Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: sta mislite o dig. aparatu YAKUMO 410  (Pročitano 2082 puta)
07. Jan 2006, 00:44:05
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 5.0
Trazeci da kupim dobar ili bar solidan digitalni aparat, naleteo sam na firmu YAKUMO. Po onome sto sam uspeo do sada da saznam i procitam cinimise da za relativno nisku cenu nude dobar kvalitet. Ono sto me je privuklo je veliki opticki zum ( 8x ), kod modela 410, koji usput kosta oko 140 evra (www.jeftino.co.yu ).

Obzor da nisam bas neki strucnjak za ovu oblast, veoma bih cenio kada bi mi neko pojasnio karakteristike kao sto su: Minimum, Maximum aperture wide, Maximum, Minimum aperture tele, Shutter priority, Focal Length Multiplier, dosta za sada.

Dosta bi mi pomoglo i ako bi neko, ko vec poseduje ovaj aparat, izneo neka svoja iskustva.

Odoh da spavam, gledacemo se sutra, tj. danas. HRISTOS SE RODI. Smiley 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 7441
Zastava Krusevac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
Ovo nema veze sa Mobilnom Telefonijom.

Selim u Pc Kliniku.
IP sačuvana
social share
Nabijem na kurac ceo ovaj forum i zelim svima sve najgore i da bog da svi imali retardacije i da bog da vam se svima desilo isto ko i meni sto se desilo
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 0.9
mob
LG Nexus 5
Pa sta znam...nije za te pare, Yakumo 410

Mada, treba da znas jednu stvar. Kada kupujes nesto od tehnike, ne bitno sta, kupuj proverene stvari od proverenih svetskih proizvodjaca, npr. sony, panasonic, canon....itd.

Ne znam da li znas, reklamira se i digitalac Mustek, koji je extra (ali u snu), satro 5 mega pixela, video zapis, vamo tamo, a aparat je teski krs.......kao da si ga dobio u kinder jajetu, sav jadan i nikakav....(kupio moj ortak, hehe)...

Zato pamet u glavu, nije greota dati koji evric vise za takvu stvar... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K800i
Pa sta znam...nije za te pare, Yakumo 410

Mada, treba da znas jednu stvar. Kada kupujes nesto od tehnike, ne bitno sta, kupuj proverene stvari od proverenih svetskih proizvodjaca, npr. sony, panasonic, canon....itd.

Ne znam da li znas, reklamira se i digitalac Mustek, koji je extra (ali u snu), satro 5 mega pixela, video zapis, vamo tamo, a aparat je teski krs.......kao da si ga dobio u kinder jajetu, sav jadan i nikakav....(kupio moj ortak, hehe)...

Zato pamet u glavu, nije greota dati koji evric vise za takvu stvar... Smile
Tacno tako. "Ime" je jedna od bitnijih stvari kod tehnike.
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6630
Dobio sam yakumo pre godinu dana, i mogu ti reci da je super. Iz nepoznatih razloga se pokvari, i iz istih razloga se popravi sam od sebe!!!
Ako mozes potrudi se da ga ne kupujes - ni u kom slucaju  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ges who???

Zodijak
Pol
Poruke 2116
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N 73
Pa YAKUMO 410 je fantastican fotoaparat......ali za decu ispod 5 godina (mada je i onda to cisto bacanje para) Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
Ja sam kupio bezicni mis Yakuno za 900 kinti u Mamutu.Radi ok.Baterija traje po nedelju ipo dana.
Ja sam ocekivao da ce da crkne ili da nesto zajebava,ali za divno cudo radi!!!
Za aparate ne znam sta da ti kazem.Ipak tu ima dosta faktora koji mogu da presude.Optika kao prvo.
Jeftini aparati imaju losu optiku.To je sigurno.O drigim stvarima da ne pricam.Ja sam isto hteo da kupim
taj aparat,sprecimo me je to sto ga nisu imali na lageru (a mozda i spasilo).Kupio sam za slicne pare
canon a410 i zadovoljan sam.Yakumo 410 ima mnogo dobre karakteristije za samo 140 evra.
Pocev od zuma. pa do mega piksela.
Moja preporuka je da ga ne kupujes.Uzmi neki canon.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

357 kume, 357...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 1503
OS
Windows NT 4.0
Browser
Internet Explorer 5.5
yakumo je dobra marka...
IP sačuvana
social share
Be sociable - have a Pepsi
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.169 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.