Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Овако би Србија данас гласала- ДС 40,8 %, СНС 21,8 %...  (Pročitano 2645 puta)
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia 6300
ne znam da li bas ima 40% debila u Srbiji da glasaju opet za DS, ili ipak ima Smile

Mozes da biras izmedju narko dilera (SRS), bivsih kolega narko dilera (SNS), kulturnih nesposobnjakovica (DSS), nesposobnih primitivaca (NS), ober krvopija (G17), euro-narkomana (LDP), povampirenih komunjara (SPS) i lopova (DS), pa izvolte.
Najradije ne izlazim na izbore, ali kad bas resim - ispadnem debil.   Smile

Problem je u tome što se uvek  nađe mnogo budala što poveruje u priče tipa "Srbija do Virovitice", "Srbiaj u EU do 2012. (sa Kosovom)", "Srbiaj u EU do 2010. (bez Kosova)", "Srbiajk o u doba Tita" i ostale bajkovite priče.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Qtek 小米
ne znam da li bas ima 40% debila u Srbiji da glasaju opet za DS, ili ipak ima Smile

Mozes da biras izmedju narko dilera (SRS), bivsih kolega narko dilera (SNS), kulturnih nesposobnjakovica (DSS), nesposobnih primitivaca (NS), ober krvopija (G17), euro-narkomana (LDP), povampirenih komunjara (SPS) i lopova (DS), pa izvolte.
Оћеш мало жутог из прве руке.  Smile
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 577
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Да је то тачно они их не би ни узимали у коалицију. Сви они доносе барем по 100 хиљада гласова.
Г17 +, СПО, Чанак, Љајић су донели ЗЕС-у најмање 400 хиљада гласова.
Јесте, али су им и узели бар пола милиона. И даље не могу да поверујем да сам Динкић главом и брадом, може узети 100.000 гласова. И даље не знам ко је, како изгледа типични гласач Г17+ и који је његов мотив да им да глас? Објективно у овој коалицији испрдака коју је приграбио ДС једино Љајић може да покупи озбиљне гласове Пазараца и то је све, остали су занемариви и више односе него што доносе!
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Potpis uklonjen zbog duzine!
Dozvoljena dužina teksta je 4 reda (rezolucija 1024x768) pri veličini slova od 7pt (size=1)!
Najveća veličina slova ukoliko se tekst nalazi u jednom redu je 9pt (size=2), a ako se nalazi u dva i više 7pt (odnosno size=1)!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4404
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Да, али ја бих пре рекао да су згадови из Демократске странке лажним обећањима привукли гласаче Богољуба Карића. То је тај ниво, без мозга.
200 хиљада нових радних места, 1000 евра акције, повећање плата овима на буџету итд.

Одбили су много паметних људи али таквих је много мање него ових што се примају на зелену салату. 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia 6300
Bogami koliko se sećam na prvoj anketi za prošle izbore G-17+ je sam bio visoko rangiran  (u odnosu na LDP, SPS one stranke koje nisu prošle), pa me baš interesuje šta sada misle ti koji su hteli da glasaju za  G-17+?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4404
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Ко су ти људи?
Транзициони профитери и буџетске пијавице.
То су они који шетају између ДС и Г17+.
То је да кажем тврдо "реформско" језгро. 900 хиљада гласача које обично гласа ДС али нема ништа против Г17+. Мало гласају једне, мало друге.

Г17+ би самостално узео скоро исто као ДС. Већ је тако било 2003.

Онај остатак који је освојио ЗЕС је 700 хиљада шупљих глава од "зелене салате" и 300 хиљада од СПО, Чанка и Љајића.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Čuvaj se - pas ujedam!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1155
Zastava Pozarevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung neki

Оћеш мало жутог из прве руке.  Smile

Pa sami ste za sebe rekli da su vas finansirali narko-dileri.

P.S.
Preferiram belo (preseceno).
IP sačuvana
social share
Kažu da je život kao jednosmerna ulica, moj nekako više liči na kružni tok.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Ja sam godine proveo sa tobom...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 802
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung 
Mislim da su ipak jako daleko sledeci izbori i da ce se ovi na vlasti odrzati pa cak mozda i do kraja mandata ako ne bude prevelih turbulencija...a u sledecim bi trebalo da bude DS-G17-LDP vlada mada to je tesko sad reci jos uvek jer mislim da ce DS malo opasti kao i svako ko cini prethodnu vladu...

A da u kampanji svi lazu to stoji, prakticno vecina ljudi bira za manje zlo...
IP sačuvana
social share
EKOF NAVIJA ZA ZVEZDU!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 603
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
Ja glasam za G17+ (neko je pitao koji to debil....?)

Vlast je odlicna! I Slobina i Titova, Kostunicina, Tadiceva.... sutra Ugljaninova ili drugog siptara! To pokazuje kakva smo mi govna. "Vlast je od Boga". Dakle, dok je bilo milion slepaca glasalo se za Seselja i komunjare, manje debila- dosao Kostunica, malo manje debila dosao Tadic...... i tako dok na celo drzave ne dodje Čovek.
E kakav je to čovek... u narednom obraćanju.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4404
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Рај на земљи су обећавли само бандити из ЗЕС-а. Најмање 1000 евра од бесплатних акција, безвизни режим са ЕУ, 200 хиљада нових радних места, стабилан курс динара, чланство у ЕУ земљу дембелију где паре падају са неба.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.