Hocu da menjam procesor, da kupim novi npr od 800 mhz ali neki ljudi kazu da mi maticna nece podrzati toliko jak procesor... O maticnoj ne znam nista, ali ako nesto treba zasnacu... Znaci da li smem kupiti nov procesor???
Docekaste da za odgovor: ta ploce NECE moci da radi sa tim na 800 MHz. Menjaj plocu i procesor u komadu U KOMADU. To je neko, po meni, nepisano pravilo. Mislim da ti je granica 500 MHz a posto toga nema novog... skupi jos para pa kupuj sa plocom. A cek, to je taj chipset a ko je "potpisao" plocu???
Vec sam ti napisao kod Kaktusa na forumu da NEmoze. A Puky, ako menja plocu, onda mora da promeni i kuciste, posto sumnjam da mu ovo kuciste ima napajanje na 300W sto je potrebno za novije ploce. Ako ima odredjene kablove od napajaca do ploce (one u jednom delu) onda je dovoljno da promeni i samo napajac. I to se mora uzeti u obzir kad se menja ploca starijeg tipa za plocu novijeg tipa.
u jednoj stvari se slazem, treba da skupi para i da kupi odma da valja kad vec kupuje :wink:
Dule postavio sam paralelno teme ovde, kod Kaktusa i na Sc, da cujem misljenje vise ljudi i svi se slazu (bar veci deo) da kada vec menjam kupim novu masinu... Tako cu i uraditi! Hvala svima na pomoci Pozdrav