Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 19:14:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Otvorena vrata  (Pročitano 20864 puta)
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.27
mob
HTC Smart
Ko će glumiti u Otvorenim vratima?

Tvorci TV serije "Otvorena vrata" Biljana Srbljanović, Bojana Maljević i Miloš Radović postigli su dogovor da počnu rad na nastavku priče o problemima i odnosima u jednoj beogradskoj porodici, koja je sa uspehom emitovana devedesetih godina prošlog veka na RTS-u.

Podsetimo, u avanturama malo neobične porodice i njihovih prvih komšija igrali su Vesna Trivalić, Milan Gutović, Bogdan Diklić, Nikola Đuričko, Sofija Jović, Bojana Maljević, Olivera Marković, Zoran Cvijanović, Mirjana Karanović, Branislav Lečić, Branka Katić i drugi. Još uvek se ne zna da li će kompletna ekipa glumaca učestvovati i u snimanju nastavka jer se neki od njih trenutno ne nalaze u Srbiji, neki nažalost nisu više među živima, ali je za sada potvrđeno da će kao i u prvom delu serije Bojana Maljević, koja je i producentkinja nastavka, ponovo tumačiti Anu Anđelić, a Milan Gutović lik Dragoslava.

Odluku o nastavku snimanja serije Bojana Maljević je objavila na Fejsbuku, scenario za nove epizode će napisati Biljana Srbljanović, seriju će režirati Miloš Radović, dok je izvršni producent ponovo kuća “Monte Royal Pictures”.

Biljana Srbljanović je izjavila da je već počela da piše nove epizode i da očekuje da većina glavnih glumaca i starih saradnika učestvuje u snimanju novih epizoda ove popularne serije, jer bi jedino sa njima cela ideja o nastavku imala smisla.

Kada je prvobitno snimljena 1994. godine, serija je bila neobična po tome što je na njoj radio veći broj mladih i već afirmisanih scenarista i reditelja, a ukupno je snimljeno 34. epizoda. Autori scenarija su bili: Biljana Srbljanović, Ivan M. Lalić, Miloš Radović, Miroslav Lekić, Milan V. Puzić, Aleksandra Kostadinović, Katarina Pejović, Goran Marković, Gordan Mihić, Vojislava Vojnović, Srđa Anđelić, Sara Koen i Deana Leskovar, dok su seriju režirali: Miloš Radović , Miroslav Lekić , Srđan Dragojević, Miloš Radivojević, Mihajlo Vukobratović , Slobodan Skerlić, Branko Baletić i Goran Marković.

Izvor: B92

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

6135932104fbceb056908b417102996_orig.jpg
(44.7 KB, 640x434)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.52
mob
Qtek 小米
Софија Јовић Биографија

Софија Јовић је рођена 1982. године у Београду. После завршене основне и средње школе, преселила се у Њујорк где је уписала Позоришну режију. Паралелно са позоришном режијом коју је завршила на Њујоркшком универзитету завршила је и психологију на Лонг Ајленд универзитету, а тренутно пише докторску дисертацију. Потпреседница је компаније “Пропхасе” из Њујорка која се бави обуком и истраживачким радом из области психологије. Стекла је огромну популарност улогом Милице Јаковљевић у серији “Отворена Врата” која до данас не јењава. Глумила је у 27. епизода ове популарне серије која се емитовала 1994. и 1995. године у продукцији “Монте Роyал Пицтурес” чија је садашња власница Бојана Маљевић њена колегиница из серије
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.52
mob
Samsung GT-S7580
Софија је најјача..  Smile Smile
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.27
mob
HTC Smart
"Otvorena vrata" – stiže Cakana!

Nakon što je na svojim Twitter i Facebook nalozima najavila nastavak snimanja popularne serije, glumica Bojana Maljević nam, jednog po jednog, najavljuje i članove glumačke postave.

Naime, Maljevićeva je na svom Twitter nalogu najavila povratak u seriju Vesne Trivalić - čuvene Katarine Anđelić-Cakane.

"Vesna Trivalić izgleda fenomenlano, iako skromno tvrdi da na skajpu svi izgledaju fenomenalno. Nisam primetila za sve, ali ona - prelepa!", napisala je glumica.

"Vesna Trivalić ponovo će igrati Katarinu Anđelić, poznatiju kao Cakana, u nastavku serije 'Otvorena vrata', dodala je ona.

Ono što znamo je da su do sada svoje učešće potvrdili glumci Milan Lane Gutović, Sofija Jović, kao i scenaristi Miloš Radović i Biljana Srbljanović.

Izvor: Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.56
Bojana Maljević o „Otvorenim vratima“: "Počinjemo snimanje u septembru"

Snimanje nastavka serije „Otvorena vrata“ počinje u septembru. Bojana Maljević, jedna od glavnih glumica, a ovoga puta i producent, otkriva u intervjuu za „Blic“ da su protagonisti oduševljeno prihvatili da nastave tamo gde su stali pre 18 godina. Samo zbog ove serije Vesna Trivalić je rešila da se posle sedam godina vrati u zemlju, a Lane Gutović je s producentom pregovarao bez prisustva kardiologa i psihijatra.

