ako neko ubije neciju zenu pa mu onda siluje cerku, a sina zivog saHrani u mravinjku. ako kod tog covEka dodJe nA veceru, ne moze biti iSKLjuceno da eventualno nece docN i do te teme. G
ako neko ubije neciju zenu pa mu onda siluje cerku, a sina zivog saHrani u mravinjku. ako kod tog covEka dodJe nA veceru, ne moze biti iSKLjuceno da eventualno nece docN i do te teme. G
brate zabice ala si ti..... evoja cu da finansiram tvoje lecenje
mojtene danas, danas sam posebno vesela opet na naslovnoj i opet repa, najkasnije u srijedu odlazim, cula sam se sa nekim s kime dugo nisam ti i sajmon ste tu, ma tebra priusti mi srecu cao i tebi rasina, ne glumi zabu sa tim ocima!
mah necu nigdje, umorna sam ko pas.. danas ne diram ni macke ni miseve.. satima sam krivila ledja i hvatala najbolju svjetlost ali evo sad uzivam sa vama, jehej!