pa to je zato što mi imamo majčinski instikt :[115]:
IP sačuvana
Šta je život ako povremeno ne ugledaš gospođicu Patnju kako trči za tobom, noseći ružu baš sa tvojim imenom? Hajde, gospođice, okani me se više... I onako mi je sto prepun uvelog cvijeća...
Šta je život ako povremeno ne ugledaš gospođicu Patnju kako trči za tobom, noseći ružu baš sa tvojim imenom? Hajde, gospođice, okani me se više... I onako mi je sto prepun uvelog cvijeća...
Lik na slici je gej, a cep je u zenskom uvetu cini se...moze objasnjenje munka - gde je tu brak uopste!? :-k
IP sačuvana
Stari Cherokee je podučavao svog unuka životu. "Borba se dešava unutar mene", reče dečaku. "To je strašna borba, i ona je između dva vuka. Jedan je zlo. On je bes, zavist, tuga, žaljenje, pohlepa, oholost, samosažaljenje, krivica, ljutnja, inferiornost, laži, lažni ponos, superiornost i ego. Drugi je dobro. On je radost, mir, ljubav, nada, vedrina, humanost, ljubaznost, dobrodušnost, empatija, darežljivost, istina, saosećanje i vera. Ista borba se dešava unutar tebe, i unutar svake druge osobe takođe. "
Unuk razmisli o tome minut i priupita dedu, "Koji vuk će pobediti?"
Stari Čeroki je jednostavno odgovorio: "Onaj kojeg hraniš."
A, sad mi je jasnije... :flower: Sinoc sam bio malo umoran... 8-[
IP sačuvana
Stari Cherokee je podučavao svog unuka životu. "Borba se dešava unutar mene", reče dečaku. "To je strašna borba, i ona je između dva vuka. Jedan je zlo. On je bes, zavist, tuga, žaljenje, pohlepa, oholost, samosažaljenje, krivica, ljutnja, inferiornost, laži, lažni ponos, superiornost i ego. Drugi je dobro. On je radost, mir, ljubav, nada, vedrina, humanost, ljubaznost, dobrodušnost, empatija, darežljivost, istina, saosećanje i vera. Ista borba se dešava unutar tebe, i unutar svake druge osobe takođe. "
Unuk razmisli o tome minut i priupita dedu, "Koji vuk će pobediti?"
Stari Čeroki je jednostavno odgovorio: "Onaj kojeg hraniš."
Ono kad se oboli od raka... žena ne pušta muža jer su muškarci u većini kada su u pitanju uplate polisa životnog osiguranja. Tako žene ostaju uz njih. Zbrinute. Naravoučenije: treba i žene da uplaćuju, pa će i muževi da ostaju sa njima.