Interesantno, ali baš na dan kada je Tomislav Nikolić izabran za predsednika Srbije rešili ste da nastavite snimanje. Slučajnost ili ne? Šta vas je navelo da vrata ponovo otvorite?

- To je bila slučajnost. Samo smo bili zatečeni dodatnom simbolikom koju nismo mogli da ne primetimo u toj izbornoj noći. Humor serije „Otvorena vrata“ išao je ispred vremena u kojem je nastao. U prilog tome govore činjenice da je serija danas popularnija nego kada se premijerno prikazivala. Nijedna druga serija nije naišla na takvu kontrodiktornost u svojoj sudbini: od prvobitnog muka ili smejanja krišom do kultne serije s više stotina hiljada ozbiljnih fanova.

Te 1994. i 1995. godine borili ste se sa ironijom protiv besmisla i užasa. Protiv čega ćete se danas boriti?

- Serija je predstavljala svojevrsnu kritiku posrnule srpske kulture i političke scene devedesetih godina kroz jednu građansku ali neobičnu porodicu. Uprkos tome, emitovana je za vreme Miloševićevog režima na Prvom programu RTS, u udarnom terminu. Danas ćemo se boriti protiv istih stvari: neukusa svake vrste, jednoumlja, besmisla, gluposti i bahatosti i svega što nas koči da postanemo u celosti zdravo društvo.

Šta se za ovih 18 godina desilo sa članovima porodice čije smo sudbine pratili u seriji?

- Napisane su biografije likova koje opisuju šta se njima dešavalo 18 godina. To je vrlo važna baza podataka jer će iz toga nastajati zapleti i dijalozi.

Kako su reagovali protagonisti kada ste ih pozvali?

- Izuzetno! Smejali smo se Lane Gutović i ja što sam za naš susret zaboravila da povedem kardiologa i psihijatra. Naime, on to preporučuje kada producent dolazi da priča o honoraru. Pa sam se šalila: lepotica i zver sami. Da se razumemo, ja sam bila zver (smeh). Niko nije imao dilemu da je to odlična ideja i da nastavak i te kako ima smisla. I kao odlična komedija, kakve nedostaju na TV-u, ali i kao rezime svega šta nam se dešavalo, kroz humor. Ja sam najemotivnije reagovala na jednu Vesninu rečenicu, skroz spontanu, duhovitu i potpuno u skladu sa svim onim što Vesna Trivalić kao čovek i glumica jeste, a posebna je u svakom smislu. Rekla je: „Ja i da neću - došla bih!“. Naime, Vesna već sedam godina živi van zemlje. I njenom povratku se svi naročito radujemo.

(Blic)
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.15
Cisto da javim, veceras na "Prvoj" od 21:15 pocinju sa prikazivanjem nove epizode.  Smile
« Poslednja izmena: 22. Apr 2013, 15:51:34 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.43
mob
Nokia 
Da se upišem, neka nas nova sezona ne razočara!
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Cisto da javim, veceras na "Prvoj" od 21:15 pocinju sa prikazivanjem nove epizode.  Smile

zavrsila se
onako likovi su isti ali to nije to  Smile
uglovi kamere su drugaciji,atmosfera je drugacija
podseca me na andjele 2,likovi i fazoni su isti ali nije to to

[Edit by pleybeck: Pisanje poruka zaredom je protiv pravila Burek Foruma, jer se na taj nacin narusava tok diskusije, a preglednost i kvalitet teme znacajno smanjuju.]
« Poslednja izmena: 22. Apr 2013, 22:22:34 od pleybeck »
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
Nokia E72

zavrsila se
onako likovi su isti ali to nije to  Smile
uglovi kamere su drugaciji,atmosfera je drugacija
podseca me na andjele 2,likovi i fazoni su isti ali nije to to

[Edit by pleybeck: Pisanje poruka zaredom je protiv pravila Burek Foruma, jer se na taj nacin narusava tok diskusije, a preglednost i kvalitet teme znacajno smanjuju.]

U potpunosti se slažem! Onako, sve je bilo manje-više bajato, mada mislim da je problem scenario. Pogledaću još koju epizodu, pošto sam fan serije, ali ako nastave sa dve tri simpa fore u četrespet minuta nedopadljivih situacija, odustajem...
IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows XP
Browser
Chrome 26.0.1410.64
mob
Samsung GT-S7580
Колико сам волео ону стару серију, не могу да верујем да ми се ова не свиђа.  Smile

Немам благе шта јој фали, али све је другачије, чак ми се чини да им је и глума лошија.

Стара је била смешнија.. не знам да сам се једанпут насмејао док сам ову гледао..  Smile

Надам се да ће бити бољих епизода..

IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 19:14:53
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.15 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.