ma sve su lepo isplanirali, tu ide ona" unutrasnji polupresten" obilaznica, od mosta preko ade, pa kroz tunel na topcideru i tacno izbija na autokomandu, pa ponovo kroz tunel prema centru grada. zna miskovic gde zida
da samo sto trasa na autokomandi ide preko poseda koji je kupio miskovic... znaci... nije bilo predvidjeno da se tu bilo sta gradi.... isti slucaj je sa zgradama oko ulice dimitrija tucovica koje su predvidjene za rusenje vec 15 godina... zet moje drugarice ne moze godinama da dobije dozvolu za adaptaciju sopstvene kuce... vozaju ih ko magarce...
trasa ide preko ulice trise kaclerovic pa onda kroz tabanovacku a to je tacno granica poseda. zaokruzice plac sa sve cetiri strane sa autoputem, a to za dozvole sam cuo, ako je predvidjeno za "nesto" nema dozvole ...
da samo sto trasa na autokomandi ide preko poseda koji je kupio miskovic... znaci... nije bilo predvidjeno da se tu bilo sta gradi.... isti slucaj je sa zgradama oko ulice dimitrija tucovica koje su predvidjene za rusenje vec 15 godina... zet moje drugarice ne moze godinama da dobije dozvolu za adaptaciju sopstvene kuce... vozaju ih ko magarce...
Он је купио све а оно што није купиће, у суштини кад мало боље погледаш његово није само оно што га не занима, а све што му падне напамет ако хоће он купи.