspravljati, šta god da kažeš, makar i znali da si u pravu, nikad ti neće priznati da je tako. a toliko su tvrdoglavi i sujetni da je to nekad bolesno. najbolja taktika je samo klimati glavom, "da,da, u pravu si" i samo se isključiš da se be razbesniš pošto to obožavaju
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

VERNU LJUBAV NEBO DRZI.

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 559
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson z500i
jao tvrdoglavi su ju....al njihov greh ko im kriv za to...
IP sačuvana
social share
"ljubi istinu,ali prashtaj zabludu!" - Volter
"Cuvajte se da vas ko ne prvari! " ( Matej,24,4)

"ko ljubi dobre ljude,taj ne moze biti zao!
"lud je onaj ko se silom suprotstawi ljubavi,jer ona vlada i medju bogovima"- Sofokle

"Odreci se ljubavi iz bilo kojeg razloga,znaci ne osecati ni najmanju ljubav!"- Pirandelo
"uvrede se lako prashtaju gde je ljubavi u srcu!!" Goldsmit
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 206
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
sa ovnovima se jednostavno ne vredi raspravljati, šta god da kažeš, makar i znali da si u pravu, nikad ti neće priznati da je tako. a toliko su tvrdoglavi i sujetni da je to nekad bolesno. najbolja taktika je samo klimati glavom, "da,da, u pravu si" i samo se isključiš da se be razbesniš pošto to obožavaju

Smile Smile Smile
Meni je jedan ovan koji je upravo ovakav kako si ti opisala ovnove rekao da mu se vise ne svidjaju devojke koje potvrdjuju sve sto on kaze, i dodaju i ja isto tako. Ja se zaledila 
« Poslednja izmena: 10. Jan 2008, 21:57:13 od Menci »
IP sačuvana
social share

Uploaded with ImageShack.us
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Smile Smile Smile
Meni je jedan ovan koji je upravo ovakav kako si ti opisala ovnove rekao da mu se vise ne svidjaju devojke koje potvrdjuju sve sto on kaze, i dodaju i ja isto tako. Ja se zaledila
i to je tačno, vole kad im se neko suprodstavi samo ja više nemam ni snage ni živaca za to. samo klimam glavom, "da, da, dobro, jeste u pravu, sve je kako ti kažeš"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
I jedno pitanje...koja je mogucnost veze ovan - vaga...

Ovan ( musko) Vaga ( zensko)

Kolike su mogucnosti za "Prezivljavanje" Smile Smile

LL  Smile

Kazu da je kombinacija muskarac Ovan i zena Vaga, prilicno dobra kombinacija. Moja prijateljica ima takvu vezu i neverovatno je koliko su skladan par. Njen Ovan je potpuno izgubio one "lose" karakteristike pripadnika tog znaka Smile Ipak, kao i svuda... i u toj kombinaciji dolazi do brodoloma, prvenstveno greskom Ovna, jer Vaga ipak nije u fazonu da tog nevaljalca potpuno veze za radijator Smile

Evo sta kazu astrolozi  Smile

Ovo je jedna veoma zanimljiva kombinacija koja se u astroloskim krugovima preporucuje svim srcem. Znaci, kada se sretnu temperamentni Ovan i leprsava Vaga, treba ocekivati nastavak ili novu epizodu u njihovoj poslovnoj, prijateljskoj ili ljubavnoj vezi.

Naravno, rec je o dve prirode koje se privlace vec na prvom susretu, na prvi pogled. Ponekad je dovoljan samo kratak susret da se osete varnice i emotivne iskre. Dakle, nije ni malo slucajno sto se u astroloskim krugovima Vasa kombinacija preporucuje sa velikim simpatijama i istovremeno se svrstava na top-listu najuspesnijih ili onih najlepsih i najinteresantnijih emotivnih veza.

U tom smislu, posebno se preporucuje kombinacija izmedju muskarca Ovna i zene Vage, dok, u obrnutom slucaju, za kombinaciju muskarac Vaga i zena Ovan postoje slabi izgledi za vremenski kontinuitet i trajnost ljubavne veze. Na Vasu srecu, postoji citav niz pozitivnih osobina koje Vas magnetski privlace i koje obogacuju Vas ljubavni odnos.

Ovan poseduje ogromnu hrabrost, pozitivnu i optimisticku prirodu i deluje zastitnicki i veoma pokroviteljski na svoju partnerku. A sa druge strane, Vaga poseduje atribute kao sto su ljupkost, sarm, zenstvenost, koketnost, suptilnost i neodoljivost. Uostalom, fizicka privlacnost i neodoljivost Vage je magnetska ili nevidljiva sila koja deluje na musku prirodu Ovna.

U slucaju da Vam je stalo da Vas ljubavni odnos potraje sto duze, Ovan mora da koriguje impulsivnost, surovost i odsustvo stila. Za uzvrat, Vaga mora da koriguje koketnost, leprsavost, nemarnost i pomalo jogunastu prirodu. U svakom slucaju, nemojte zaboraviti da Vasi najosetljiviji problemi proizilaze iz osecaja privrzenosti i ljubomore. Odnosno, kada dodje do ljubavnog brodoloma, problem je sto nekom od Vas dvoje nedostaje privrzenost, a druga strana kipti od nekontrolisane ljubomore.

IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4399
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Moja najduza veza od 4,5 god je bila sa Vagom
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
moja najduza sa strelcem... pa onda jos jedna poduza sa kolegom ovnom  Smile e to je bilo ludo i nezaboravno  Smile sad sam se skrasila kraj jednog strelca, ponovo  Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 22:37:13
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.125 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.