Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Jun 2025, 01:33:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Otvorena vrata  (Pročitano 20537 puta)
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

kad porastem, 'ocu bRe da budem tu-ri-STA!!

Zodijak
Pol
Poruke 26315
vesna je moj idol Smiley
IP sačuvana
social share
imam nešuntave dlanove Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 76
Jel zna neko jos neke dijaloge ,bilo bi super da se potsetimo.Ili neke omiljene scene?Vesna je definitivno jedna od nasih najboljih glumica i dec a fekt!Ustvari svi koji su glumili u toj seriji su sjajni,bas su pazljivo birani,jedino ona Bojana Maljevic....mislim....Ja bih bolje glumila, provukla se samo zato sto joj je cale bio producent te serije cini mi se.Stvarno je bedno kad tako neko pokusa da glumi.Gledala sam je i u *Noz*-u, i stvarno sam revoltirana do srzi!Mogu misliti kako je pravim glumcima kad gledaju tako neku saradu.Inace i u tom filmu je Maljvic producent.Ispravite  me ako gresim.
IP sačuvana
social share
Bilo je stvari u zivotu kojih smo se plasili, a nije trebalo-trebalo je ziveti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Siempre contra la corriente ;)

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 2634
Zastava na izvoristu informacija!
mob
Samsung e730
Eh, dijalozi iz "Otvorenih Vrata"...
Meni je naj epizoda bila kada Cakanu mlatnu po glavi sa tiganjem!  Smile  
Ili kad Dragoslav kao pogine, pa dodje brat Teodor... "Bog nam dade isti lik, kceri, jer iz istog jaaaaaaaaajeta poticemo mi!" -"Pustite sada ta jaja!"  Smiley  
IP sačuvana
social share
Credidi me felem vidisse!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 76
hahahaha,e ovo nisam gledala ali smejem se zvuci smesno,definitivno cu morati da nabavim na dvx
IP sačuvana
social share
Bilo je stvari u zivotu kojih smo se plasili, a nije trebalo-trebalo je ziveti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Siempre contra la corriente ;)

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 2634
Zastava na izvoristu informacija!
mob
Samsung e730
Ih, pa to je antologijska epizoda...  
Ili "Rtaci iz kicblona"... Sa opakom turbo-folk pevacicom... "Komsija, komsija, dok ti je zena u bashti, ti se pusti mojoj mashti, eeeeee, komsho bre..."  Smile   Smile
IP sačuvana
social share
Credidi me felem vidisse!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 768
mob
Siemens c60
"Ja sam po nacionalnosti Alpinista, imam pravo na svoje parce fasade" (ili tako nesto)  - Rece Zoran Cvijanovic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 191
Ја знам код кога се може набавити пиратско издање.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 16
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ajde neka neko ko ima seriju na diskovima neka ostavi mail da se dogovorimo oko cene...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia E72
To je najbolja domaća serija! Pa dobro, kad je emitovana prvi put, ljudima nije bilo nidočega. Zato je tako i prošla, a onda kad su je reprizirali. . .

Konstantin Koča De Sisti: (Daje nekom pare u ruke) Ma nema problema, vratićeš mi kad budeš imao. Evo sad imaš, sad mi vraćaš i gotovo... (ili tako nešto)  Smile
IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 159
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Serija je fenomenalna, originalna, svaki put kad su je vrteli na TVu sam je pratio, pa evo i sad (doduse, sad mi bas termin ne odgovara..)
Gutovic, Diklic, pa kasnije i Brstina su fenomenalni! (naravno i Vesna Trivalic, pa i ostali Smiley )

Dobra mi je ona epizoda kad se pripremaju za put u Afriku, pa kad vezbaju hvatanje zivotinja.Ulazi postar da im preda posiljku i upadne u zamku, a neko od njih (mozda Bata) kaze nesto u stilu "Uhvatili smo jos jednog torbara" Smile

Ili kad Kocha dolazi prvi put kod Bate i upoznaje se sa ukucanima, obrati se Vojkanu i kaze mu: "Ti mora da si Milica"  Smile

Ovo moram da nabavim na dvixu!

Btw, jel ima neko muzicku temu iz serije (u mp3 formatu), bas je dobra muzikica i nekako catchy?
« Poslednja izmena: 17. Avg 2006, 12:04:03 od Sandurz »
IP sačuvana
social share
"Courage is not the absense of fear, but rather the judgement that something else is more important than fear" - Ambrose Redmoon
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Jun 2025, 01:33:27
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.