jednom ste mi zakljucali temu jer kako kazete vec bilo, ali ja nisam nigde nasao, pa evo ponovicu problem:
Kada startujem igru pojavi mi se poruka OUT OF RANGE, sta je u pitanju, moze li se kako podesiti da mi se to ne pojavljuje, a inace imam nov racunar i sve je odlicno, samo mi je graficka integrisana, pa da nije do toga, ali opet igra je iz 2001, a nemogu d aje pokrenem zbog toga. To mi se isto desilo sa jos jednom igrom. Zasto mi se pojavljuje to. Menjao sam rezoluciju i osvezavanje, ali nista
mogu li negde da nadjem podesavanja za refresh rate, kao npr. odem na start > run pa onda nesto ukucam i tamo imam podesavanja za refresh rate i sl.
« Poslednja izmena: 08. Jun 2006, 09:39:32 od zugazuga »
1. refresh rate monitora podesavas u display properties->settings->advanced->monitor-> i imas podesavanja za refresh rate, ne iskljucuj 'hide modes that this monitor...' jer postoji sansa da ga sprzis... 2. to ti apsolutno nista ne znaci jer igre same podesavaju refresh rate za sebe i ako imas podesavanja u igri imas, ako ne, jbga... 3. da imas legalnu igru kao sto nemas, mi ne bi vodili ovaj razgovor jer bi lepo, nazvao prodavca/support/rodjaka iz amerike i sve im po spisku...