Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 08:05:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Отпорашки репови у ДС  (Pročitano 3910 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Пробали па пропали.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 小米
Пробали, пропали и Тадићу се допали. Smile
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Što se tiče Belorusije, pa vaš omiljeni Putin nije u dobrim odnosima sa Lukašenkom, sad mu je zavrnuo slavine za jeftin gas i naftu, videćemo dokle će da vlada Lukašenko. Možda mi pokušamo opet u Belorusiji, ovog puta uz Putinovu podršku. Smile

U svakom slučaju, ni najgorem neprijatelju ne bih poželeo da živi u Belorusiji. Tamo još uvek seljake teraju u kolhoze, a najosnovnije životne potrebštine se kupuju na "tačkice".
IP sačuvana
social share

Dok je budala, biće i radikala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
@zemunac2
 Istina je uvek relativna stvar.
Ponavljam da Otpor nije srusio Milosevica-oni su bili kerovi koji laju. Srusio ga je narod kome je sve dosadilo.
Inace kaz emi nekog clana Otpora koji je pozitivno govorio o Srbiji i posle rusenja Milosevica i SPS.
Politickih ubistava je uvek bilo. ne zelim da branim nijednog ubicu. Ali- gde su bili ti vajni prijatelji demokratskih promena da ustanu u odbranu Djindjicevog ubistva. Podmetale su se razne politicke pozadine. medjutim polako ali sigurno isplivava da nosaci kovcega Djindjica u aleju velikana su bili ti koji su najodgovorniji.
Izvrsioci su mozda ti koji su osudjeni ali ne bi me da je i to namesteno zarad sopstvenog skrivannja .
maske padaju.
Otpor je i tada psotojao i bio je " jak i uticajan "
Zasto nista nisu konkretno uradili ?
Covece oni su samo voleli lovu koju su dobijali da ruse SPS i onda su ukinuti kao kurton posle *ebacine kada se baci .
nabroj mi nekog iz Otpora koji je nesto uradio znacano za Srbiju u svom zivotu !!!!!!!!!!!!!!
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
@zemunac2
Ponavljam da Otpor nije srusio Milosevica-oni su bili kerovi koji laju. Srusio ga je narod kome je sve dosadilo.
Inace kaz emi nekog clana Otpora koji je pozitivno govorio o Srbiji i posle rusenja Milosevica i SPS.
Politickih ubistava je uvek bilo. ne zelim da branim nijednog ubicu. Ali- gde su bili ti vajni prijatelji demokratskih promena da ustanu u odbranu Djindjicevog ubistva. Podmetale su se razne politicke pozadine. medjutim polako ali sigurno isplivava da nosaci kovcega Djindjica u aleju velikana su bili ti koji su najodgovorniji.
Izvrsioci su mozda ti koji su osudjeni ali ne bi me da je i to namesteno zarad sopstvenog skrivannja .
maske padaju.
Covece oni su samo voleli lovu koju su dobijali da ruse SPS i onda su ukinuti kao kurton posle *ebacine kada se baci .
nabroj mi nekog iz Otpora koji je nesto uradio znacano za Srbiju u svom zivotu !!!!!!!!!!!!!!

Ja znam kome je smetao Đinđić, ovi što su osuđeni za ubistvo su izvršioci, a inspirator tog ubistva danas sedi u Đinđićevoj fotelji uz pomoć "Đinđićevih" poslanika iz DS. U to sam ubeđen, a Tadiću na čast za koaliciju sa Koštunicom. Smile

Kontrapitanje, šta su značajno za Srbiju uradili Baki Anđelković, Dačić, Nikolić, Vučić i ostala grebatorsko - patriotska bratija?

Po čemu će se pamtiti radikalski ministri u koalicionoj vladi Mirka Marjanovića?
Po najsramnijim zakonima u istoriji Srbije, zakon o informisanju i zakon o univerzitetu.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Apple Iphone 5
Gambino, aj ne moras bas svaki radikalski kompleks da istresas na forumu. Sta tebe majke ti zabole ko je u DS-u? Sta te briga za stranku koju mrzis?
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 小米
Citat
Gambino, aj ne moras bas svaki radikalski kompleks da istresas na forumu. Sta tebe majke ti zabole ko je u DS-u? Sta te briga za stranku koju mrzis?
Ja знам да немаш одговре на моја питања, па се понашаш као дете када каже ''ја нећу више да се играм''.
Ово је озбиљно питање које се не тиче само ДС, већ и званичне српске власти која нас представља у свету.
Ти твоји се бавите СРС, без обзира што смо позиција.
Зато, ако можеш да искрено одговориш напиши нешто или игнориши тему.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
@zemunac2
maske padaju.

Ja znam kome je smetao Đinđić, ovi što su osuđeni za ubistvo su izvršioci, a inspirator tog ubistva danas sedi u Đinđićevoj fotelji uz pomoć "Đinđićevih" poslanika iz DS. U to sam ubeđen, a Tadiću na čast za koaliciju sa Koštunicom. Smile

Kontrapitanje, šta su značajno za Srbiju uradili Baki Anđelković, Dačić, Nikolić, Vučić i ostala grebatorsko - patriotska bratija?

Po čemu će se pamtiti radikalski ministri u koalicionoj vladi Mirka Marjanovića?
Po najsramnijim zakonima u istoriji Srbije, zakon o informisanju i zakon o univerzitetu.

Po tome kako su zaduzili Srbiju i njen narod tako su i prosli.  hteo bih da razdvojim SPS-ptisao je u zaborav ali penzioneri na samrti ga vestacki odrzavaju u zivotu.
SRS stalni ima najvise glasova - ali niako da sama formira Vladu. izgleda add oni hoce tako dase slepuju- da stalno krtikuju i rpicaju da su opozicija- ali ponavljamje ne vidim partiju koja za sebe moze reci da nikada nije bila na vlasti pa ni SRS.
SPS je srusen 5.oktobra 2000. godine i smatrao sam dda ce biti bolje ali bitangi uvek ima i bice ih.
definitivno Otpor je gurnut u prve redove da "slavno pogine " i da sto pre ode u zaborav.
svaka revolucija jede svoju decu - a petoktobarska "deca" tj zrtveni jarci i zrtveni pioni bili su Otpor.
ne znam ni jednog postenog clana Otpora koji posle 5. oktobra nije pljuvao srbiju. Zarad sitnosopstvenickih interesa- citaj love koja im se osladila- infiltrirali su se u DOS partije i ada pokusavaju da postanu neko i nesto ali jos uvek su jedno   V E L I K O  N I S T A !!!!
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Apple Iphone 5
Citat
Ja знам да немаш одговре на моја питања, па се понашаш као дете када каже ''ја нећу више да се играм''.
Ово је озбиљно питање које се не тиче само ДС, већ и званичне српске власти која нас представља у свету.
Ти твоји се бавите СРС, без обзира што смо позиција.
Зато, ако можеш да искрено одговориш напиши нешто или игнориши тему.

Nikoga u DS ne zanima koga vi imate u stranci. Dovoljno je samo videti vas "krem" u skupstini i sve nam je jasno. Naravno da necu vise pisati u ovoj temi. Tragikomicna je.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
@ stami4

ja tebe ne razumem. Stalno pričaš o "pljuvanju Srbije". Daj mi objasni šta je po tebi pljuvanje Srbije. Navedi mi konkretne izjave otporaša, za koje smatraš da su pljuvačke sadržine. Očigledno je da ti i ja imamo različite definicije termina "pljuvanje svoje zemlje".
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 08:05:04
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: ebacine srpske

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.